çok evhamlıyım sanırım :S

tomorrow7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
1
0
Selam ben henüz 12 haftalık hamileyim ilk bebeğim düşükle sonuçlandı bu hamileliğimdede risk vardı ve geçen haftaki muayenemde risk artık %99 ortada kalktığını örendim:KK70: ve çok mutlu oldum. Bu cuma down sendromu testi ve bazı rutin testler yaptırıcam ve ben bebeğimin sağlığı konusunda evham yapıyorum anlayamadım inş.. sonuçlar iyi çıkar diye dua ediyorum sitresten bacağımda zona diye bişey çıktı :KK43:senağlama neden bu kadar evham yapıyorum bilmiyorum normalmi ? ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı diyemi aceba anlamadım bana yardımcı olurmusunuz lütfen :çok üzgünüm:

evet canım seni çok iyi anlıyorum.Çünkü benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı yaklaşık 1.5 aylık ken.şu an ikinci gebeliğimi yaşıyorum.15. haftaya doğru gidiyor gebeliğim ve ben de çok evhamlıyım sürekli korku içindeyim yaklaşık 2 hafta kadar önce de hafif kahverengi lekenmem oldu Allah'ıma çok şükür kesildi kısa sürede ve bebeğim normaldi dr a gittiğimde .Ancak bu korkular arada sırada da olsa beni yoruyor.Bu nerdenle seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ancak bizim moralimizi çok yüksek tutmamız gerekiyor.Bebeklerimiz için güçlü anne olmamız lazım en kısa zamanda onları sağ salim kucağımıza almamız için.

benim arkadasiminda ilk bebegi 3 aylikken düsmüstü ama ikincisini sorunsuz dogurdu...insallah sende öle olursun...düsük riskinin cogunu atlatmisin ne güzel mutlu olmaya bak strestende düsebilirmis sakin ol kendini yipratma rahat ol....

X