• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme çok gerginim; mutlu olmam gerekmio mu?

ftmsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
29
1
88
40
merhaba kızlar!
haftaya beni istemeye gelicekler ve ben mutluluktan başka herşeyi hissediyorum :bbo:erkek arkımın babası nişanı ramazan bayramından sonra yaparız demiş benim babam da bu kadar uzamasından hiç hoşlanmayacak ve napıcağımı bilemiyorum.babama göre bu isteme muhabbeti bişeyi değiştirmeyecek biraz eski kafalı,ben yine rahat edemicem yani..hep bişi olcak babamlar anlaşamıyacak sonra bize yansıyacak biz kavga edicekmişiz gibi gelio..bi de ben erkek arkımın ailesiyle tanıştım ve beni çok sevdiler, kızları gibi davranıyorlar.Babamın erkek arkıma soğuk davranmasından çok korkuyorum.
sabahtan beri acaip gerginim bi türlü mutlu olamıyorum:çok üzgünüm:

canım ya bunlar en güzel zamanlarınmış gibi düşün ve keyfine varmaya çalış,babanda sorun çıkarmaz sonuçta sen onun evladısın üzülmeni istemez.
olaya şöle bak;sevdiğin adam ailesini alıp seni istemeye geliyo.bundan daha güzel bişi olabilirmi...opuyorumnanaktan

gergin oluyo ama mutlulugu bence onlar gidince hissediyosun bende öle düşünmüştüm benim babamda hiç konuşmaz normalde onların yanındada konuşmas diye kafama takmıştım ama daha ilk geldiklerinden muhabbet öle güzel olduki sen bile şaşırıyosun sonucta iki aile güzel bişey için bir araya geliyo sadece kız babaları kızlarını kıskanıyo bunu unutma

tatlım hersey yoluna girer merak etme baban şimdi haliyle seni vermeye can atacak bi halde olmaycak yani kız babası tabikide agır olacak tavırları :) sever sen korkma aynı korku bendende vardı ama zamanla alısıolar merak etme olmadı istemde bi söz yüzügü takın nişna kadar biz ööle yaptık ben isteneli 7 ay oldu daha nişanım olacak düşün artık onlar kafaya takılacak mevzuular deil canm takma tadını cıkar bende senin gibiydim sonra amaaan dedim ya hersey olcagına varırı dedim hersey yoluna girio negatif düşününce hersey üstüne üstüne gelio olumlu düşün tatlım....

canım böyle düşünerek birşeyleri değiştiremezsin boşuna stres yapma kendine sen mutlu olmaya bak.zemuszemuskaydirigubbakcemile2

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan gün geçtikçe stresim azalıo aslında ama salı günü tavan yapıcak ondan hiç kuşkum yok..umarım dediğiniz gibi olur,tecrübe konuşuyor ne de olsa yerimseniben daha çok msjlar yazıcam herşey daha yeni başlıyor......

Back