Çok dertli

Olmadığımı biliyorum ama sadece ailemi düşünüyorum evet hatalarım oldu geçmişimde ama ona tek bi yalanım hatam olmadığı halde bana çok kötü davrandı ve soğuttu ayrılmak istediğimde ağladı sızladı üzüldüm döndüm fakat nişan olduktan sonra tehtide girişti Zorla evlendim

Olmadığımı biliyorum ama sadece ailemi düşünüyorum evet hatalarım oldu geçmişimde ama ona tek bi yalanım hatam olmadığı halde bana çok kötü davrandı ve soğuttu ayrılmak istediğimde ağladı sızladı üzüldüm döndüm fakat nişan olduktan sonra tehtide girişti Zorla evlendim
bir darp raporuna bakar sonra istediğini desin sonuçta kanıtlayamaz aileniz de bişey diyemez

Ya ailem işin peşini bırakmayıp eski nişanlıma kadar giderse die korkuyorum 15 günlük evliyken dayak yedim hakaret sürekli boşanmak istiyorum deyince deliriyo sinirli bi yapıda

Bu konuda söylenecek bir söz var ama burada söylenmez. Ayrılın ispat edemez diyoruz olmaz diyorsunuz. Peki başka bir çözümü var mı bunun? Toplanıp dövelim mi forumca?

Bu konuda söylenecek bir söz var ama burada söylenmez. Ayrılın ispat edemez diyoruz olmaz diyorsunuz. Peki başka bir çözümü var mı bunun? Toplanıp dövelim mi forumca?
Korkuyorum sadece dediğiniz şeyleri düşünmedim mi sanıyor sunuz mafya bile tutmayı düşündüm tek korkum ailem babm

Bir daha döversen evi terk ederim dediğimde beri dövmedi biraz hırpaladı sadece onunla bir yere gitmek istemedim için oda suçum bu
o zaman neden almadınız ki darp raporunuzu dövse diye bekleyecekmisiniz şimdi tövbe tövbe.. ayrıl gitsin kardeşim neyi ispatlayabilir ki ??

Delili tabi yok ama bana dair herşeyi bilio tüm geçmişimi çok korkuyorum ayrıldıktan sonra diyeceklerinden rezil olmaktan lütfen saptırmayın böyle bi durum neden palavra olsun ne çıkarım olacak inanamıyorum ya

Delili tabi yok ama bana dair herşeyi bilio tüm geçmişimi çok korkuyorum ayrıldıktan sonra diyeceklerinden rezil olmaktan lütfen saptırmayın böyle bi durum neden palavra olsun ne çıkarım olacak inanamıyorum ya
korkunun ecele faydası yok malesef dayak yiyip hakaret işitmeyi mi tercih edersiniz yoksa zorlukların karşısında durabilmeyi mi ?

Ayrılmalısın...
Sabret düzelir...
Hata sende...
Kayınvalideden her şey beklenir.
Evini değiştir/ayrı eve çık.
Anne baba bunlar olur öyle takma kafana.
İşten çık çocuğuna bak.
Sakın işten çıkma çalış.
Dantelli gecelik giyin evi mümlarla süsle.
Psikoloğa gidin.
Aile terapistine gidin eşinle birlikte.

Elimdeki cevaplar bunlar. Seç beğen al...
beyenmemek elde degil :))

Ailenizi yavas yavas alistirsaniz??
Anne oyle yalanlar soyluyorku kocam olacak adam, namusuma bile dil uzatiyor felan diye? Aklinca bunu bunu yapmisim, bilmem ne felan diye?
Boylece yer acmis olursunuZ bu konuyu dile getirdiginde?

Evden çıkartmadı ki adam iş görüşmesine yanında götürdü nasıl gidicektim

Özetle anlatmaya çalıştığınız nedir ? Rızanız dışında zorla eşiniz dahi olsa evde alıkonulma mı var ? Şiddet var , tehdit var. Bizden tam olarak beklentiniz nedir ? Sizin adınıza kurtarılmanız için polise haber mi verelim ?

Evet
Ailenizi yavas yavas alistirsaniz??
Anne oyle yalanlar soyluyorku kocam olacak adam, namusuma bile dil uzatiyor felan diye? Aklinca bunu bunu yapmisim, bilmem ne felan diye?
Boylece yer acmis olursunuZ bu konuyu dile getirdiginde?
çok mantıklı doğru söylüyorsunuz yoksa kurtulamam

X