Eki Görüntüle 443803
Eki Görüntüle 443789
Eki Görüntüle 443793
Eki Görüntüle 443788
arkadaşlar gelinliğimi kiraya veriyorum.özellikleri aşağıdaki gibidir..ilgilenenler içim mail adresimi yazıyorum (denizkara85@msn.com)ankda oturanlar elden teslim alabilir...buraya her zaman giremiyorum..
Gelinliği sadece bir kez düğünümde giydim.1250 tldir gerçek fiyatı..saç için çiçek aparat.eldiven,gelin çiçeği ve duvağı ile birlikte verilecektir.çok ama çok severek giydim.gelinliğin rengi kırık beyazdır..straplez kısmından başlayan taşlar ile bezelidir.taşlar yer yer gelinliğin eteğine kadar inmektedir.üzerindeki taşların yoğunluğundan ve kumaştan dolayı ağır bir gelinliktir.tafta kumaşı kullanılmıştır.ışıkta mükemmel parlaklığa ulaşır..etek kısmının bir bölümünde tüle yer verilmiştir.ve burada da taşlar kullanılmıştır.gelinlik arkası fermuarlıdır.bel kısmının sol yanında gelin çiçeğine benzer büyük bir çiçek deseni yer alır.bu da gelinliğe farklı ve hoş bir havakatmaktadır..kasnaklıdır
duvak:uzundur.üzerinde çiçek desenleri vardır ve simlidir.resimlerde görüldüğü gibidir..gelin tacı yoktur ben saça takılan çiçeği tercih ettim.o da resimlerde mevcuttur..bir çift eldiveni mevcuttur.gelin çiçeği de simlidir. Bu arada kutuya yerleştirirken gelinliğin etek kısımlarında büzgü yerlerinde bir iki dikiş atması olmuş belli olmayacak kadar ufaktır 2 mm kadar onları kendimce belli olmıcak şekilde tutturdum diktim yani önemli olan da bir gece giyilecek olması ve bu nedenle sorun teşkil etmeyecektir .bunun dışında sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz..
Eki Görüntüle 443786
Eki Görüntüle 443787
Eki Görüntüle 443788
Eki Görüntüle 443789
Eki Görüntüle 443792
Eki Görüntüle 443793
Eki Görüntüle 443794
Eki Görüntüle 443789