çok gösterişli ,yoğun taşlı gelinliğimi kira veriyorum ANKARADA OTURANLAR

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
$Page001.jpg Eki Görüntüle $IMG_4060.JPG $S5003882.jpg $IMG_0432.jpg ARKADAŞLAR GELİNLİĞİMİ KİRAYA VERİYORUM.ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..İLGİLENENLER İÇİM MAİL ADRESİMİ YAZIYORUM (denizkara85@msn.com)ankda oturanlar elden teslim alabilir...BURAYA HER ZAMAN GİREMİYORUM..

GELİNLİĞİ SADECE BİR KEZ DÜĞÜNÜMDE GİYDİM.1250 TLDİR GERÇEK FİYATI..SAÇ İÇİN ÇİÇEK APARAT.ELDİVEN,GELİN ÇİÇEĞİ VE DUVAĞI İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR.ÇOK AMA ÇOK SEVEREK GİYDİM.GELİNLİĞİN RENGİ KIRIK BEYAZDIR..STRAPLEZ KISMINDAN BAŞLAYAN TAŞLAR İLE BEZELİDİR.TAŞLAR YER YER GELİNLİĞİN ETEĞİNE KADAR İNMEKTEDİR.ÜZERİNDEKİ TAŞLARIN YOĞUNLUĞUNDAN VE KUMAŞTAN DOLAYI AĞIR BİR GELİNLİKTİR.TAFTA KUMAŞI KULLANILMIŞTIR.IŞIKTA MÜKEMMEL PARLAKLIĞA ULAŞIR..ETEK KISMININ BİR BÖLÜMÜNDE TÜLE YER VERİLMİŞTİR.VE BURADA DA TAŞLAR KULLANILMIŞTIR.GELİNLİK ARKASI FERMUARLIDIR.BEL KISMININ SOL YANINDA GELİN ÇİÇEĞİNE BENZER BÜYÜK BİR ÇİÇEK DESENİ YER ALIR.BU DA GELİNLİĞE FARKLI VE HOŞ BİR HAVAKATMAKTADIR..KASNAKLIDIR

DUVAK:UZUNDUR.ÜZERİNDE ÇİÇEK DESENLERİ VARDIR VE SİMLİDİR.RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR..GELİN TACI YOKTUR BEN SAÇA TAKILAN ÇİÇEĞİ TERCİH ETTİM.O DA RESİMLERDE MEVCUTTUR..BİR ÇİFT ELDİVENİ MEVCUTTUR.GELİN ÇİÇEĞİ DE SİMLİDİR. BU ARADA KUTUYA YERLEŞTİRİRKEN GELİNLİĞİN ETEK KISIMLARINDA BÜZGÜ YERLERİNDE BİR İKİ DİKİŞ ATMASI OLMUŞ BELLİ OLMAYACAK KADAR UFAKTIR 2 MM KADAR ONLARI KENDİMCE BELLİ OLMICAK ŞEKİLDE TUTTURDUM DİKTİM YANİ ÖNEMLİ OLAN DA BİR GECE GİYİLECEK OLMASI VE BU NEDENLE SORUN TEŞKİL ETMEYECEKTİR .BUNUN DIŞINDA SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ..
$IMG_3849.JPG $IMG_0439.jpg $IMG_0432.jpg Eki Görüntüle $IMG_4060.JPG $IMG_3940.jpg $S5003882.jpg $IMG_0434.jpg Eki Görüntüle $IMG_4060.JPG

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 443803 Eki Görüntüle 443789 Eki Görüntüle 443793 Eki Görüntüle 443788 arkadaşlar gelinliğimi kiraya veriyorum.özellikleri aşağıdaki gibidir..ilgilenenler içim mail adresimi yazıyorum (denizkara85@msn.com)ankda oturanlar elden teslim alabilir...buraya her zaman giremiyorum..

Gelinliği sadece bir kez düğünümde giydim.1250 tldir gerçek fiyatı..saç için çiçek aparat.eldiven,gelin çiçeği ve duvağı ile birlikte verilecektir.çok ama çok severek giydim.gelinliğin rengi kırık beyazdır..straplez kısmından başlayan taşlar ile bezelidir.taşlar yer yer gelinliğin eteğine kadar inmektedir.üzerindeki taşların yoğunluğundan ve kumaştan dolayı ağır bir gelinliktir.tafta kumaşı kullanılmıştır.ışıkta mükemmel parlaklığa ulaşır..etek kısmının bir bölümünde tüle yer verilmiştir.ve burada da taşlar kullanılmıştır.gelinlik arkası fermuarlıdır.bel kısmının sol yanında gelin çiçeğine benzer büyük bir çiçek deseni yer alır.bu da gelinliğe farklı ve hoş bir havakatmaktadır..kasnaklıdır

duvak:uzundur.üzerinde çiçek desenleri vardır ve simlidir.resimlerde görüldüğü gibidir..gelin tacı yoktur ben saça takılan çiçeği tercih ettim.o da resimlerde mevcuttur..bir çift eldiveni mevcuttur.gelin çiçeği de simlidir. Bu arada kutuya yerleştirirken gelinliğin etek kısımlarında büzgü yerlerinde bir iki dikiş atması olmuş belli olmayacak kadar ufaktır 2 mm kadar onları kendimce belli olmıcak şekilde tutturdum diktim yani önemli olan da bir gece giyilecek olması ve bu nedenle sorun teşkil etmeyecektir .bunun dışında sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz..
Eki Görüntüle 443786 Eki Görüntüle 443787 Eki Görüntüle 443788 Eki Görüntüle 443789 Eki Görüntüle 443792 Eki Görüntüle 443793 Eki Görüntüle 443794 Eki Görüntüle 443789

arkadaşlar fiyatı 400 tl kiralık yani yazmayı unutmuşum:))