Maske Tarifleri Çok faydasını gördüğüm bir cilt bakım kürü maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ddenizs

KRONİK MUTSUZ
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
44
0
arkadaşlar benim sürekli yaptığım ve faydasını gördüğüm bir bakım kürü.sizlerlede paylaşmak istedim.süt veya yoğurt kaymağını yüzümüze sürüyoruz eğer kaymak yoksa yoğurtta olabilir.mısır ununa parmaklarımızı batırıp yuvarlak hareketlerle yüzümüzü ovuyoruz yani peeling yapıyoruz.mısır unu iri taneli olursa sonuç daha iyi oluyor hatta geçen gece arkadaşımla mısır unu bulamadık toz şeker kullandık sonuç iyiydi. yüzümüzün her yerini ovaduktan sonra 5 dakika bekletip ılık suyla yıkıyoruz.daha sonra yarım limonu yüzümüze sürüyoruz ve 5 dakikada böyle bekliyoruz açılan gözenekler temizleniyor ve genişlemesini önlüyor limonu sürdükten sonra biraz yanma oluyor.ılık suyla yıkadıktan sonra bal sürüyoruz cildinizin balı nasıl çektiğine inanamayacaksınız.ve en son bir nemlendirici sürüyoruz tamamdır.özellikle siyah noktalar ve akneler için harika bir kür.burun üstüne özellikle masaj yapın mısır unuyla yumuşacık ve pürüzsüz bir cilt inanamayacaksınız sevgiler..

ama piling türü şeyler sivilceleri çok fena azdırıyor benden söylemesi.ben yapmıştım yoğut karbonat yüzümden ovarak çıkardım.sonuç:yüzüm kabardı sivilceler yayıldı ve azdı artık yüzüme kilden başka bişey sürmüyorum.tabi herşey herkezde başka etki gösterir.tşk ederiza.s.

X