Sivilceli Ciltler çok fazla soyuluyorum yardım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aybalammm

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
127
0
kızlar 2 aydır sivilcelerim için krem kullanıyorum başlarda çok fazla soyulma olmuyodu ama son günlerde soyulmalar iyice arttı soyuldukça yıkıyorum bi bakıyorum yine pul pul olmuş bu iyiye mi işaret?kremler etkisini mi gösterio yoksa bi yan etkimi anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...bu arada kullandığım kremler acnelyse ve clindoxly.

normal cnm o kremlerin amacı o zaten soymak kendi kendine biter soyulması. bende benim soruma bi türlü cvp alamadım salisilik laktik asit serumunu duş jeliyle karıştırdım böyle yapılıyormuş sivilceler ve lekeler için 3 gün kullandım sırtım daha beter sivilce doldu normalmidir değilmidir bilemedim kullanan tecrübesi olan varsa yardım lütfen :KK43:

soyulması iyi bişey zaten o ilacın özelliği o soyup cildi yeniliyo. ama cildinde kuruluk gerginlik veya acı hissediyosan nemlendirici bi ürün de kullan bence.geçmiş olsun şimdiden :)

normal cnm o kremlerin amacı o zaten soymak kendi kendine biter soyulması. bende benim soruma bi türlü cvp alamadım salisilik laktik asit serumunu duş jeliyle karıştırdım böyle yapılıyormuş sivilceler ve lekeler için 3 gün kullandım sırtım daha beter sivilce doldu normalmidir değilmidir bilemedim kullanan tecrübesi olan varsa yardım lütfen :KK43:

çok sağol canım rahatladım yaa:)ama malesef senin sorun hakkında pek bi fikrim yok yardımcı olabilicek biri çıkar umarım...ama bana sorarsan bi doktora git ben bu güne kadar gitmediğime okadar pişmanım kiii.

soyulması iyi bişey zaten o ilacın özelliği o soyup cildi yeniliyo. ama cildinde kuruluk gerginlik veya acı hissediyosan nemlendirici bi ürün de kullan bence.geçmiş olsun şimdiden :)

biraz kızarıklık oluyo ama yapcak bişey yok sanırım.sağol canım:)

X