- Konu Sahibi frtglsnfrt
-
Cnm bekleyebiliyorsan 1-2 gün beklemeye çalış. Üzülme yeter ki olan renginden daha açık bi renk isteme.. Koyu yapmak daha kolay.. Kaşlarını da tekrar eski rengine boyatırsın, olur biter. :) Ama istersen başka kuaföre git. Bir de saçlarını açtırdığın için mecburen 2 katı bakım yapacaksın, geçmiş olsun..
cnm tşk ederm verdiğin bilgiler için.şuan o kadar fenayım ki bırak 1-2 gün kalmayı açık kuaför bulsam hemen giderm.hiç memnun kalmadım.saçlarımı boyadı yıkadaıktan sonra geçtim aynanın karşısına aman tanrım bu benmiyim dedimağlayacaktım neredeyse.pınar altuğun saç renginden istiyorum ben çikolaya kahve sanırım oda.bilgin varmı cnm ne olduğu konusunda
benımde saçlarım ilk açıldığında senın verdiğin tepkıyı verdım hatta ertesı günde işe gittim sankı herkes bana bakıyo gibi geldı ama sonra alıştım çok sevdım o rengı.... bırazcık bekle bakalım yıkandıkça nasıl olcak... beğenemzsen ıkı dakkada boya alıp boyarsın üzüldüğün şeye bakk.... hemen koyu boya alma saçların yıpranmasın yavaş yavaş koyulaştır
Cnm Pınar Altuğ'un saçları sarı değil miydi? Hatırlayamadım ki şimdi:S Link falan versen, biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım.
Evet cnm, bu çikolata kahve. Bana sorarsan evde boyama sakın.. Çünkü bizim aldığımız boyalar farklı ve çok koyu çıkabiliyor. Kuaför rahatlıkla saçını bu renge boyar cnm hiç üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?