Çok dertli

Hayır derdim polis değil tabiki lanet olsun bu adam beni sevdiğini herkeE gösteriyor ailemde onu doğru insan görüyor işin kötü tarafı bu döveli çok oldu zaten 6 ay falan bidaha yapmadı yapsa ah

Evet

çok mantıklı doğru söylüyorsunuz yoksa kurtulamam

Denemeye deger, ama cok akilli davranmaniz lazim. Durup durup bu konuyu acmayin annemi babami inandiriyim diye. Laf arasi mutlu olmadigindan ornekler vererek bu konuyu sikistirin ama abartmadan.
Eger ondan ayrilmk istesem bana bunu yapicagini soyluyor deyin. Snra kisa bi cumlede " senin namussuzlugunu herkese anlatirm diyor cokta guzel deliller bulurum diyor" gibisinden..

Açıkçası annem babam eşimi ne kadar severse sevsin anlattıklarımı bir kenar atıp aaaaaa eşin dogru söylüyor seni gidi adi yalancı demez

senin ailen de demez neden bu kadar kendini ezdiriyorsun ?

Hayır derdim polis değil tabiki lanet olsun bu adam beni sevdiğini herkeE gösteriyor ailemde onu doğru insan görüyor işin kötü tarafı bu döveli çok oldu zaten 6 ay falan bidaha yapmadı yapsa ah
canım git ailenle konuş adam akıllı problemlerimiz var dövüyor hakaret ediyor de anlat kanıtlanamayacağına göre aileniz size inanır

kötüsünüz tabeee içiniz fesat ahaha ama bak bana bildigin guzin abla !
ya çok fesatım hemde tek amacım burda fesatlık yapmaktı affet güzi

Evet bu doğru biliyorum boşanmak tek kurtuluşum bide dul olmak aile baskısıda var çaresizim gel gitler yaşıyorum bu konuda çok sağolun derdimi dinleyip yorum yapanlar

Evet bu doğru biliyorum boşanmak tek kurtuluşum bide dul olmak aile baskısıda var çaresizim gel gitler yaşıyorum bu konuda çok sağolun derdimi dinleyip yorum yapanlar
ya bak dul olmak abes bir durum degil gayet normal anlaşamadım ayrıldım kime ne !

Ailen ne diyecek sana bir kocana katlanamadın dayagını yiyip oturamadın mı diyecek ? Bunu der mi sence ailen sana ?

Sen böyle ezik durursan herkes herşeyi diyebilir evet der ! Dik dur bu hayat senin hayatın neden seni bu kadar degersiz kılanları el üstünde tutuyorsun ?

Doğr
doğru söylüyorsun sadece babamın bu işi didiklememesi lazım ya yemin ettirirse offf
Çok basit iftira ediyor bana dersin ve geçersin..Ortada hayati bir tehlike var ve pişmansın sonuçta niye eşin gibi odun türevinde bir adamın diyeceklerinden dolayı evet dogruuuuuu yaptım babaaaa diyesin ki ?

Sen geçmişinde yaşadıgın şeyler için baban tutup gidip beraber oldugun erkeklere gelin hele buraya benim kızımla seviştiniz mi sevişmediniz mi diye soracak degil ya !

İnan ağlıyorum şu anda ben hep güçlü bî kız oldum kimseye boyun eğmedim tek istediğim ailem zarar görmesindi bu duruma düştüm boşanmaya sıcak bakmazlar tabi ama bu adam son zamanlarda öyle hakaret etmiyo düzeldi ama ben soğudum ailem yuvandır dön derse dönememde off

Aslında ya bu işin peşine düşer de böle bişi yaparsa die kendimi düşünmeden edemiyorum

bir şey soracağım. aileniz öğrense ne olacak? kaç yaşında kadınsınız evlenmişsiniz taa önceki davalar yüzünden sizi dövecek yada öldürecekler mi? o tarz bir aile mi? yalan söylüyor diyin. eski nişanlınıza ulaşırsa o hikayenizi niye doğrulasın başına dert almak için mi? belki o da evlenmiştir hayatı vardır niye sizinkini bozsun? hadi diyelim o da doğruladı. ne yapacak aileniz geçti gitti dersiniz.

Eski nişanlısı sonuçta evlenmiştir evet öyle şeyler yaşadım kızınızla deyipte basına bela almaz oda iftira der ve geçer açıkçası korkma bu kadar

Elalem ne der diye yaşadıkça siz kahroluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…