Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok dertliyim yardım edebilir misiniz?
- Konu Sahibi Sema222
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Hiç bir şey anlamadım. Çok karışık yazmışsınızGenellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
- 30 Kasım 2019
- 11.937
- 38.007
- 598
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Böyle hisseden, düşünen insanlar genelde evlenmek yada sadece bir ilişkisi olsun diye görüştüğü birinin mantıklı yanlarını kendince bulup ilişkiyi sürdürür. Aslında yanlış bir tercihtir ama sadece sonu olsun benim de sevgilim eşim olsun diye kendilerine yapılana he derler. Sonrası mutsuz hayatlar...
Bırakın zamanınız var demek ki. Hayatınızdaki eş kişisi siz ararken çıkmayacak karşınıza öyle bir anda çıkacak.
Bırakın zamanınız var demek ki. Hayatınızdaki eş kişisi siz ararken çıkmayacak karşınıza öyle bir anda çıkacak.
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Online eğitimi evleneceğin kişiye nasıl bağladın acaba. O kadar karışık yazmışsın ki. Bir üniversite öğrencisi kendisini ifade edebilmeli, bu yaşta evlilik planları yapmak yerine kendini geliştirsen daha iyi olurUzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
- 27 Mart 2019
- 29.662
- 107.789
- 598
Merak ettim evlilik senin için ne Demek?Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
- 12 Nisan 2016
- 1.087
- 1
- 3.715
- 133
- 17 Kasım 2016
- 8.475