• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok farklı bir kadın;dünyanın en ince(!) belli kadını

..GkSu..

Türk Esirlik Kabul Etmez!
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.637
11
116
İstanbul
8282362.jpg

İşte Guiness Rekorlar Kitabı'na "Dünyanın en ince belli kadını" olarak giren Cathie Jung. O kadar ince belli ki onu görenler gözlerine inanamıyor, fotoğrafları fotoşoplu (photoshop) zannediliyor. Ama o tamamen gerçek.

Beli sadece 38 santimetre. İnanılmaz bir ölçü. O kadar ince ki, bir sakatlık sanılabiliyor. Oysa Cathie Jung tamamen sağlıklı. Böyle bir bele sahip olmasını ise 1983'ten beri büyük bir azimle taktığı daracık korselere borçlu.

1937 doğumlu Amerikalı Cathie Jung, Conneticut eyaletinde yaşıyor, bir cerrahla evli, üç çocuk annesi ve bir süre önce büyükanne de oldu. Ama hala korselerinden vazgeçmiyor. Ve rekoru hala elinde tutuyor. Deneyenler olsa da onun rekorunu elinden alacak bir başkası ortaya çıkamadı.

cathie_jung_03.jpg

cathie_jung_06.jpg

cathie_jung_07.jpg

cathie_jung_10.jpg

cathie_jung_11.jpg

cathie_jung_13.jpg

Dünyanın dört bir yanında televizyon ekranlarında boy gösteren Cathie Jung gibi ince bir bele sahip olmak isteyen yüzlerce genç kız, fan kulübüne üye ve onun tavsiyelerini takip ediyor.

Cathie Jung'un korse yöntemi, biraz da bel kemiği ya da omurgadaki deformasyonları düzeltmeye yarayan "tıbbi amaçlı korse uygulamalarına" benziyor. Çünkü o, çok sıkı kırselerini sadece banyodayken çıkarıyor. Gün boyunca taktığı korsesi, gece yatarken bile bellinde duruyor. Ve bir ortopedi cerrahı olan eşi Bob Jung, Cathie'nin hiçbir sağlık sorunu yaşamadığını, aksine çok kuvvetli bir bel kamiğine sahip olduğunu söylüyor.

Tamam ince bel güzel de, bu ne böyle ip gibi :)

Hiç hoş görünmüyor, fazlaca abartmış kaydirigubbakcemile3

Kıyafetsiz halini görmek isterdim kaydirigubbakcemile3

ya ben böyle bir foto daha gördüğümü hatırlıyorum
ince belli olmak için kaburgasını aldırmış diye...
çok iğrenç bir görüntü... bunla övünmesi çok saçma...

Aynen katılıyorum.İğrenç bi görüntü.Bi de zavallıcık yıllardır bu görüntüyü kazanmak için korse takıyomuş.yazıkkk yazıkkk..

bu ne beeee :1shok:
ömrü boyunca sanki oraya bişi bağlamışta hiç açmamş gibi duruyor ip gibi hiç güzel değil.

ınce belli olmak için elimden geleni yaparım ama böyle değil bea!!!laelaelaelaelae
Bağırsakları sıkışmıştır kadının!!!

Sanki vücudunun bir kısmı eksik gibi..Yani yazıda da anlatıldığı gibi sakatlık var gibi..

Ayrıca karıncalara benzemiş..

Karıncaların da beli ince ya..Nerden aklıma geldiyse..:)

bu konu daha önce acilmisdi canim
ama kim acmisdi hatirlayamadim
rabbim akil fikir versin yalnis hatirlamiyosam kaburgalarini aldirtmis diye biliyorum ben bu kadinin

açılmışsa modlar gereğini yapar ablaccımm :)
evet kaburgalarını aldırmışş anlatımda öyle yazıyorr . .
yazıkk gerçekten yazıkk ne kadar iğrenç olduğunun farkında değil sanırm

yani şimdi bu kadın güzel göründüyünü falanmı zannediyor kaydirigubbakcemile3
gerile gerile birde poz vermiş delikafadulden

:umursamaz: cok kotuu yaa bu da nee bolee.. :1shok: eger bahsı gectıgı gıbı kaburgalarını fılan aldırdıysa ne yazık.. Rabbın verdıgını begenmeyıp orayla burayla oynamak ne kadar kotu.. :tomato: sahmıstır sımdı sahbazz olmuss.. :roflol: :roflol:

Çok iğrenç kafamçokkarıştı bu ne böyle ya laelaelaelaelae
resmen şekil bozukluğu var bu kadında ne o öyle yaa :bbo:
birde korse takıyormuş böyle olabilmek için :1shok:

Back