Saç Rengi ve Saç Boyama çok fenayım yardım lütfeeeeeeeeeeeeen

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
96
Çorum
mrb arkadaşlar bugun saçımı boyattım ve sonuç hüsran.saç rengimi önce açtı orialle tabi çektiğim acı cabası.daha sonra boyadı her neyse ben çikolata kahve istersen karamel gibi tuhaf bi renk oldu.hiç yakışmadı bana çok açık durdu rengi artı bide siyah olan kaşlarımıda boyadı o renge napcam ben yaaaaa yrn tekrar gitcem boyatmaya dışarı çıkamam ben bu saçlarla.sizce istediğim rengi tuturabilirlermi??????iki gün üst üste boyanacak ya saçlarım o yüzden

Cnm bekleyebiliyorsan 1-2 gün beklemeye çalış. Üzülme yeter ki olan renginden daha açık bi renk isteme.. Koyu yapmak daha kolay.. Kaşlarını da tekrar eski rengine boyatırsın, olur biter. :) Ama istersen başka kuaföre git. Bir de saçlarını açtırdığın için mecburen 2 katı bakım yapacaksın, geçmiş olsun..

cnm tşk ederm verdiğin bilgiler için.şuan o kadar fenayım ki bırak 1-2 gün kalmayı açık kuaför bulsam hemen giderm.hiç memnun kalmadım.saçlarımı boyadı yıkadaıktan sonra geçtim aynanın karşısına aman tanrım bu benmiyim dedimağlayacaktım neredeyse.pınar altuğun saç renginden istiyorum ben çikolaya kahve sanırım oda.bilgin varmı cnm ne olduğu konusunda

benımde saçlarım ilk açıldığında senın verdiğin tepkıyı verdım hatta ertesı günde işe gittim sankı herkes bana bakıyo gibi geldı ama sonra alıştım çok sevdım o rengı.... bırazcık bekle bakalım yıkandıkça nasıl olcak... beğenemzsen ıkı dakkada boya alıp boyarsın üzüldüğün şeye bakk.... hemen koyu boya alma saçların yıpranmasın yavaş yavaş koyulaştır

Cnm Pınar Altuğ'un saçları sarı değil miydi? Hatırlayamadım ki şimdi:S Link falan versen, biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım.

aynen aynen bugun eve gelirken arka sokakları kullandım.sanki herkes bana bakıyordu yrnı bile bekleyemiyorum biran önce kurtulmalıyım bu renkten :)

Evet cnm, bu çikolata kahve. Bana sorarsan evde boyama sakın.. Çünkü bizim aldığımız boyalar farklı ve çok koyu çıkabiliyor. Kuaför rahatlıkla saçını bu renge boyar cnm hiç üzme kendini.

Evet cnm, bu çikolata kahve. Bana sorarsan evde boyama sakın.. Çünkü bizim aldığımız boyalar farklı ve çok koyu çıkabiliyor. Kuaför rahatlıkla saçını bu renge boyar cnm hiç üzme kendini.

canıııım tşk ederm bu renge ulaşabilrmiyim sence.çikolata kahve desem anlarlar heralde :dance:

Katalogtan bul göster, sok gözlerine. Zaten çikolata kahve deyince bellidir. Çok koyu olmasın ama dersin, bitter çikolata yapmazlar. Bence de kesinlikle başka bi kuaföre git. Bunlara güven olmuyor maalesef.

cnm bugun o kadar çok modelde gösterdim ki saç rengini anlatamam tamam dedi her defasında.aynaya ilk baktığımda yaşadığım şoku anlatamam.nasıl ağladım yaaa neyse yrn istediğim sonuca ulaşırım inşallah.ewet bitter çikolaya çok koyu oluyo peki bu ne çikolata

Koyusu var açığı var ondan sordum cnm. :) Neyse kuaför ona göre bi ton geçer üstünden. Bulunduğun şehirde iyi bi kuaför araştır sen bu gece istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…