- Konu Sahibi hayatvehayat
Ben de BB krem aldım az önce, malum markadan Mis...a .
BB krem almadıysanız alın çok güzel
BB krem almadıysanız alın çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım devamı gelir , evet. Ama hoşuma da gitmeye başladı yavaş yavaş bu tavırlarım. Eskiden farkına varmadan böyle yaşamışım aslında. Benim programım, benim hayatım herkes kuzu kuzu uymuş. Ama bu evlilik olayında iyice bocalamışım.Tebrik ederim. Umarım devamını da getirirsiniz.
Güçlü ve dimdik. Bir süre sonra yapamayacak duruma geliyorsunuz. yardıma ihtiyaç duyuyorsunuz.Bununla ilgili şöyle bir anım var ben hasta oluyorum doktora yanlız gidiyoruk heryere yanlız gidiyorum ablamlar ise hep annemle gidiyor birgün babama dedimki neden ben heryerde yanlızım tekim falan diye babam aynen şu cümleyi kurdu;
sen başının çaresine bakabiliyorsun bu mallar bişeyen anlamıyor
Ben de BB krem aldım az önce, malum markadan Mis...a .
BB krem almadıysanız alın çok güzel[/QUOTE
CC kremler çıktı, onu tavsiye ederim :)
Alfabeyi takip edeceklerdi de nedne AA' dan başlamadılar acaba
aslında tam öyle değil ilgi istiyorsun nasıl olsa başının çaresine bakıyorsun diye kimse ilgilenmiyorGüçlü ve dimdik. Bir süre sonra yapamayacak duruma geliyorsunuz. yardıma ihtiyaç duyuyorsunuz.
Kadın olarak güçlü olmamız gerekmiyor mu sizce de? Toplumu şekillendiren kadınlardır. Umarım herkes bunun farkına varır ve birbiriyle uğraşmayı bırakır. Kendiyle uğraşınca nasıl bir güzellik doğacağının farkına varır. Paylaşmak istedim, denedim oluyor.ohh ne güzel sevgi pötürcüğü olmuşsunuz ne mutlu (=
Ben de herşeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum. Çevre seni güçlü olarak atfetse de, sen içten içe çöküyorsun bir nevi de kendini yalnızlığa itiyorsun.Bununla ilgili şöyle bir anım var ben hasta oluyorum doktora yanlız gidiyoruk heryere yanlız gidiyorum ablamlar ise hep annemle gidiyor birgün babama dedimki neden ben heryerde yanlızım tekim falan diye babam aynen şu cümleyi kurdu;
sen başının çaresine bakabiliyorsun bu mallar bişeyen anlamıyor
Allık da alaydınız?
İlgi istediğinizde isteyin. açık ve net bir şekilde isteyin. Geçen haftalarda montajcı kayınvalidem yanına yedek parçalarına alarak bize pazar kahvaltısına geldi. (kayın, elti ve torun). Uykusuz bir gecenin sabahı, kızım ateşler için de hasta ve ben grip. Normal düşünce de bir insan, kızım sen geç biraz dinlen biz kahvaltımızı yaparız der. (madem geldiniz) Ama maalesef hizmetçi gibi hizmet ettirmeye çalıştı. Ben de söyledim kendisine hastayız. Kaça kaça gitti, tabii intikam alıyor şimdi bizden özellikle eşimden. Ama umurumda değil çünkü ne istediğimi söyledim ona. siz de isteyin. İstemeyi öğrenmekte gerek.aslında tam öyle değil ilgi istiyorsun nasıl olsa başının çaresine bakıyorsun diye kimse ilgilenmiyor
çok isterdim keşke mız mız bir kadın olsaydım
İstemeyi ve reddetmeyi öğrenmemiz lazım. Bunun savaşını veriyorum şimdi.Ben de herşeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum. Çevre seni güçlü olarak atfetse de, sen içten içe çöküyorsun bir nevi de kendini yalnızlığa itiyorsun.
O güçsüz görünenler senden çok daha fazla mutlu oluyor, yardımına koşan illa ki oluyor yalnızlık çekmiyorlar.
aynen öyle herkes pamuk prensesBen de herşeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum. Çevre seni güçlü olarak atfetse de, sen içten içe çöküyorsun bir nevi de kendini yalnızlığa itiyorsun.
O güçsüz görünenler senden çok daha fazla mutlu oluyor, yardımına koşan illa ki oluyor yalnızlık çekmiyorlar.
İlgi istediğinizde isteyin. açık ve net bir şekilde isteyin. Geçen haftalarda montajcı kayınvalidem yanına yedek parçalarına alarak bize pazar kahvaltısına geldi. (kayın, elti ve torun). Uykusuz bir gecenin sabahı, kızım ateşler için de hasta ve ben grip. Normal düşünce de bir insan, kızım sen geç biraz dinlen biz kahvaltımızı yaparız der. (madem geldiniz) Ama maalesef hizmetçi gibi hizmet ettirmeye çalıştı. Ben de söyledim kendisine hastayız. Kaça kaça gitti, tabii intikam alıyor şimdi bizden özellikle eşimden. Ama umurumda değil çünkü ne istediğimi söyledim ona. siz de isteyin. İstemeyi öğrenmekte gerek.
Yemeseler de keyifleri bilir, biz keyfimize bakmaya devam edeceğiz.bi zaman sonra yemiyorlar şekerim
Evet maalesef öyle ama, biz de kendimize pamuk prenses gibi davranırsak, bize de öyle davranılır.aynen öyle herkes pamuk prenses
inşallah canımYemeseler de keyifleri bilir, biz keyfimize bakmaya devam edeceğiz.
haklı olabilirsin işte her yükü tek başımıza sırtladığımız için genelde kül kedisi muamelesi görüyoruzEvet maalesef öyle ama, biz de kendimize pamuk prenses gibi davranırsak, bize de öyle davranılır.
Annemlerin semtinde bir etkinlik var. Eltim aradı, oraya gelecek. Eski ben olmuş olsaydım, annemlere davet eder, yemek yemeden gelmelerini isterdim ve annemi yorardım. Ama öyle yapmayacağım iş çıkışı yanına uğrayacağım, oradan anneme geçip kızımı alıp eve geçeceğim. Bir çok üzücü hastalık, kaza yaşadık ama babamları bir kere bile sormayan, yok sayan insanlar. Değişim ben de başlamalı.inşallah canım
ben yanlış mı geldim?
burası bir derdim var bölümü değil mi?