- 18 Nisan 2015
- 110
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi Hayatgibi90
kötüsünüz tabeee içiniz fesat ahaha ama bak bana bildigin guzin abla !illa ki bir fırsatını bulurdunuz olmadı kaçardınız
kontes napıyon ya tamam biz kötüyüz tamam
Evet
çok mantıklı doğru söylüyorsunuz yoksa kurtulamam
Sadece fikir almak istyorum lütfen kınamayın beni inanın çaresizim
canım git ailenle konuş adam akıllı problemlerimiz var dövüyor hakaret ediyor de anlat kanıtlanamayacağına göre aileniz size inanırHayır derdim polis değil tabiki lanet olsun bu adam beni sevdiğini herkeE gösteriyor ailemde onu doğru insan görüyor işin kötü tarafı bu döveli çok oldu zaten 6 ay falan bidaha yapmadı yapsa ah
ya çok fesatım hemde tek amacım burda fesatlık yapmaktı affet güzikötüsünüz tabeee içiniz fesat ahaha ama bak bana bildigin guzin abla !
ya bak dul olmak abes bir durum degil gayet normal anlaşamadım ayrıldım kime ne !Evet bu doğru biliyorum boşanmak tek kurtuluşum bide dul olmak aile baskısıda var çaresizim gel gitler yaşıyorum bu konuda çok sağolun derdimi dinleyip yorum yapanlar
doğru söylüyorsun sadece babamın bu işi didiklememesi lazım ya yemin ettirirse offfAçıkçası annem babam eşimi ne kadar severse sevsin anlattıklarımı bir kenar atıp aaaaaa eşin dogru söylüyor seni gidi adi yalancı demez
senin ailen de demez neden bu kadar kendini ezdiriyorsun ?
Çok basit iftira ediyor bana dersin ve geçersin..Ortada hayati bir tehlike var ve pişmansın sonuçta niye eşin gibi odun türevinde bir adamın diyeceklerinden dolayı evet dogruuuuuu yaptım babaaaa diyesin ki ?Doğr
doğru söylüyorsun sadece babamın bu işi didiklememesi lazım ya yemin ettirirse offf
İnan ağlıyorum şu anda ben hep güçlü bî kız oldum kimseye boyun eğmedim tek istediğim ailem zarar görmesindi bu duruma düştüm boşanmaya sıcak bakmazlar tabi ama bu adam son zamanlarda öyle hakaret etmiyo düzeldi ama ben soğudum ailem yuvandır dön derse dönememde offya bak dul olmak abes bir durum degil gayet normal anlaşamadım ayrıldım kime ne !
Ailen ne diyecek sana bir kocana katlanamadın dayagını yiyip oturamadın mı diyecek ? Bunu der mi sence ailen sana ?
Sen böyle ezik durursan herkes herşeyi diyebilir evet der ! Dik dur bu hayat senin hayatın neden seni bu kadar degersiz kılanları el üstünde tutuyorsun ?
Ben bişey diyimi ben erkek Prolar oldunu düşünüyorum bazenvallahi bişe diyim çakma nickli erkeklerde vardr belki okuyup bizle dalgada geçiyolardır hanımlar :)
Aslında ya bu işin peşine düşer de böle bişi yaparsa die kendimi düşünmeden edemiyorumÇok basit iftira ediyor bana dersin ve geçersin..Ortada hayati bir tehlike var ve pişmansın sonuçta niye eşin gibi odun türevinde bir adamın diyeceklerinden dolayı evet dogruuuuuu yaptım babaaaa diyesin ki ?
Sen geçmişinde yaşadıgın şeyler için baban tutup gidip beraber oldugun erkeklere gelin hele buraya benim kızımla seviştiniz mi sevişmediniz mi diye soracak degil ya !
Eşine tutup hangi şahısla neyi yaşadıgını anlattın mı sen ?Aslında ya bu işin peşine düşer de böle bişi yaparsa die kendimi düşünmeden edemiyorum
Tanımıyor ama nişanlımı bîlio ailemde tanıo sonuçtaEşine tutup hangi şahısla neyi yaşadıgını anlattın mı sen ?
Yani eşin onları tanıyor mu ?
Tamam işte sonuçta eski nişanlın olayı dogrulayacak degilTanımıyor ama nişanlımı bîlio ailemde tanıo sonuçta