Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çok fazla kopan kırılan dökülen saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bayansherlock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
25
1
Saçlarım eskiden gür ve dalgalıydı. Şuan hala dalgalı ama ben düzleştire düzleştire azalttım saçlarımı bir damla saçım kaldı. Ve bunun üstüne saçlarımın üstleri yanları altları minik minik kaldı hep kopuyorlar ve duştan sonra taradığımda aşırı dökülme oluyor saç kalmayacak kafamda ne yapabilirim kürler yağlar yada bakım maskeleri önerebilirmisiniz?

Saçlarım eskiden gür ve dalgalıydı. Şuan hala dalgalı ama ben düzleştire düzleştire azalttım saçlarımı bir damla saçım kaldı. Ve bunun üstüne saçlarımın üstleri yanları altları minik minik kaldı hep kopuyorlar ve duştan sonra taradığımda aşırı dökülme oluyor saç kalmayacak kafamda ne yapabilirim kürler yağlar yada bakım maskeleri önerebilirmisiniz?
Saç bakım maskeleri ve kürler hepsi saçlar yanmadan önce aslen daha faydalılar. Sonra ise geçici tatmin ederler. Kallıcı bir ciddi bakımın yolu keratin kaplamadan gecer. Yoksa boşuna yorulma. Hem parana yazık hem uğraşmana değmez. Dünyada keratinden daha iyi kırık ve hasar onarıcı bir madde şu an da teknoloji daha keşfetmedi. Daha 20 sene be keratin yanık ve kırık saçları onarmada tek madde. Belki ileride inci tozu veya altın tozu ya da collegen çalışmaları varmış. Bu ara keratin kaplamayı nerede yaptırırım dersen ben aktardan saf katkısız keratın aldım size de tavsiye ederim. Kuru saça sür sabah durula ve kremle hepsi bu. Anında onarım.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

X