slm
kızlar 9.3 hafatalık gebeyim ve okadar cok sorun yaşıyorumki gebeliğin bütün sıkıntılarını cekiyorum .
baş agrısı ,kasık agrısı, bel agrısı,berbat mide bulantıları ,iştahsızlık,yorgunluk ve halsizlik,sıkıntı,ateş basması,fenalaşma hissi
kafamçokkarıştı
Yaaa benim gibi olan varmı? Neler yapıyosunuz?kafamçokkarıştı:1no2:
slm
kızlar 9.3 hafatalık gebeyim ve okadar cok sorun yaşıyorumki gebeliğin bütün sıkıntılarını cekiyorum .
baş agrısı ,kasık agrısı, bel agrısı,berbat mide bulantıları ,iştahsızlık,yorgunluk ve halsizlik,sıkıntı,ateş basması,fenalaşma hissi
kafamçokkarıştı
slm
kafamçokkarıştı
canım, bu anlattıklarını bende yaşıyorum artı kasığımın hemen altından varis çıktı 2 saat ayakta kaldımı ceviz gibi şişiyor ve daha 14 haftalık hamileyim 40 hafta oluncaya kadar bakalım nasıl şişecek......(rahim toplardamara baskı yapıyormuş ve varis çıkıp şişiyormuş)....ARTI 3 ay boyunca kanamam hiç durmadı bebeğin eşi yani plasentası aşağıdaymış.ama ben her seferine acaba düşükmü yapıyorum diye kahroldum..... ARTI hamilelikle birlikte allerjik rinit başladı deliler gibi hapşırıyorum ve burnum akıyo......YANİİİİİİ BENCE ŞÜKRETMELİSİN...ben bile şükrediyorum çünkü isteseler bile hamile kalamayan okadar çok insan var kiiii ve tarama testim iyi çıktı ne yapalım şükretcez... mide bulantıların 3 aya gelince kesilir benimki kesildi ve iştahım açıldı.inşallah senin bulantın da kesilir... sana yazıyorum moral bulasın diye beterin beterin var diye hoşçakal sağlıcakla kal
ya benım arkadasım senın gıbı..sadece yogurt ekmek yıyebılıyor...slm
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?