Çok fazla panik durumundayım

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
gelecek hafta tarama testim var bebeğimin sağlıklı sığatli olmasını istiyorum allahtan ne olur bana dua edin
sağlıklı sığatli bir çocuk dünyaya getireyim allhtan tek dileğim bu tabi sizler içinde
aldırdığım bebeğimin etkisinden hala kurtulamadım acaba ondan mı bu hafta benim için çok önemliii....
dua edin ne olur bütün bebeşlerimize ve hamişlerimizee

Allah sana saglıklı hayırlı bır evlat versın canım Allahın sevdıgı bır kul olsun ben de hamıle kalmak ıcın pco tedavısı goruyorum umarım ben de evladıma kavusurum Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin sen de benım ıcın dua et Allah buyuk

iyi düşün iyi olsun allahım yardım eder sana hiç korkma herşey yolunda gitcek

canım benimm inşallah hamile kalırsın sende dua edecem sana jayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucağınıza alırsın

ALLAHIM İNŞALLAH SEN BİZE SAĞLIKLI SIĞATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDERİSİNN...

allah yardımcın olsun

Canım rahat ol bu kadar stres yapma. Tarama dediğin sanırım 2 li tarama testinden bahsediyorsun. Sen de buluyorsundur bunlar net bilgi vermez tamamen doktorların tahmini yorumları. Ben çevremde hep riskli denip de sağlıkla doğan cok bebek gördüm. Hic sıkma canını hayırlısıyla güzelce atlatirsin, merak etme

Bence de takma kafana ben de ilkinde boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Şimdi ise Allah'a şükür nur topu gibi bi oğlum var. Allah sana da sağlıklı sıhhatlı bi evlat nasip etsin inş...

inşallah kızlar ya dün doktora gittim tarama ya daha bir hafta var bakalım ama ben dayanamdım leke şeklinde akıntılarım vardı ona sormak için bebişimi gördüm çok heyecanlandım doktor biraz rahat ol lütfen dedi beni rahatlatmaya çalıştı ama ne bilim allahım inşallah yardım eder hepimizee oyyy kızlarrr yaa hala heycanlıyımmm yaaawwww:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…