Çok fazla kan

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhabalar;
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bilgilerinize güvenerek yazıyorum... Dün ilk ilişkimi yaşadım. Yani yasadim mı bilmiyorum çok tuhaf bir şeydi. Olaylar anlık gelişti, penis 1 cm bile içeri girmeden çok büyük acı ve yanma hissettim. İttirdim ama sevgilim zorladı, sanki orada duvar varmış gibi oldu. Daha fazla zorlamamaya karar verince bir baktık ki carsaf bir çay bardağından daha fazla kan olmuş. Baktığımda da küçük küçük et parçaları vardı 2-3 tane. Acaba zar parçaları mıdır diye düşündüm ama 1 cm bile birleşme çok zor olmustur. Zar parçası mıdır yoksa zorlamadan dolayı vajina hasar mı görmüştür? Hasar görse et parçaları olur muydu? Ayrıca oradaki o duvar hissi neden olmuştur? Dünden beri ikimiz de çok üzgünüz ayrıca benim canım yaniyor, yardım edebilir misiniz?

1 cm bile girmeyle o kadar kan gelceğini hiç sanmıyorum. Bence senin zarın yırtılmıştır fakat 1 cm girmemiştir o penis :kahve:

Neden üzgün olduğunuzu anlamadım bile isteye yapmadınız mı canın yanacak tabi ne sanıyordun

İstemiyorsan istemiyorsundur ve bu senin kararındır... Şu zorla birşeyleri yaşamaya çalışan erkek müsvettelrinden tiksiniyorum.

1 cm de olsa ki bu sana öyle geliyor emin ol daha fazla girmiştir çünkü zorla ittirme söz konusu, ayrıca sevgilin insan gibi davranmadığı için yırtılma olmuş ve o sebepten ötürü kan gelmiş et parçalarıda olabilir normal.

Duvar gibi olmasının sebebi de kendini çok fazla sıktığın ve rahat olmadığın için açıkçası ilişkiye hazır olmadığın için.

1 cm bile girmeyle o kadar kan gelceğini hiç sanmıyorum. Bence senin zarın yırtılmıştır fakat 1 cm girmemiştir o penis :kahve:

Az miktarda hadi birkaç damla fazla kan geleceğini biliyorum ama bir çay bardağına yakın olması ikimizi de korkuttu. O duvar hissi kötüydü birleşme olmadı gibi oldu ki doğru düzgün olmadı da zaten

Az miktarda hadi birkaç damla fazla kan geleceğini biliyorum ama bir çay bardağına yakın olması ikimizi de korkuttu. O duvar hissi kötüydü birleşme olmadı gibi oldu ki doğru düzgün olmadı da zaten
Herkeste bir kaç damla gelmez ki bazılarında daha fazla gelebiliyor. O duvar hissi bakire olduğun için vardı herkes o duvar hissini hisseder ilk ilişkide sanki penis gidemicek gibi keşke o an bıraksaydınız. Bu kadar acıyı değmicek biri için çekmemişsinizdir inşallah.

İstemiyorsan istemiyorsundur ve bu senin kararındır... Şu zorla birşeyleri yaşamaya çalışan erkek müsvettelrinden tiksiniyorum.

1 cm de olsa ki bu sana öyle geliyor emin ol daha fazla girmiştir çünkü zorla ittirme söz konusu, ayrıca sevgilin insan gibi davranmadığı için yırtılma olmuş ve o sebepten ötürü kan gelmiş et parçalarıda olabilir normal.

Duvar gibi olmasının sebebi de kendini çok fazla sıktığın ve rahat olmadığın için açıkçası ilişkiye hazır olmadığın için.

O an hazır değildim evet, kendimi kastim da bu yüzden. Zorlama konusunda tepkimi gösterdim ama kendisi benden daha fazla panik oldu, hastaneye götürmeyi teklif etti birkaç kez. Ona nasıl davranacağımı da bilmiyorum

Korunuyor muydun bari gelecek yeni konuları şimdiden görür gibiyim şimdiden..

O an hazır değildim evet, kendimi kastim da bu yüzden. Zorlama konusunda tepkimi gösterdim ama kendisi benden daha fazla panik oldu, hastaneye götürmeyi teklif etti birkaç kez. Ona nasıl davranacağımı da bilmiyorum
Bu işi istemiyorsan baştan hiç başlamayacaksın erkek bir kıvama geldikten sonra sen dur desen de durmaz artık

Herkeste bir kaç damla gelmez ki bazılarında daha fazla gelebiliyor. O duvar hissi bakire olduğun için vardı herkes o duvar hissini hisseder ilk ilişkide sanki penis gidemicek gibi keşke o an bıraksaydınız. Bu kadar acıyı değmicek biri için çekmemişsinizdir inşallah.

Kendisi benden daha çok üzüldü, benim kendime olan tek tesellim de bu malesef

O 1 cmden fazla girmiştir ve sen kendini kastığın için ağrıyordur
Rahimine baskı uygulamıştır penis bişey olmamıştır

Bencw bir bardak kadar gelmesi hic normal değil. Saglikciysan bilmen gerek ya. Nasil bunu bize sorarsin.

Aayrica kendini kasman vajinusmus gibi olaylari aklima getitdi. Bir bayan kadin dogumcuya git. Durumu anlat kist felan ya da enfeksiyon gibi bir durum olmasin.

Ayrica sevişmenin keyfini cikar :)

Back