Çok fenayım ben yha!yardımmm...

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
:çok üzgünüm: ya ben kendimden 2 yaş büyük birine fena kapıldım ilk başlarda dalgasınaydı ama şimdi iş değişti..ben fazla belli ettim sanırım ki oda anladı..bana bakıp bakıp gülüyodu aynı ortamdada bulunuyoduk ama hiç cesaret edipde karşına dikilip konuşmadım...şimdi o öss ye gircek ve gitcek..aramızda tam bişiler olmaya başlamışken okuldan rapor aldı..haftalardır görmüyodum bugün karşılaştık..öyle kötü oldum ki anlatamam...çok güzel baktı yine..offf çok fena haldeyim şuanda..öyle bi tesadüftü ki, sanki bugün karşılaşmamız için özel olarak hazırlanmış gibiydi yha..:çok üzgünüm: ama sonuç olarak gitcek bişi yapamam ama vazgeçemiyorumda..ne yapcamı bilemez haldeyim..evt bigün geçcek buda ama çok acı çekiyorum..depresyona fln girdim yha!bi fikir verin bana!:çok üzgünümhh içimi döktüm bende!:enbuyukkk:

Canım gelip geçici bi durum bence bu yaşından kaynaklı fisfisfis Merak etme hergün görmenin verdiği bi hoşlanmada olabilir..:1hug:

mervecim merhaba ,

şimdi birşey sormak istiyorum sana kendimden 2 yaş büyük birine aşık oldum demişsin bu senin için kötü bir durummu ? ( merak ettim onun için soruyorum )

yaşadığın duruma gelince herkesin acısı mutlaka sevgisi kadar ! ama şöyle diyim sana şükret ki birşeyler yaşamamışsın, yani; daha duygusal anlamda birşeyler paylaşmamışsın sanki bulunduğun durum çabuk geçer gibi geliyor bana ama herşey sana bağlı tabiki umarım biran önce geçer üzüntün mutlu olursun .

herşey güzel gönlünce olur inşallah.:1hug:

Bence de bi hoşlanma olabilir. Zamanla unutursun bence ama yine de senin duygularına bağlı. Nası bi şey olduğunu sadece tahmin ediyorum ama çook zor olsa gerek. Toparlamaya çalış kendini bu son değil ki.. Di mi son diil??:uhm:

ahhh ahhhh geçer canım geçer gerçekten ama biraz zaman ve sabır...
belki kısmetindir gideceğini düşünüyorsundur ama gün olur sana gelir kimbilir?
çok yıpratma kendini...

çok sağolun..gerçekten buraya yazınca içim rahatlıyo..unutcam onu ben başka çaremde yok zaten..hepinize çok teşekkür ederim..iyiki varsınız..a.s.yerimseniben bu arada bir daha 'yha ,fln' gibi kelimeler kullanmıcam alışkanlık işte!:enbuyukkk:

aynı sorunu ben lisedeyken arkadaşımda yaşamıştı okadar seviyorduki bu sevginin üstüne
birz bir delilik yaptık çocuğun evine kıraçın bir şarkısı var
oysa seni ne çok ne çok sevmiştim tüm çiçeklerimi sana vermiştim bu şarkıyı ona postayla evine göndermiştik

daha bir sürü delilik telefonunu bulmak için türlü türlü oyunlar bulunca onu arayıp
farklı bir isimle onunla konuşmalar

ama hepsi geçiciymiş arkadaşımın bun durumuna hep üzülürdüm şimdi hatırladıkça hep güleriz
birgün yaşadıkların sana da çok saçma gelecek

bu erkekler böyle acı çektirmekten hoşlanırlar bi görünürler bi kaybolurlar!..
sende belli etme madem olması mümkün değil
o zaman daha fazla düşünüpte canınızı sıkmayın a.s.
hiç kimse vazgeçilmez değilidir yerimseniben

canım anlıyorum seni. aynı acıyı lisedeyken bende yaşamıştım. benim hoşlandığım erkek başka bir şehre taşınmıştı. kısa bi zamn geçince unutmuştum. arkadaşların dediği gibi gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo. sen kendini hiç üzme, yalnız kalma pek, onu düşünmek için vakit ayırma, başka şeylerle oyalan. kısa zamanda geçecektir.

Ben de senin durumunda sayılırım valla ama birkaç şey hariç. geçen yıl lise 1 deyken:=) bi çocuğa aşık olmuştum ben de...her yılki platonik aşklarımdan biriydi:=) çünkü hemen hemen her gittiğim okulda birine aşık olmuşumdur:) ama o çok farklıydı..ona karşı umutlarım vardı yani beni sevebileceğine dair. ben afedersiniz ama manyak gibi gittim çocuğun msn ini ekledim:=) tabii çocuk anlamıştı, pırlanta gibi kız diyodu ama çıkılcak gibi değil:=) yani bana demiyordu arkadaşlarıma diyordu:) sonra biz taşındık o da öss ye bu yıl tekrar girecek ve belki de uzaklara gidecek.aslında onu unutmak için bu iki olayın bana Allah tan bir şans olarak verildiğini düşünmüyor değilim.yine de beni gerçekten tanısaydı ''sevilebilecek'' onun deyimiyle ''çıkılabilecek'' bir kız olduğumu anlayabilirdi.

sevmeyen kendi kaybeder kardeşim:=) bu yıl lise 2 deyim( bu arada çok mu gencim buraya üye olmak için:=) yanii her şeyi akışına bırak derim.çünkü eğer o çocuk senin kaderin olmuşsa bir gün mutlaka yine karşılaşırsın....(çok uzun oldu=)

Niye depresyona giriyorsun anlamadım?Daha hayatta ne gördün ki canım,birkere o beğendiğin çocukta bir anne kuzusu,geleceğini düşünen ,ona ümitler bağlanmış bir yetişkin ,öss ye de girecek ,okumak için yurt dışınada gidecek.elbette ki yapabileceğin bişey yok.Bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.Eğer çocuğun sana ilgisi olsaydı,gelir zaman kaybetmeden konuşurdu.Niye konuşsun ki,onunda geleceğini düşünmesi gerek.Sen kendin için geleceğin için bişeyler yaptıktan sonra,eline ekmeğini aldıktan sonra bence bu gönül sevdalarına girmelisin.Depresyonda ne oluyor bu yaşta,koca görmedin,aldatılmadın,kucağında çocuğun ,milletin kölesi olduğun halde kapı dışarı atılmadın,bebeğini nasıl doyuracağını düşünmedin,koca dayağı yemedin.Depresyon seninkiler mi ,bunları yaşayanlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…