cok fevri davraniyorum :(

İmkanın varsa öfke kontrolü terapileri alabilirsin. İmkanın yoksa bu konuda bir sürü araştırma makale var, onları oku. Yardımı olur.

Unutma ki herkesin bir sınırı var. Şimdiden sabır sınırlarını aşma...

Valla bende öyleydim sonra kendimi zorlaya zorlaya değiştim. Hala sevgilime karşı haksız yere kizabiliyorum ama azaldi yani. Öncelikle sinirliyken çok konuşmamaya çalıştım işe yarıyor. Benim sinirim 10 dakika zaten sonrasında öfkem geçince kafamı toparlayabiliyorum. O on dakika olan oluyor tabi.

Siz de sinirlenince cok bisey dememeye çalışın bence. Zamana alışkanlık yapıyor zaten
Aynen benimde öfkem sirf 10 dkk, sonrasi sirf pismanlik.

Edit: 1 haftadir sinirlenmeden yaaaa sabiiiiiiir diye icimden cekiyorum... Önerileriniz bir ise yariyor. Sizden cok tsk ederim. Artik böyle devam etmeye calisicam :)) Insallah böyle kalir...:KK200::KK200:

Merhaba,
size bir konuda danismak istiyorum.
Bu aralar nisanlimla cok tartisiyoruz. Ama yaziik nisanlim hep alttan alan biri, hatasi olmasa bile gönlümü almaya calisir :KK43: Ve sunun farkindayim, cok alingan oldugum icin aslinda cok nedensiz yere kavga yaratiyorum! :KK43:
Simdi bazen ben cok fevri davraniyorum, birden bire kükrüyorum ..... Sanki ona catmaya yer ariyormusum gibi. Bunun farkindayim. Gercekten degistirmeye calisiyorum ama elimde degil bir an sinirleniyorum ve cok kirici oluyorum ..... :KK35:

Ben bunu nasil degistire bilirim? bi fikriniz varmi? Siz fevri davranmamak icin neler yapiosunuz?

Simdiden vericeniz cvplar icin tessekkür ederim ablalarim:KK36:
Bence nişanlının alttan alması,seni aslan yapmış.Herkese karşı fevriysen o zaman ciddi sorun var

Merhaba,
size bir konuda danismak istiyorum.
Bu aralar nisanlimla cok tartisiyoruz. Ama yaziik nisanlim hep alttan alan biri, hatasi olmasa bile gönlümü almaya calisir :KK43: Ve sunun farkindayim, cok alingan oldugum icin aslinda cok nedensiz yere kavga yaratiyorum! :KK43:
Simdi bazen ben cok fevri davraniyorum, birden bire kükrüyorum ..... Sanki ona catmaya yer ariyormusum gibi. Bunun farkindayim. Gercekten degistirmeye calisiyorum ama elimde degil bir an sinirleniyorum ve cok kirici oluyorum ..... :KK35:

Ben bunu nasil degistire bilirim? bi fikriniz varmi? Siz fevri davranmamak icin neler yapiosunuz?

Simdiden vericeniz cvplar icin tessekkür ederim ablalarim:KK36:
Kim alttan alıyorsa diğeri bu durumu sömürmeye meyilli oluyor. Bu aklında bulunsun. Sen köpürünce nişanlın iki katın köpürseydi aynı şeyi yapabilir miydin tekrar? Ağzından çıkacak lafı iki kere düşünürdün öyle olsaydı.
Şükret yapıcı bir insanla berabersin. Adamı kopma noktasına getirisen, bir kez saygısızlık yapar sana, sonra bir daha hiç alttan alan taraf olmaz.

Ayni seyleri yasayan ve yasatan biriyim.
Ve herkese boyleyim genel olarak.
Bu yuzden konuyu ve yorumlari bastan sona okudum.
Ama benim durumum sizden daha berbat galiba.
Cunku hem fevriyim hem de sinirim cabuk gecmez.
Bari beni gorup "ha, daha iyiymisim" diyebilirsiniz, diye yazayim dedim.

Bu arada o pismanligin/kendini suclu/kotu hissetmenin ne demek oldugunu bilmemek, sonradan utanmanin cirkinligini yasamamak icin kendimizi tutmayi ogrenmeliyiz bir sekilde.
Cunku bu en cok yasayana zararli.

Masallah diyelim size de.

Kim alttan alıyorsa diğeri bu durumu sömürmeye meyilli oluyor. Bu aklında bulunsun. Sen köpürünce nişanlın iki katın köpürseydi aynı şeyi yapabilir miydin tekrar? Ağzından çıkacak lafı iki kere düşünürdün öyle olsaydı.
Şükret yapıcı bir insanla berabersin. Adamı kopma noktasına getirisen, bir kez saygısızlık yapar sana, sonra bir daha hiç alttan alan taraf olmaz.
cok tsk ederim yorumun icin cok haklisin

ne demiş pepe;
insan sevdiğini hiç üzer mi?
eğlenerek oynamak varrkeeennn
ardına bakmadan hiççç gider miii???
diyeceğim o ki cicim ayları bir geçsin sen bırakmasan da nişanlın bıraktırır sana bu huyunu :KK70:

Ayni seyleri yasayan ve yasatan biriyim.
Ve herkese boyleyim genel olarak.
Bu yuzden konuyu ve yorumlari bastan sona okudum.
Ama benim durumum sizden daha berbat galiba.
Cunku hem fevriyim hem de sinirim cabuk gecmez.
Bari beni gorup "ha, daha iyiymisim" diyebilirsiniz, diye yazayim dedim.

Bu arada o pismanligin/kendini suclu/kotu hissetmenin ne demek oldugunu bilmemek, sonradan utanmanin cirkinligini yasamamak icin kendimizi tutmayi ogrenmeliyiz bir sekilde.
Cunku bu en cok yasayana zararli.

Masallah diyelim size de.

Tsk ederim...
ama suna inaniyorum ki insan sevdigi icin kötü huylarindan vazgece biliyor.
Fevri ve sinirli olunca eline ne geciciek? Ve birdaha demek istediklerini aklindan gecirmekle elinden ne gecicek diye tartmali.
Bu benim icin cok büyük bir sorun oldu. Cok caba gösteriyorum ve inanin bir hafta önce aklima dank etti ve bunu iyice aklima yerlestirdim. Daha cok mutluyum, huzurluyum ve nisanlimi daha mutlu ve huzurlu ede bilmek icin elimden geleni yapmaya hazirim cünkü o cabayi ondada görüyorum.

Insallah sizde birgün bir yolunu bulursunuz....

X