cok fenayım gebeliğin bütün zorluklarını yaşıyorum sizinki nasıl yardım

fsahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
134
0
96
İstanbul
slm
kızlar 9.3 hafatalık gebeyim ve okadar cok sorun yaşıyorumki gebeliğin bütün sıkıntılarını cekiyorum .

baş agrısı ,kasık agrısı, bel agrısı,berbat mide bulantıları ,iştahsızlık,yorgunluk ve halsizlik,sıkıntı,ateş basması,fenalaşma hissi

kafamçokkarıştı

Yaaa benim gibi olan varmı? Neler yapıyosunuz?kafamçokkarıştı:1no2:

allah yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden, okuyup geçmek istemedim:teselli:

slm
kızlar 9.3 hafatalık gebeyim ve okadar cok sorun yaşıyorumki gebeliğin bütün sıkıntılarını cekiyorum .

baş agrısı ,kasık agrısı, bel agrısı,berbat mide bulantıları ,iştahsızlık,yorgunluk ve halsizlik,sıkıntı,ateş basması,fenalaşma hissi

kafamçokkarıştı

canım ben hamıle deılım ama etraftan duydugum kadar herkesın farklı oluyomus gebelıkleı sen agır gecrıyormusun inş fazla uzun surmezde hamişligin keyfını cıkarırsına.s.

benimde 16 hafta ve çok kötüyüm saydığın tüm şikayetler var bende de inşallah atlatırız

slm

kafamçokkarıştı

canım, bu anlattıklarını bende yaşıyorum artı kasığımın hemen altından varis çıktı 2 saat ayakta kaldımı ceviz gibi şişiyor ve daha 14 haftalık hamileyim 40 hafta oluncaya kadar bakalım nasıl şişecek......(rahim toplardamara baskı yapıyormuş ve varis çıkıp şişiyormuş)....ARTI 3 ay boyunca kanamam hiç durmadı bebeğin eşi yani plasentası aşağıdaymış.ama ben her seferine acaba düşükmü yapıyorum diye kahroldum..... ARTI hamilelikle birlikte allerjik rinit başladı deliler gibi hapşırıyorum ve burnum akıyo......YANİİİİİİ BENCE ŞÜKRETMELİSİN...ben bile şükrediyorum çünkü isteseler bile hamile kalamayan okadar çok insan var kiiii ve tarama testim iyi çıktı ne yapalım şükretcez... mide bulantıların 3 aya gelince kesilir benimki kesildi ve iştahım açıldı.inşallah senin bulantın da kesilir... sana yazıyorum moral bulasın diye beterin beterin var diye hoşçakal sağlıcakla kal

cnm benim ben doğum yaptım ama gebelikde sadece bu sıkıntılar olmuyor
bunlar sana gelen sıkıntılar ya bide bebeğine gelen bişey olsa ben ikizlerime hamişken
een başta senin dediklerini yaşıyordum ne yemek ne dünya gözü hiçbişey yapmıyordum ufacık bişey yesem kusup yatıyordum kafam kalkmıyordu tansiyon düşüklüğü ...yemek yiyememe vs.4 ayımda gelen kanama işte o varya bütün herşeyi dahada zor yaptı sonrasında hiç kalkamasan yatamak ve heran kaybetme duygusu tam toplanıyorsun erken sancılanma arkasından uzun hastaneye yatış .....neyse bütün zorlukların arkası güzel olsun benim çok güzel oldu ölümden döndüm ama kuzularım herşeye değermiş

slm bende 31+0 haftalık hamileyim.benimde ilk haftalar berbattı bulantı ağrılar çok şükür geçti o günler geride kaldı,sende sabret cnm güzel şeyler düşün,bunlarıda atlatıcak hamılelığın güzel yanlarını görmeye çalış olurmu

slm

kafamçokkarıştı

canım cok gecmis olsun biraz dinlenmeye bak..bence uzanabildigin kadar uzan tatlim, senin yerinde olmak isteyecek o kadar cok insan var ki tatlim bence sukretmelisin.. bak iste annelik buradan baslıyor guzelim tekrar gecmis olsunzemuszemuszemuszemus

canım, bu anlattıklarını bende yaşıyorum artı kasığımın hemen altından varis çıktı 2 saat ayakta kaldımı ceviz gibi şişiyor ve daha 14 haftalık hamileyim 40 hafta oluncaya kadar bakalım nasıl şişecek......(rahim toplardamara baskı yapıyormuş ve varis çıkıp şişiyormuş)....ARTI 3 ay boyunca kanamam hiç durmadı bebeğin eşi yani plasentası aşağıdaymış.ama ben her seferine acaba düşükmü yapıyorum diye kahroldum..... ARTI hamilelikle birlikte allerjik rinit başladı deliler gibi hapşırıyorum ve burnum akıyo......YANİİİİİİ BENCE ŞÜKRETMELİSİN...ben bile şükrediyorum çünkü isteseler bile hamile kalamayan okadar çok insan var kiiii ve tarama testim iyi çıktı ne yapalım şükretcez... mide bulantıların 3 aya gelince kesilir benimki kesildi ve iştahım açıldı.inşallah senin bulantın da kesilir... sana yazıyorum moral bulasın diye beterin beterin var diye hoşçakal sağlıcakla kal

canım sana da gecmis olsun aynen dediklerine katılıyorum bence sukretmelisiniz kızlar, dinlenebildiginiz kadar dinlenin, birazcık dişinizi sıkın, yerinizde olmak isteyen o kadar cok kisi var ki hepimiz icin dua edin...:Saruboceq:

bu arada benim kuzenim 6 ay boyunca kustu yani beterin beteri var guzellerim.. Allah yardımcınız olsun annişler zemuszemuskaydirigubbakcemile5

benimde 19.haftam bitti aynı dediğin şikayetleri yaşıyorum bulantı kısmen geçse hala devam iştahsızlık devam ediyo 5 aylık oldum sadece 1.5 kilo aldım sanırım biz hamileliği ağır geçirenlerdeniz ama yine bunada şükür beterin beteri var

Allah yardımcınn olsunn .ınşallahh en kısa zamanda rahat geçirrirsin hamileliğini sana tavsiyem devamlı dua ett

kıslar ben de bitmiş durumdayım canımdan bezdim valla kus kus bitmiyor eridim bittim kilo verdi hep serum hep seum deliricem

canım ben 27+4haftalık gebeyim.aynı şeyleri bende yaşadım.hele bulantı delirtti beni.bayağı uzun sürdü bulantılarım.şükür artık geçti.arada fenalık geliyo şimdide.sıcaklarda özellikle bayılacak gibi oluyorum.içim çekiliyo bazen.kızımda rahat bi hamillik geçirmiştim.bazen sıcaklarda yada aykda falan kalırsam dolmuşta falan.bayılacak gibi olurdum.bunda herşeyi bayağı ağır yaşadım.her gebeli aynı olmuyormuş anladım böylece.:)
inşallah bunlarda geçecek canım.azcık sabır.büyüyp hareketlendimi keyfine diyecek olmuyor inan.

bende 9 haftalık hamileyim...bende inanılmaz bulantı kusma ve halsizlik var.. 2 gundur annem geldi yanıma o bakıyor sag olsun. yoksa kusmaktan ölecegimi hissettim. birde doktorum bana ne olursa olsun ilaç yok dedi.. bazıları bulantı için ilac alıyor burda forumlarda okuyorum ama benım doktorum ilaca karsı birisi biraz.. bu arada iki gun once sea band denen bilekliklerden aldım bulantı icin.. evt daha iyiyim ama bilekliklerden mi bilmiyorum.. belkide iyi olacagına inanmak.. ama cok kotuysen bu bileklikleri bir dene istersen bakarsın iyi gelir sanada.. cok gecmis olsun.. umarım sıkayetlerin en kısa surede gecer.. lafontenini bir sozu var "hic bir zafere cicekli yollardan gidilmez" bebişler icin katlanıcaz artık..

ben 8. haftadan sonra camlarımı bile açamaz hale gelmişdim toprak kokusu benı mahvediyordu..ayrıca hergün yattığım için 2 kere yastık kılıflarımı değiştiriyordum..iki kere...eşiminkilerde dahil olmak üzere:))) kendimden tiksiniyorudm vücudumu lifle sabunlarla yıkıyordum ovuyordum ama o koku asla çıkmıyordu...mide bulantıılarım uzun süre devam etti. ama koku olayı benı mahvetti 19 .haftadan sonra hafifledi ve bende rahat nefes almaya başlamışdım....çok zordu o günler...evet halsizlik bayılma hissi bendede vardı....

müjdeler olsun ... bende de var olan bütün bu belirtiler 16.haftamdan itibaren azalmaya başladı 17. haftamdayım ve hala çok daha iyiyim ... 12. hafta da geçenler de varmış ... 9 ay çekenlerde .. ama çoğunluk ilk 4 ay da geçip gittiğini söylüyo az kalmış biraz sabır ...

benim de aynısı ben de 8+1 im ama kasık batmalarım oluyo mide bulantlarım çok fazla halsizlik işten çıkıp eve kendimi zor atıyorum her şeyden bir tiksinti geliyo mutfaktan nefret eder oldum ama olsun yinede bebeş için değer allah hepimizin yardmcızı olsun inş sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

slm

kafamçokkarıştı

ya benım arkadasım senın gıbı..sadece yogurt ekmek yıyebılıyor...
ayaga kalkamıyor...
bır ılaç kullanıyor oda sarhoş gıbı yapıyormus...
geçmıs olsun...hepsı geçer...bebişinizi kollarınıza saglıkla alırsınız ınşallah...:hulya:

Kızlar ben de 5 haftalık gebeyim ama öncesinde hiç belirti yaşamadım kasık ağrısı dışında gebeliği öğrendikten sonra şiddetli halsizlik ve uyku hali geldi , sürekli yatmak istiyorum , düşük olur korkusuyla yürümek dahi istemiyorum inşallah kısa sürer bu sorunlar

Back
X