Çok dertli

toplumun namusu hep kadınların omzunda. kocasinin da muhtemelen bi geçmişivvardır ama o super erkek ya, bi kadın namussuz. korkma tatlım ne cekiyorsun sürekli. hic bir şey olmaz seni dövmüş ötesi yok ne derse desin. bastan evlenmeseymis. bu saatten sonra ailenin gidip kimseyle bu muhabetlere girmez. nnişanlanmış olmamı hazmedemedi iftira atıyor dersin. ne yapalım toplum baskısı seni boyle eziyorsa sende boyle yapacaksın. çocuğun yoktur inşallah bu adamdan. dik dur korkma.

29 7 sene önceydi

Olmuş bitmiş geçmiş
Yerinde olsam kendi ipimi kendim çeker babama söylerdim sakladıkça bir koz olarak eşinin elinde duracak çünkü
Eşinin çok normal bir ruh hali içinde olduğunu düşünmüyorum sanki takıntılı biri gibi
Bir daha dövmeyeceğinin de, seni incitmeyeceğinin de garantisi yok
Madem sevgi bitti içinde, oturup babanla konuş ve bu işi bitir

O
toplumun namusu hep kadınların omzunda. kocasinin da muhtemelen bi geçmişivvardır ama o super erkek ya, bi kadın namussuz. korkma tatlım ne cekiyorsun sürekli. hic bir şey olmaz seni dövmüş ötesi yok ne derse desin. bastan evlenmeseymis. bu saatten sonra ailenin gidip kimseyle bu muhabetlere girmez. nnişanlanmış olmamı hazmedemedi iftira atıyor dersin. ne yapalım toplum baskısı seni boyle eziyorsa sende boyle yapacaksın. çocuğun yoktur inşallah bu adamdan. dik dur korkma.
sağolun yok çok şükür istemiyorum allahta aratmasın ama yaptıklarını hazmedemiyorum varlığı bile beni deli edio böyle insanlar evet kendini mükemmel görür ona göre bakire kızla olmak şerefsizlik ama değilse ol gitsin

Aileme rol yapmaktan mutlu görünmekten aynı yatakta yatmaktan onunla gezmekten o kadar sıkıldım ki ama bir görüntüsü var o kadar sinsi ki kimse anlayamıo iyi diolar düşün

Olmuş bitmiş geçmiş
Yerinde olsam kendi ipimi kendim çeker babama söylerdim sakladıkça bir koz olarak eşinin elinde duracak çünkü
Eşinin çok normal bir ruh hali içinde olduğunu düşünmüyorum sanki takıntılı biri gibi
Bir daha dövmeyeceğinin de, seni incitmeyeceğinin de garantisi yok
Madem sevgi bitti içinde, oturup babanla konuş ve bu işi bitir
Bunun sunçları çok ağır olur biliyorum babam geri kafalıdır ve evlatlıktan red eder öldürür beni :KK43:(

Bunun sunçları çok ağır olur biliyorum babam geri kafalıdır ve evlatlıktan red eder öldürür beni :KK43:(

Ah be canım babalar canavar değil
Gerçeği sadece onunla paylaşırsan seni korumak için elinden geleni yapacaktır
Kimse evladını harcamak istemez inan
Ha yine de babamla bir yol bulamam diyorsan o zaman eşinin takıntılı durumunu ve sana iftira attığını söyleyip babanı kendi safına alacaksın ve boşanmak isteğini anlatacaksın, her şekilde aksiyonlu bir dönem olur ancak başka da çıkar yol yok gibi

Ayrılmalısın...
Sabret düzelir...
Hata sende...
Kayınvalideden her şey beklenir.
Evini değiştir/ayrı eve çık.
Anne baba bunlar olur öyle takma kafana.
İşten çık çocuğuna bak.
Sakın işten çıkma çalış.
Dantelli gecelik giyin evi mümlarla süsle.
Psikoloğa gidin.
Aile terapistine gidin eşinle birlikte.

Elimdeki cevaplar bunlar. Seç beğen al...
zuhahahhahahah:))))

O kadar ç
Ah be canım babalar canavar değil
Gerçeği sadece onunla paylaşırsan seni korumak için elinden geleni yapacaktır
Kimse evladını harcamak istemez inan
Ha yine de babamla bir yol bulamam diyorsan o zaman eşinin takıntılı durumunu ve sana iftira attığını söyleyip babanı kendi safına alacaksın ve boşanmak isteğini anlatacaksın, her şekilde aksiyonlu bir dönem olur ancak başka da çıkar yol yok gibi
o kadar çaresizim ki boşa koysam dolmuyo doluya koysam boşalmıyo her çareyi düşünmeye çalışıyorum çıkış bılamıyorum babamdan korkuyorum çok

Ya ar

kadaşlar yeni üye oldum

teşekkürler cvp için yeni evliyim evlenmeden önce yaşanmışlıllarım oldu eşimde biliodu başta tepki vermedi ama daha sonra çok yıprattı beni hakaretleri belden aşşağı vurmaları falan ayrılmak istedim aileme söylerim die tehtid etti sevmiyorum onu nefret ettim napıcamı bilemiyorum
söyle de. nolacak. ailenede pislik iftira atıyor boşanmak istediğim için dersin

E="pinoli, post: 40570442, member: 622676"]Kriptolu yazmış kız hemen neden dalga geçiyorsunuz ki :63::63::KK12:[/QUOTE]
Heee ben ondan anlamadim ozaman bidaha okuyum ozaman şifreyi cozebilecekmiyim :confused:

E="pinoli, post: 40570442, member: 622676"]Kriptolu yazmış kız hemen neden dalga geçiyorsunuz ki :63::63::KK12:
Heee ben ondan anlamadim ozaman bidaha okuyum ozaman şifreyi cozebilecekmiyim :confused:[/QUOTE]

:KK12: hiç yakıştıramadım sizin gibi bir bayana.

Ya ar

kadaşlar yeni üye oldum

teşekkürler cvp için yeni evliyim evlenmeden önce yaşanmışlıllarım oldu eşimde biliodu başta tepki vermedi ama daha sonra çok yıprattı beni hakaretleri belden aşşağı vurmaları falan ayrılmak istedim aileme söylerim die tehtid etti sevmiyorum onu nefret ettim napıcamı bilemiyorum
Sevgili tecrübelerimin gözünü seveyim. Erkekle böyle şeyleri asla paylaşmayacan var ya... Bir kavga oldu mu hemen başına kakıyor. Sen boşanmaya karar versen ailen bekaret kontrolü mü yapacak canım yaa... İftira atıyor de geç. Bizim bir yakınımız da boşandı. Boşandıktan sonra demiş ki bakire değildi de bilmem ne de. Dayımlar gidip iyi bir dayak attı kıza iftira atıyor diye, aklı başına geldi.

X