Çok garip bir alyans

bu ne bee,
makina vidaları gibi.
helede kadınıki,kocaman delik.
ee artık,en romantik takımızı bile ne hale getirip,içine sex soktular yaa :mymeka:
Öyle deme kıs kaydirigubbakcemile3 Çok ilginç bir çift yüzük yerimseniben Çok inceden mesajlar var gibi he he delikafadulden .Şaka bir yana , ilk anda seksi çağrıştırsa da aslında iki yüzük vidalandığı için aynı zamanda bağlılık göstergesi .Ben beğendim kıss :)))

Son düzenleme:

ama bitaenm .ayrı ayrı takınıldığı düşünülürse.hoş manzara cıkmıyo yani.
senin düşüncende çok güzel o yönden bakmamıştım.daa
eşler aynı anda el ele gezmediklerinden,görsel olarak,senin gibi ince düşünen olmazki aşkım.
,tasarımcıda bu izlenimi uyandırdı .bu şekil kenetlenmek biraz tuhaf ,değilmi,ama tekrar diyorum düşüncene bittim.ince arkadaşım benim

Biz el ele gezeriz ama eşime gösterdiğim de çok güldü naniknanik.:jeyyar:Fesat adam ne olacak :dilcikar:Zaten tasarımcı iki yönden düşünmüş sanırım yerimsenibenBen işin duygusal yönünü belirttim ama ilk görende ne izlenim yaratacağı belli elbette
he he olmaz aşkitom bize uymazŞeniz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Komik bu yüzükler yaaa
biraz kaba ama matrakmışş ben sevdim
ama takmaaammm :kedi:

harıka ya süperr nası akıl etmişlerr.tabı ayrı ayrı takıldıgında bı anlamaı oolmaz.karı koca beraberken yanyanayken anlaşılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…