• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok düşünmekten kendini alamamak??

Asdfghcf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
164
52
13
Merhaba yaklasik 2 yil once bir travma yasadim.Internetten tanistim ve birakmak istemedim.Onun tum gelgitlerine ragmen.Cok begenmistim.Bir gece konusurken benimle gorusmek istedigini, cok begendigini, bana karsi aptallik yaptigini falan soylemisti.Ertesi gun onceden gorucu usulu gorustugu kiza yalvarmalarina sahit oldum.Tabiri caizsse mahvoldum, altust oldum.Bittim sanki.Neyse sonra o kiza durumu anlattim kiz basta kabul etmedi onu.Sonradan evlendiler.Tek kötü ben oldum.Bu durumu atlatamiyorum.Hep dusunuyorum, bazen dusunmekten kendimi vazgeciremiyorum.Kendi kendime onunla konusur gibi konusurken buluyorum kendime.Cok cok agladim ve her an aglamaya musaitim, depresif ve cok mutsuzum.2 yil oldu ama aklimin bir kosesinde her an o var.Lutfen yardimci olun.Bu nedir? Nasil gececek?

Merhaba yaklasik 2 yil once bir travma yasadim.Internetten tanistim ve birakmak istemedim.Onun tum gelgitlerine ragmen.Cok begenmistim.Bir gece konusurken benimle gorusmek istedigini, cok begendigini, bana karsi aptallik yaptigini falan soylemisti.Ertesi gun onceden gorucu usulu gorustugu kiza yalvarmalarina sahit oldum.Tabiri caizsse mahvoldum, altust oldum.Bittim sanki.Neyse sonra o kiza durumu anlattim kiz basta kabul etmedi onu.Sonradan evlendiler.Tek kötü ben oldum.Bu durumu atlatamiyorum.Hep dusunuyorum, bazen dusunmekten kendimi vazgeciremiyorum.Kendi kendime onunla konusur gibi konusurken buluyorum kendime.Cok cok agladim ve her an aglamaya musaitim, depresif ve cok mutsuzum.2 yil oldu ama aklimin bir kosesinde her an o var.Lutfen yardimci olun.Bu nedir? Nasil gececek?
Şimdi çok faydasız bir tavsiye olacak ama o seni umursamamış sende onu umursama şöyle düşün o şu an evli ve seni düşünmüyor sen neden onu düşünüp hayatını mahvedip durasın ki anlıyorum yaşadığın yıkıcı birşey ama hayat devam ediyor ve git gide ölüme yaklaşıyoruz bizi haketmeyen insanlar yüzünden bize verilen bu hayatı üzülerek sıkılarak geçiremeyiz mesela şimdi derin bir nefes al ve yaşadığını hisset ve hayata yeniden başla bir daha da önemsiz insanlar için kendini üzme:))

Tam bir pislikmis.
böyle bir yanlistan sonra, kalbinle, beyninle herseyinle aninda soguyup
Nefret edip tiksinilmezmi
En ufak bir his kalirmi?

anlayamiyorum, iki yil gecmis hala kötüyüm diyorsun. Kimki o allahin askinada kendini
Mahvediyorsun.

diyecek birsey yok. Aglamaya devam et, o mutlu mutlu yasasin

Tam bir pislikmis.
En ufak bir his kalirmi?

anlayamiyorum, iki yil gecmis hala kötüyüm diyorsun. Kimki o allahin askinada kendini
Mahvediyorsun.

Elimde olan bir durum degil, bu halimi duzeltmek icin zikir, meditasyon, bilincalti, psikoloji o kadar cok yaptim dinledim ki.Iyiyim ama ara ara oluyor iste

Kötü insanları unutmaya programlıyızdır halbuki, hırs olabilir mi sizdeki?

Elimde olan bir durum degil, bu halimi duzeltmek icin zikir, meditasyon, bilincalti, psikoloji o kadar cok yaptim dinledim ki.Iyiyim ama ara ara oluyor iste
Zikir, meditasyon olaganüstü seyler.
Düzenli devam et, mutlaka faydasini görürsün. Zikir özellikle, her derde sikintiya deva

Evet hirs. Sevgi olamaz bu.
İnsanlar hırslarını kamçı olarak kullanır, tetikleyicidir.
Ne zaman hırs, saplantıya döner o zaman çok tehlikelidir.
Size zarar veren şey, hırs olamaz.
O çizgiyi geçmişsiniz ve bunu atlatmak için o insanın aslında ne olduğu ile yüzleşin, gözünüzde olanla değil.
Onun gerçek kişiliğiyle.

Tam bir pislikmis.
En ufak bir his kalirmi?

Mahvediyorsun.

Mutlu mu acaba?
İnsanlar hırslarını kamçı olarak kullanır, tetikleyicidir.
Ne zaman hırs, saplantıya döner o zaman çok tehlikelidir.
Size zarar veren şey, hırs olamaz.
O çizgiyi geçmişsiniz ve bunu atlatmak için o insanın aslında ne olduğu ile yüzleşin, gözünüzde olanla değil.
Onun gerçek kişiliğiyle.
Sapik, karaktersizin teki.Ama Allahin veli kulu gibi konusur, görünür

E o zaman?
Beyninizi meşgul etmek yerine tüm küfürleri hakediyor.
Neden ona bu izni veriyorsunuz, hayatınızdan çalmasına?
Ben anlatamadim heralde, ozellikle psikoliji bolumunde paylastim sorumu.Bunu kasitli yapmiyorum.Aklimin bir kosesinde yer edinmis, cikmiyor.Cok cabaliyorum ama bazen dun yasamisim gibi aciyor icim

Ben anlatamadim heralde, ozellikle psikoliji bolumunde paylastim sorumu.Bunu kasitli yapmiyorum.Aklimin bir kosesinde yer edinmis, cikmiyor.Cok cabaliyorum ama bazen dun yasamisim gibi aciyor icim
Saplantı ya da travma olmuş sizde.
Uzman yardımı almanız mantıklı olacaktır.
Çünkü durumun saçma olduğunu bilip yine de bundan vazgeçememek, kişisel yapılabileceklerin ötesinde olduğunu gösteriyor.

Sosyallesmeye çalış ve kendini bir seylerle mesgul et. Anksiyete ve okb hastalarında bile işe yarar bu.

Değer görmemişssiniz. Karşı tarafa çok fazla anlam yükleyip değer vermişsiniz. Sanırım artık kendi içinizde sizin de bu ilişkiyi bitirip hayatınıza devam etmeniz gerekiyor.

Back