• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok derdim var

nrmn1987

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
95
21
288
34
Gaziantep
Merhaba ben 8 bucuk yildir evli mutsuz ve cocukluyum iki cocugum var esimi sevmiyorum kendine katlanamadigim gibi bi de zirt pirt ailesinden birileri geliyor bebisim 3 aylik ben zaten cocuklarimla zor ilgileniyorum. Simdi bi de ramazan ugras dur bunlarla. 6 aydir evde tikildim kaldim bi gun gezmeye gitsek burnumdan getirir coxuga bagirir durur. Cocuklara kartiyla alisveris yapinca burnundan solar kendim icin tek kurus istemem.babam kanser hastasi memlekete yanina gideyim diye dusunuyorum onun ailesi de orda gidersem rahat vermeyecekler gel gel diye.yaslandim resmen gecen hastanede giris yaparken bayan fotoma bakip kimlikteki ay ne kadar degusmissiniz dedi.resmen coktum mutlu olacagim tutunacagim dalim yok.bosanmaya cesaretim var mi iki cocukla onu da bilmiyorum.

Boşanırsanız ailenizenin yanına dönme şansınız var mı?
Çalışıyor musunuz veya daha önce çalıştınız mı?
Bu hayata mecbur olduğunuzu sanmıyorum.Ama önce eşinizle konuşup düzeltme şansınız yok mu?
Ailesini falan boşverin eşinizle sorunlarınızı halletmeye çalışın. Çeki düzen versin kendine. Çocuklara bağırmak ne ya:KK12:

Devlet memuruyum simdi dogum iznindeyim ailemin yanina donmem bu saattensonra ama iki cocukla tek basima nasil ilgilenirim buna ghcum var mk bilmiyorum defalarca konustjm yaptigi tek sey karsimda oturup mal mal dinlemwk tepkisiz kaliyor sonra ayni ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi daraldim iyice

Devlet memuruyum simdi dogum iznindeyim ailemin yanina donmem bu saattensonra ama iki cocukla tek basima nasil ilgilenirim buna ghcum var mk bilmiyorum defalarca konustjm yaptigi tek sey karsimda oturup mal mal dinlemwk tepkisiz kaliyor sonra ayni ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi daraldim iyice
Ne güzel çalışan bir kadınsız ayrılıp iki çocuğunuzla mutlu mesut yaşamak varken niye herkesi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz. Çocuklarına bile bağıran bir adam kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı dusunun. Hem belki ki sizin onu sevmediğiniz gibi o da sizi sevmiyordur ve kendini bu evliliğe mahkum hissediyordur

Allah yardımcınız olsun . Ama işiniz gücünüz de varmış ömrünüze çocuklarınıza yazık etmeyin .

Şimdi de yalnız değil misiniz aynı evin içinde ? Bari sinir olmazsiniz davranışlarına. Boşandık da ondan ilgisiz, sinirli der geçersiniz.

Sevmediğiniz bir adamla nedem 2.çocuğu yaptınız dicemde özel olacak. Sevişmek aşkla olmuyor o halde dicem yine özel olacak. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen bir kadınsınız. Katlanılacak bir evlilik değilse yolları ayırın

Yanınıza gelecek kimse yok mu? Nafaka alsanız büyük çocuğu kreşe verseniz , kucuk cok kucuk Krrşe gidemez. Anneniz babanızla ilgileniyordur. Bakıcı gerekiyor bu şartlarda.
Maaşınızla geçirebilir misini? Kira vs.
Sevmiyorsunuz, mutsuzsunuz ... ama iyi düşünün çocukların kreş-bakıcı masrafını.

Evet maddi olarak zorlansamda ustesinden gelirim ama zor bir isim var yogun calisiyorum onlara zaman ayiramam cok fazla. Calisirken bu kadar yogun olunca bu kadar yorulunca karsidakinin duyarsizliklari daha cok rahatsiz ediyor. Simfi evdeyim diye hic bi seye yardim etmiyor isten geliyor ergenler gibi surekli telefon elinde son tartismamiz da bu yuzden cikti zaten.telefon elinde olunca kiz da teli istemis haliyle cocuk aglayarak yanima gelfi artik ne yaptiysa ben de biz seni rahatsiz etmeyelim dedim o gun ayri yemek yedik. Sonra eline bahane gecti gitti gece 2 de geldi eve o gunden beri sonurtup duruyo. Keske tek derdim bunlar olsa. Daginik duzensiz surekli arkasini topluyorum. Surekli ailesind kardeskerine para gonderir. Say say bitmez derdi.

Simdi yalnizim hem de cok ama etraftakiler bilmiyor bu kadar yalniz oldugumu
Siz kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız. Resti çekin artık. Düzelmesi için bir şans verdiğinizi söyleyin . Yine aynı olursa kendinize yazık etmeyin. Bu arada benim babam hasta olacak da eşimin ailesi bize niye gelmedin diyecek. Ortalığı ayağa kaldırırim. Siz biraz sessiz kalmışsınız sanırım. Korkacak bir şeyiniz yok . Ses çıkarsanız da cikarmasaniz da mutsuzsunuz.

zavallı masum bebekler...cocuklar...oyle uzuluyorumkı...parka kızımı goturdugumde ıcım burkuluyor...bırde kadınların calışma hayatı...calışşınlar...cocuklara anne babanne...ınanın yaslı cogu bakamıyor..parklarda cocuklar perişan...daha dun sahıt oldum..cocugun dondurması dustu yerden alıp yıyor..babannesıymıs teyze baksana yerden aldıd edim..birşey olmaz bagısıklık olur dedi...annesı nerde annesı ışte...Allah askına bakabılecek dogru duzgun kimsenız yoksa dogurmayın arkadas..cokmu zor..hangi devirdeyız...kaza dıye bırşeymı kaldı...ıkı tane korunma yontemı uygula...sadece su cocuklara acıyorum ya...bu toplumda cocuklara deger diye birşey yok..

Kardesi bizde 3 gundur az once markete gitt konusayim dedim hayirdir dedim ne somurtuyon derdin ne. Benle muhatap olmuyor mus ben senle hic olmam dedim bundan sonra. Arabanin anahtarini da aldim ne hali varsa gorsun. Araba benim ustume taksitlerini ben oduyorum. Muhatap olmadigi kisinin arabasina binmesin o zaman.inceldigi yerden kopsun artik biktim

1-1.5 yıl sabredin, para biriktirin. Küçüğü kreyşe gidecek duruma gelince boşanın. Şimdi psikolojik olarak da buna hazır değilsiniz. Yavaş yavaş kendinizi hazırlayın. Böyle hayat geçmez.

Iki cocukla tek başıma nasil ilgilenirim demişsiniz ama cocuk bakımına yardim ediyor mu?

Back