C Cansuds Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2014 133 3 33 Ankara 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #1 ilişki sonrası cok fazla akıntım olmaya basladı hamılelık belırtılerın yanı sıra bu arada cok sancım oluyo bılen var mı
ilişki sonrası cok fazla akıntım olmaya basladı hamılelık belırtılerın yanı sıra bu arada cok sancım oluyo bılen var mı
fyz35 azra'mm Kayıtlı Üye 20 Mart 2014 4.750 3.024 248 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #2 Cansuds .!.: ilişki sonrası cok fazla akıntım olmaya basladı hamılelık belırtılerın yanı sıra bu arada cok sancım oluyo bılen var mı Genişletmek için tıkla... canım adet bat ına çok yoksa bi test yap bende akıntım çok diye yaptım hamile çıktım 4 haftalık bi yap istiyosan
Cansuds .!.: ilişki sonrası cok fazla akıntım olmaya basladı hamılelık belırtılerın yanı sıra bu arada cok sancım oluyo bılen var mı Genişletmek için tıkla... canım adet bat ına çok yoksa bi test yap bende akıntım çok diye yaptım hamile çıktım 4 haftalık bi yap istiyosan
C Cansuds Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2014 133 3 33 Ankara 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #3 fyz35 .!.: canım adet bat ına çok yoksa bi test yap bende akıntım çok diye yaptım hamile çıktım 4 haftalık bi yap istiyosan Genişletmek için tıkla... gerçekten mi akıntıdan dolayı agrım cok napacagımı sasırdım
fyz35 .!.: canım adet bat ına çok yoksa bi test yap bende akıntım çok diye yaptım hamile çıktım 4 haftalık bi yap istiyosan Genişletmek için tıkla... gerçekten mi akıntıdan dolayı agrım cok napacagımı sasırdım
C Cansuds Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2014 133 3 33 Ankara 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #4 fyz35 .!.: canım adet bat ına çok yoksa bi test yap bende akıntım çok diye yaptım hamile çıktım 4 haftalık bi yap istiyosan Genişletmek için tıkla... adetıme de 10 gun var daha
fyz35 .!.: canım adet bat ına çok yoksa bi test yap bende akıntım çok diye yaptım hamile çıktım 4 haftalık bi yap istiyosan Genişletmek için tıkla... adetıme de 10 gun var daha
fyz35 azra'mm Kayıtlı Üye 20 Mart 2014 4.750 3.024 248 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #5 Cansuds .!.: adetıme de 10 gun var daha Genişletmek için tıkla... heveslendirme kendini bak ben o hatayı yaptım 4 haftalık hamileymişim erkenden öğrendim ama 5 haftalıkken düşürdüm bekle bence
Cansuds .!.: adetıme de 10 gun var daha Genişletmek için tıkla... heveslendirme kendini bak ben o hatayı yaptım 4 haftalık hamileymişim erkenden öğrendim ama 5 haftalıkken düşürdüm bekle bence
C Cansuds Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2014 133 3 33 Ankara 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #6 fyz35 .!.: heveslendirme kendini bak ben o hatayı yaptım 4 haftalık hamileymişim erkenden öğrendim ama 5 haftalıkken düşürdüm bekle bence Genişletmek için tıkla... gercekten mı cok uzuldumm neden düştü acaba sakıncası yoksa
fyz35 .!.: heveslendirme kendini bak ben o hatayı yaptım 4 haftalık hamileymişim erkenden öğrendim ama 5 haftalıkken düşürdüm bekle bence Genişletmek için tıkla... gercekten mı cok uzuldumm neden düştü acaba sakıncası yoksa
fyz35 azra'mm Kayıtlı Üye 20 Mart 2014 4.750 3.024 248 10 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #7 Cansuds .!.: gercekten mı cok uzuldumm neden düştü acaba sakıncası yoksa Genişletmek için tıkla... herhangi bir nedeni yok erken düşük sadece normalmiş o yüzden problem yok dedi dr sonuçlarda temiz kendiliğimden yaptım zaten herhangi bir müdahele yok
Cansuds .!.: gercekten mı cok uzuldumm neden düştü acaba sakıncası yoksa Genişletmek için tıkla... herhangi bir nedeni yok erken düşük sadece normalmiş o yüzden problem yok dedi dr sonuçlarda temiz kendiliğimden yaptım zaten herhangi bir müdahele yok
nusece Bi SeN Bi BeN Bİ BeBeK :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mart 2014 756 12 118 10 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #8 Cansuds .!.: ilişki sonrası cok fazla akıntım olmaya basladı hamılelık belırtılerın yanı sıra bu arada cok sancım oluyo bılen var mı Genişletmek için tıkla... canım nasıl bi akıntı bu hamileyim deyip heveslenme insan sonra çok üzülüyor enfeksiyon da olabilir
Cansuds .!.: ilişki sonrası cok fazla akıntım olmaya basladı hamılelık belırtılerın yanı sıra bu arada cok sancım oluyo bılen var mı Genişletmek için tıkla... canım nasıl bi akıntı bu hamileyim deyip heveslenme insan sonra çok üzülüyor enfeksiyon da olabilir
C Cansuds Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2014 133 3 33 Ankara 10 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansuds #9 nusece .!.: canım nasıl bi akıntı bu hamileyim deyip heveslenme insan sonra çok üzülüyor enfeksiyon da olabilir Genişletmek için tıkla... nasıl tarıf edebılırım kı normal ama sureklı olan bı akıntı koku yok ole
nusece .!.: canım nasıl bi akıntı bu hamileyim deyip heveslenme insan sonra çok üzülüyor enfeksiyon da olabilir Genişletmek için tıkla... nasıl tarıf edebılırım kı normal ama sureklı olan bı akıntı koku yok ole