Çok dertli

bir şey soracağım. aileniz öğrense ne olacak? kaç yaşında kadınsınız evlenmişsiniz taa önceki davalar yüzünden sizi dövecek yada öldürecekler mi? o tarz bir aile mi? yalan söylüyor diyin. eski nişanlınıza ulaşırsa o hikayenizi niye doğrulasın başına dert almak için mi? belki o da evlenmiştir hayatı vardır niye sizinkini bozsun? hadi diyelim o da doğruladı. ne yapacak aileniz geçti gitti dersiniz.
Korkuyorum dövebilirler tabi belkide babam red eder mahkemede bi şekilde öğrenebilirler geçmişimi eşim biliodu bile bile evlendik diyince

Ya herkese herşeyi anlatmak zorunda degilsiniz ki

Ortada babandan ciddi anlamda korkuyorsan ki ben de olsam ben de korkardım diyeceğim tek şey İF-Tİ-RA !

Ne olursa olsun hayati tehliken varsa tutup nasıl ispat edebilirler ki ?

Eski nişanlın mesela evet dogru diyebilir mi ?

As
Ya herkese herşeyi anlatmak zorunda degilsiniz ki

Ortada babandan ciddi anlamda korkuyorsan ki ben de olsam ben de korkardım diyeceğim tek şey İF-Tİ-RA !

Ne olursa olsun hayati tehliken varsa tutup nasıl ispat edebilirler ki ?

Eski nişanlın mesela evet dogru diyebilir mi ?
asla demez çok iyidir hala beni unutamamıştır çok seviodu çünkü ayrıldıktan sonra unutamadığını da sölemişti yıllar sonra

Sen de deme öyle..Demek zorunda mısın ? Anlaşamıyoruz diyeceksin..Eşin de benden önce başkalarıyla birlikte oldu derse o da onun sorunu almasaydı madem ! Sen bunu dogrulamak zorunda değilsin eşinden önce ne yaşadıysan yaşadın bu seni ilgilendirir madem çok sorun ediyordu evlenmeyecekti beyefendi..Evliyken aldatmadın sonuçta degil mi ? Eeee o zaman daha ne..
Evlenmeden önce ne yaşadıgına dair rapor almaya bile kalksalar imkansız :)) Öyle bir doktor varsa beri gelsin.

Çok sağol mantıklı yorumların îçin işin kötü tarafı ne bilio musun bu adam bana iyi davranmaya gönlümü almaya başladı 2 3 aydır zaten 7 aylık evliyiz ama içimde gram sevgi yok nefret var yemek çamaşır ütü hiçbirşwyinide aksatmam ama ilişki konusunda öle değilim istemiorum çünkü onu hiç

Çok sağol mantıklı yorumların îçin işin kötü tarafı ne bilio musun bu adam bana iyi davranmaya gönlümü almaya başladı 2 3 aydır zaten 7 aylık evliyiz ama içimde gram sevgi yok nefret var yemek çamaşır ütü hiçbirşwyinide aksatmam ama ilişki konusunda öle değilim istemiorum çünkü onu hiç
Bak şimdi eger adam hatalarını anlayıp telafi etmeye çalışıyor kısacası sana bir oyun oynayıp sırf gitme diye kumpas kurmamışsa beraber bir terapiste gidip neler yapabiliceginize dair yardım alabilirsiniz..

Ama yok eşin gerçekten değmeyecek biri ise yani şiddet uygulayan,seni tehdit eden bir tipse ve gram pişmanlık duymadan seni incitebilecek geçmişinle ilgili detayları önüne koyuyorsa ayrıl gitsin.

İnsan olacaklardan duyacaklarından karmaşadan yaşanacaklardan çekinio siz olsanız napardınız kısaca
Ben eşimin değmeyecegine ve evliligimin benim için cehennem azabına dönüştügünü anladıgım gün giderdim..

Ama eşimin tavırları da önemli tabii adapte olma sürecinde benim namusuma kadar indirmişse durumu ben orada dur derdim işte

Ben eger eşimin değmeyecegine ve evliligimin benim için cehennem azabına dönüştügünü anladıgım gün giderdim..

Ama eşimin tavırları da önemli tabii adapte olma sürecinde benim namusuma kadar indirmişse durumu ben orada dur derdim işte
İşte başlarda o kadar kötüydü kî herşey kaçmayı bile düşündüm resmen işkenceydi onunla yaşamak balayında olmak falan son zamanlarda çok iyi evet ama bende bişi kalmadı sevgisiZ olmuo oysa razı sadece yanında olmam yetio ona bu nası bi takımtıysa sevmediğimi bilio

İşte başlarda o kadar kötüydü kî herşey kaçmayı bile düşündüm resmen işkenceydi onunla yaşamak balayında olmak falan son zamanlarda çok iyi evet ama bende bişi kalmadı sevgisiZ olmuo oysa razı sadece yanında olmam yetio ona bu nası bi takımtıysa sevmediğimi bilio
Sevmiyorsan ona boşanmak istedigini beyan et hatta dikte et

Madem hoşnut değilsin ve gram haz almıyorsun onunla evli olmaktan yürütmenin bir manası yok .

Peki evlilik terapistini denemeyi düşünür müsün ?

Sevmiyorsan ona boşanmak istedigini beyan et hatta dikte et

Madem hoşnut değilsin ve gram haz almıyorsun onunla evli olmaktan yürütmenin bir manası yok .

Peki evlilik terapistini denemeyi düşünür müsün ?
. Düşünürüm aslında evliliğimi yürütmeyîde düşündüm ama sevgi yok yaşım geçio çocuğum olmayabilir

. Düşünürüm aslında evliliğimi yürütmeyîde düşündüm ama sevgi yok yaşım geçio çocuğum olmayabilir
Önce kalbinin sesine bir kulak ver ne istedigine emin ol yürütmek istiyor musun gerçekten ?
Eşinin degişecegine ve sana deger veren biri olarak devam edebileceginize kanaatin oluştu mu bu 2-3 aylık süreç içerisinde ?
Evlilik terapistine gitmeyi teklif etsen kabul eder mi ?

Kaç kere dedim gel boşanalım diye olmuo die anlamıo ki
Karşılıklı oturup konuş ama güzelce kavga etmeden iki medeni insan gibi derlerya artık nasıl oluyorsa :)

Ona hislerinden bahset seni üzdügünden bu durumun altından kalkmak için sana yardım etmesi gerektiginden ne bileyim terapistten bile bahset tepkilerini gözlemle

Ah ah o kadar çok söledim ki hemde en adaplıcasından düZgünce üstünü başını yırtıp sinirlenir duvara yumruk atar psikolojisi bozuk konuşulmuo adamla

Evlilik terapistine gitmez çünkü ona göre sorun bende sevgim bitti soğudum demem yeterli değil çünkü öyle olduğuna inanmak istemio

Ayrılmalısın...
Sabret düzelir...
Hata sende...
Kayınvalideden her şey beklenir.
Evini değiştir/ayrı eve çık.
Anne baba bunlar olur öyle takma kafana.
İşten çık çocuğuna bak.
Sakın işten çıkma çalış.
Dantelli gecelik giyin evi mümlarla süsle.
Psikoloğa gidin.
Aile terapistine gidin eşinle birlikte.

Elimdeki cevaplar bunlar. Seç beğen al...
çok güzel olmuş :KK70::KK70::KK70:

X