çok güçlü hissediyorum kendimi

Tebrik ederim. Umarım devamını da getirirsiniz.
Umarım devamı gelir , evet. Ama hoşuma da gitmeye başladı yavaş yavaş bu tavırlarım. Eskiden farkına varmadan böyle yaşamışım aslında. Benim programım, benim hayatım herkes kuzu kuzu uymuş. Ama bu evlilik olayında iyice bocalamışım.
Bir laf vardır; ELE KARIŞINCA. ailemizin yanında korunaklıyız, okulu da bu şehirde okudum. Dolayısıyla kimseyle gerektiğinden fazla içli dışlı olacak ortamım da olmamış. ama ELE KARIŞINCA işler çok değişmiş.

Bununla ilgili şöyle bir anım var ben hasta oluyorum doktora yanlız gidiyoruk heryere yanlız gidiyorum ablamlar ise hep annemle gidiyor birgün babama dedimki neden ben heryerde yanlızım tekim falan diye babam aynen şu cümleyi kurdu;
sen başının çaresine bakabiliyorsun bu mallar bişeyen anlamıyor :KK57::KK57::KK57:
Güçlü ve dimdik. Bir süre sonra yapamayacak duruma geliyorsunuz. :KK43: yardıma ihtiyaç duyuyorsunuz.

ohh ne güzel sevgi pötürcüğü olmuşsunuz ne mutlu (=:emir_bebek:
Kadın olarak güçlü olmamız gerekmiyor mu sizce de? Toplumu şekillendiren kadınlardır. Umarım herkes bunun farkına varır ve birbiriyle uğraşmayı bırakır. Kendiyle uğraşınca nasıl bir güzellik doğacağının farkına varır. Paylaşmak istedim, denedim oluyor.

Bununla ilgili şöyle bir anım var ben hasta oluyorum doktora yanlız gidiyoruk heryere yanlız gidiyorum ablamlar ise hep annemle gidiyor birgün babama dedimki neden ben heryerde yanlızım tekim falan diye babam aynen şu cümleyi kurdu;
sen başının çaresine bakabiliyorsun bu mallar bişeyen anlamıyor :KK57::KK57::KK57:
Ben de herşeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum. Çevre seni güçlü olarak atfetse de, sen içten içe çöküyorsun bir nevi de kendini yalnızlığa itiyorsun.

O güçsüz görünenler senden çok daha fazla mutlu oluyor, yardımına koşan illa ki oluyor yalnızlık çekmiyorlar.

aslında tam öyle değil ilgi istiyorsun nasıl olsa başının çaresine bakıyorsun diye kimse ilgilenmiyor
çok isterdim keşke mız mız bir kadın olsaydım
İlgi istediğinizde isteyin. açık ve net bir şekilde isteyin. Geçen haftalarda montajcı kayınvalidem yanına yedek parçalarına alarak bize pazar kahvaltısına geldi. (kayın, elti ve torun). Uykusuz bir gecenin sabahı, kızım ateşler için de hasta ve ben grip. Normal düşünce de bir insan, kızım sen geç biraz dinlen biz kahvaltımızı yaparız der. (madem geldiniz) Ama maalesef hizmetçi gibi hizmet ettirmeye çalıştı. Ben de söyledim kendisine hastayız. Kaça kaça gitti, tabii intikam alıyor şimdi bizden özellikle eşimden. Ama umurumda değil çünkü ne istediğimi söyledim ona. siz de isteyin. İstemeyi öğrenmekte gerek.

Ben de herşeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum. Çevre seni güçlü olarak atfetse de, sen içten içe çöküyorsun bir nevi de kendini yalnızlığa itiyorsun.

O güçsüz görünenler senden çok daha fazla mutlu oluyor, yardımına koşan illa ki oluyor yalnızlık çekmiyorlar.
İstemeyi ve reddetmeyi öğrenmemiz lazım. Bunun savaşını veriyorum şimdi.

aynen öyle herkes pamuk prenses

İlgi istediğinizde isteyin. açık ve net bir şekilde isteyin. Geçen haftalarda montajcı kayınvalidem yanına yedek parçalarına alarak bize pazar kahvaltısına geldi. (kayın, elti ve torun). Uykusuz bir gecenin sabahı, kızım ateşler için de hasta ve ben grip. Normal düşünce de bir insan, kızım sen geç biraz dinlen biz kahvaltımızı yaparız der. (madem geldiniz) Ama maalesef hizmetçi gibi hizmet ettirmeye çalıştı. Ben de söyledim kendisine hastayız. Kaça kaça gitti, tabii intikam alıyor şimdi bizden özellikle eşimden. Ama umurumda değil çünkü ne istediğimi söyledim ona. siz de isteyin. İstemeyi öğrenmekte gerek.

bi zaman sonra yemiyorlar şekerim

Mesela akşam
inşallah canım
Annemlerin semtinde bir etkinlik var. Eltim aradı, oraya gelecek. Eski ben olmuş olsaydım, annemlere davet eder, yemek yemeden gelmelerini isterdim ve annemi yorardım. Ama öyle yapmayacağım iş çıkışı yanına uğrayacağım, oradan anneme geçip kızımı alıp eve geçeceğim. Bir çok üzücü hastalık, kaza yaşadık ama babamları bir kere bile sormayan, yok sayan insanlar. Değişim ben de başlamalı.

X