Bir kızı sevgilisi arar ve artık ondan ayrılmak istediğini söyler.kız nedenini sorar.erkek doğru bir neden söylemez.ve kız telefonu kapatırken "seni seviyorum!"der.ve telefon kapanır.bu söz erkekte etki bırakır ve kızı tekrar arar.telefonu açan olmaz.kızın evine gider ve ne görsün!kız ölmüştür....artık herşey için çok geç...
Eğer kız intihar etmeseydi,bekleseydi herşey daha iyi olacaktı.yada erkek düşüncesizce davranmasaydı..
Kanser olmuş,hayata küsmüş bir delikanlı..birgün cd satan bir mağazaya uğrar.orda çalışan bayan vardır ve bu bayan onu kalbinden vurur.hergün bu bayanı görmek için cd alır.aldığı cdleri hiç izlemez bir dolabın içine atar.ve birgün not bırakır masaya:bir akşam yemeğe çıkabilirmiyiz?diye altınada telefon numarasını yazar....ve ertesi gün bu delikanlı ölür.kız notu okumuş ve delikanlıyı arar.annesi açar.ve kıza delikanlının öldüğünü söyler.annesi cdleri izler.cdlerde kız delikanlıya not yazmış."sizi çok beğendim","ne zaman akşam yemeğine davet edeceksiniz".....fakat herşey için çok geç...
Annesi tek gözlü olan bir delikanlı..annesi delikanlının okuduğu okulda kantinde çalışır.delikanlı annesi tek gözlü diye onu hiç sevmez.büyüyünce evlenir ve birgün annesi gelir evine.kapıyı çocukları açar.adam annesine "git buradan!,çocuklarımı korkutuyorsun!"der.annesi gider.1 kaç hafta sonra annesinin ölüm haberi gelir.delikanlı eski evine gider.bir not bulur.notta "canım oğlum..sen küçükken bir kaza geçirdin.o kazadan sonra 1 gözünü kaybettin.ben buna dayanamadım ve tek gözümü sana verdim."ve yine herşey için çok geç olmuştur...