Ne güzel çalışan bir kadınsız ayrılıp iki çocuğunuzla mutlu mesut yaşamak varken niye herkesi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz. Çocuklarına bile bağıran bir adam kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı dusunun. Hem belki ki sizin onu sevmediğiniz gibi o da sizi sevmiyordur ve kendini bu evliliğe mahkum hissediyordurDevlet memuruyum simdi dogum iznindeyim ailemin yanina donmem bu saattensonra ama iki cocukla tek basima nasil ilgilenirim buna ghcum var mk bilmiyorum defalarca konustjm yaptigi tek sey karsimda oturup mal mal dinlemwk tepkisiz kaliyor sonra ayni ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi daraldim iyice
Simdi yalnizim hem de cok ama etraftakiler bilmiyor bu kadar yalniz oldugumuŞimdi de yalnız değil misiniz aynı evin içinde ? Bari sinir olmazsiniz davranışlarına. Boşandık da ondan ilgisiz, sinirli der geçersiniz.
Siz kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız. Resti çekin artık. Düzelmesi için bir şans verdiğinizi söyleyin . Yine aynı olursa kendinize yazık etmeyin. Bu arada benim babam hasta olacak da eşimin ailesi bize niye gelmedin diyecek. Ortalığı ayağa kaldırırim. Siz biraz sessiz kalmışsınız sanırım. Korkacak bir şeyiniz yok . Ses çıkarsanız da cikarmasaniz da mutsuzsunuz.Simdi yalnizim hem de cok ama etraftakiler bilmiyor bu kadar yalniz oldugumu
Ne diyelim.Kimse bisey demeyecekmi
Iki cocukla tek başıma nasil ilgilenirim demişsiniz ama cocuk bakımına yardim ediyor mu?Devlet memuruyum simdi dogum iznindeyim ailemin yanina donmem bu saattensonra ama iki cocukla tek basima nasil ilgilenirim buna ghcum var mk bilmiyorum defalarca konustjm yaptigi tek sey karsimda oturup mal mal dinlemwk tepkisiz kaliyor sonra ayni ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi daraldim iyice
Hastaneye falam grliyor bi de gece kizi uyutuyorIki cocukla tek başıma nasil ilgilenirim demişsiniz ama cocuk bakımına yardim ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?