cok fevri davraniyorum :(

HerYerKaranlik

Ne mutlu Türküm diyene! ❤️
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
2.139
1.517
Merhaba,
size bir konuda danismak istiyorum.
Bu aralar nisanlimla cok tartisiyoruz. Ama yaziik nisanlim hep alttan alan biri, hatasi olmasa bile gönlümü almaya calisir Ve sunun farkindayim, cok alingan oldugum icin aslinda cok nedensiz yere kavga yaratiyorum!
Simdi bazen ben cok fevri davraniyorum, birden bire kükrüyorum ..... Sanki ona catmaya yer ariyormusum gibi. Bunun farkindayim. Gercekten degistirmeye calisiyorum ama elimde degil bir an sinirleniyorum ve cok kirici oluyorum .....

Ben bunu nasil degistire bilirim? bi fikriniz varmi? Siz fevri davranmamak icin neler yapiosunuz?

Simdiden vericeniz cvplar icin tessekkür ederim ablalarim

EDIT: Bir haftadir fevri davranmamak icin cabaliyorum. Ve gün gectikce daha kolay oluyor. Bana bu konuda derman oldugunuz icin tsk ederim Sabiri ögrenmekte DEVAAAAAM :))

Son düzenleme:
inşallah evlenincede alttan alır böyle ne güzel gönlünü almaya çalışmasıı ne kadar iyi biri bak, sende bunun iyiliğine karşılık sert çıkma bence onada yazık.. sende alttan almayı dene

içinde kendi kendi ya sabır çek derin nefes al gerçekten işe yarıyor, ve zaten sorunun farkındaymışsın, ama öfke kontrolun yok canım ama sorunun farkında olman bunu düzeltebileceğin anlamını taşıyor, bence düzelt çünkü bu böyle gitmez, bir yerde nişanlınıza tak edebilir heleki evlendikten sonra tak etmesi daha kötü,sorunlu bir evlilik olur, ve siz haklı olduğnuz zamanlarda bile alttan almayabilir,yani kısacası krediyi tüketmemelisin ilerisi için

Evet bunun farkindayim Tak edicek diyede cok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum

nişanlılık dönemi böyle geçebilir..ama herşeyin bir sınırı var..sen nişanlının sınırını fazla zorlama bence..bu tamamen senin elinde..gereksiz konulara takılma.

nişanlılık dönemi böyle geçebilir..ama herşeyin bir sınırı var..sen nişanlının sınırını fazla zorlama bence..bu tamamen senin elinde..gereksiz konulara takılma.
Merhaba Zelibon :)
Acikacasi en cok senin cevabini bekledim :)

Ben bütün gece oturup düsündüm ve bunu aklima koydum! ve yapicam! Birdaha fevri davranmicam!

Merhaba Zelibon :)
Acikacasi en cok senin cevabini bekledim :)

Ben bütün gece oturup düsündüm ve bunu aklima koydum! ve yapicam! Birdaha fevri davranmicam!

aa neden cevabımı bekledin :))
bizde nişanlılık dönemimizde tartışıyorduk strese bağlıyorum..nekadar sakin olursan sende nişanlında okadar mutlu olursunuz canım..

aa neden cevabımı bekledin :))
bizde nişanlılık dönemimizde tartışıyorduk strese bağlıyorum..nekadar sakin olursan sende nişanlında okadar mutlu olursunuz canım..
Öbür konularda cvplarini takip ediyorum ve verdigin fikirler mantigima yatiyor :))

Aynen, bir erkek hanimindan/ nisanlisindan huzur bekler ve arar... ve ben bunu ona vermek istiyorum!
Iki ay once annemin babamin evinden ayrildim okuma nedeniyle... allahin izniyle iki ay sonar geri dönecegim... Bu beni heralde cok sarsti... anneme babama cok bagli biriyim ...

teşekkür edrim canım..cevapları hep ben olsam ne yapardım diye düşünüp öyle yazıyorum..
uzaklaşmanın tabiki etkisi vardır..okulunudaihmal etme..önemli olan farkında olman ve düzeltmeye çalışman..

Bu dünyanın ölümlü olduğunu unutma, boş yere kalbini kırma nişanlının. Hiç kimsenin bir saniye sonrası için garantisi yok. Sinirlendiğin anda bunu düşün. Emin ol öfkeni yenebiliyorsun böylece. Nişanlın senin öfkeni, sinirini, çektiği için hoşuna gidiyor ve bilinçaltın muhtemelen nasıl olsa beni bırakmaz çok seviyor diyor ama diğer arkadaşların da dediği gibi nişanlını ve ilişkinizi yıpratırsın. Ben de çok fevriyim, eşimin nazımı çekeceğini bildiğimden ufacık şeylere hemen parlardım. Şuan öyle bir imtihandayım ki eskiden neler yapmışım da boş yere vaktimizi alınganlıkla, küslükle geçirmişiz diyorum. Rabbim bu günümüzü aratmasın tabi. Şunu unutma sen istersen öfkeni yenebilecek ve dizginleyebilecek kadar güçlüsün

Cok tsk ederim Aynen böyle sözlere ihtiyacim vardi

tebrikler..olaya ancak bu kadar objektif ve doğru bi bakış açısıyla yaklaşılabilir

Valla bende öyleydim sonra kendimi zorlaya zorlaya değiştim. Hala sevgilime karşı haksız yere kizabiliyorum ama azaldi yani. Öncelikle sinirliyken çok konuşmamaya çalıştım işe yarıyor. Benim sinirim 10 dakika zaten sonrasında öfkem geçince kafamı toparlayabiliyorum. O on dakika olan oluyor tabi.

Siz de sinirlenince cok bisey dememeye çalışın bence. Zamana alışkanlık yapıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…