1 cm bile girmeyle o kadar kan gelceğini hiç sanmıyorum. Bence senin zarın yırtılmıştır fakat 1 cm girmemiştir o penis
Neden üzgün olduğunuzu anlamadım bile isteye yapmadınız mı canın yanacak tabi ne sanıyordun
Herkeste bir kaç damla gelmez ki bazılarında daha fazla gelebiliyor. O duvar hissi bakire olduğun için vardı herkes o duvar hissini hisseder ilk ilişkide sanki penis gidemicek gibi keşke o an bıraksaydınız. Bu kadar acıyı değmicek biri için çekmemişsinizdir inşallah.Az miktarda hadi birkaç damla fazla kan geleceğini biliyorum ama bir çay bardağına yakın olması ikimizi de korkuttu. O duvar hissi kötüydü birleşme olmadı gibi oldu ki doğru düzgün olmadı da zaten
İstemiyorsan istemiyorsundur ve bu senin kararındır... Şu zorla birşeyleri yaşamaya çalışan erkek müsvettelrinden tiksiniyorum.
1 cm de olsa ki bu sana öyle geliyor emin ol daha fazla girmiştir çünkü zorla ittirme söz konusu, ayrıca sevgilin insan gibi davranmadığı için yırtılma olmuş ve o sebepten ötürü kan gelmiş et parçalarıda olabilir normal.
Duvar gibi olmasının sebebi de kendini çok fazla sıktığın ve rahat olmadığın için açıkçası ilişkiye hazır olmadığın için.
Bu işi istemiyorsan baştan hiç başlamayacaksın erkek bir kıvama geldikten sonra sen dur desen de durmaz artıkO an hazır değildim evet, kendimi kastim da bu yüzden. Zorlama konusunda tepkimi gösterdim ama kendisi benden daha fazla panik oldu, hastaneye götürmeyi teklif etti birkaç kez. Ona nasıl davranacağımı da bilmiyorum
Herkeste bir kaç damla gelmez ki bazılarında daha fazla gelebiliyor. O duvar hissi bakire olduğun için vardı herkes o duvar hissini hisseder ilk ilişkide sanki penis gidemicek gibi keşke o an bıraksaydınız. Bu kadar acıyı değmicek biri için çekmemişsinizdir inşallah.
Bu işi istemiyorsan baştan hiç başlamayacaksın erkek bir kıvama geldikten sonra sen dur desen de durmaz artık
Çok güldüm buna ya allah seniGeçmiş olsun artık bizimlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?