- 1 Şubat 2022
- 734
- 238
- Konu Sahibi aycoregimisali
Kizlar selam şimdi size çok detaylı olarak bu konuyu anlatmak istiyorum. Benim ergenlikte iç bacağımda çatlak oluşmuştu. O sıralar kırmızıydı. Şu anda beyaz. Çok rahatsız oluyorum. Kilo problemim yok zayıfım. Yazın bikini giyince üzerine fondoten sürüyorum ama o çukurluk gitmiyor. Şu ana kadar Mustela çatlak kremi kullanmıştım sanki iyi gibiydi ama doktor kremin çatlağa etki etmeyeceğini çok daha alt katmanda oldugunu söyledi. Nişantaşı’nda çatlakta en iyi olduğu söylenen doktora 3 seans ICON lazere gittim. Çukurluk çok hafif azaldı sanki ama hala var tabi ki. Çok tatmin olmadım. Şu an pilatese gidiyorum. Öncesinde yağ sürüyorum Nivea çatlak görünümünü azaltıcı yağ üzerine Nivea 10 günde daha sıkı bir cilt nemlendirici. Pilatesten gelince de yağ sürüp masaj yapıyorum kızarana kadar. Eklediğim fotoğrafı internetten buldum dermaroller before after gibiymiş. Benim şu an çatlaklarım fotoğraftaki sağdaki gibi.
İnternetten dermaroller 3.00 mm aldım. 1 kere yaptım. Yine Nivea yağ ve kremleri sürerek. İşe yarıyor mu sizce? devam edeyim mi?
Güzellik merkezlerinde yapılan striort işe yarıyor mu?
Burada konuları çok detaylı okudum TCA peeling deneyen varmış doktora sordum girişme dedi.
Kizlar kurtulmak için her şeyi yaparım nolur işe yaradığını gördüğünüz bişey söyler misiniz?
Bi de ben şu an bekarım evlilik öncesi cinsel ilişki düşünmüyorum. Evlenince bu sorun oluyor mu acaba? Of kafama çok takıyorum ufacık bişey söylense çok alınırım gibi hissediyorum.
Yardım eder misiniz?
İnternetten dermaroller 3.00 mm aldım. 1 kere yaptım. Yine Nivea yağ ve kremleri sürerek. İşe yarıyor mu sizce? devam edeyim mi?
Güzellik merkezlerinde yapılan striort işe yarıyor mu?
Burada konuları çok detaylı okudum TCA peeling deneyen varmış doktora sordum girişme dedi.
Kizlar kurtulmak için her şeyi yaparım nolur işe yaradığını gördüğünüz bişey söyler misiniz?
Bi de ben şu an bekarım evlilik öncesi cinsel ilişki düşünmüyorum. Evlenince bu sorun oluyor mu acaba? Of kafama çok takıyorum ufacık bişey söylense çok alınırım gibi hissediyorum.
Yardım eder misiniz?