Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok dardayım kızlar nolur yardım edin
- Konu Sahibi laaasey
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana anlatma dedi ama anlatım aname ara dedim şimdi ameliyat olacak o herhalde onun lafını çiğnemez dedim. Annem aradı bak parayı komple yolla dedi bizim gözümüz sende senden yardım beklerken. Şu yaptığına bak dedi sesini çıkarmadı tamam . Dedi yine. Ay yarın bitsin hayırlısıyla ne olur ne olur. Kızlar bu arada anneme dua edin şu Süreci en iyi biçimde atlatsın amin.
annenizi tanidik birine birakip buherifin yanina gidin bence. sizi gorunce allahtan korkup paranizi verir belki.
22saatlik yol o yüzden en az üç gün kime emanet ederim annemi tuvaleti vs hepsi bende ah zaten ben gidecektim ama annem için böyle yaptık. Ayy nolur yarın herşey yolunda gitsin başım çatlıyor Ağrıdan.
annenizi tanidik birine birakip buherifin yanina gidin bence. sizi gorunce allahtan korkup paranizi verir belki.
Öneriniz için teşekkür ederim ama malesef yarın yetişemem.
Ne kadar düşüncesiz durmuş durmuş şimdi mi araba alma isteği oluşmuş içinde bu düşüncesizlikten ve bencillikten başka bir şey değil umarım alabilirsiniz parayı eksiksiz olarak Allah acil şifalar versin
Hiç sormayın onun o kelimesiyle ben şok oldum. Başım şuan çatlıyor ya inanasım gelmiyor sabah olacağına.olsun bitsin şu iş. Düşündükçe hissiyatlarım Değişiyor dayıma karşı yok yani kadın ameliyat olacak var mı daha Mühim iş . Ha bide 1 ay sonra verecem dedi. Araba bu bunca zaman beklemişsen 1ay daha bekle o zaman al demi ama. Niyebana diyip böyle içimi karartıyorsun be adam.
Ne kadar düşüncesiz durmuş durmuş şimdi mi araba alma isteği oluşmuş içinde bu düşüncesizlikten ve bencillikten başka bir şey değil umarım alabilirsiniz parayı eksiksiz olarak Allah acil şifalar versin
Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim . Allah yardımcımız olsun dua edin lütfen.
Üzülme canım ya alırsın parayı inşallah anlamıyorum kardeşi sonuçta ameliyat olacak kişi inşallah bir an önce ameliyat olup sağlığına kavuşur anneciğin ben olsam o adama bundan sonra dayı demezdimHiç sormayın onun o kelimesiyle ben şok oldum. Başım şuan çatlıyor ya inanasım gelmiyor sabah olacağına.olsun bitsin şu iş. Düşündükçe hissiyatlarım Değişiyor dayıma karşı yok yani kadın ameliyat olacak var mı daha Mühim iş . Ha bide 1 ay sonra verecem dedi. Araba bu bunca zaman beklemişsen 1ay daha bekle o zaman al demi ama. Niyebana diyip böyle içimi karartıyorsun be adam.
Üzülme canım ya alırsın parayı inşallah anlamıyorum kardeşi sonuçta ameliyat olacak kişi inşallah bir an önce ameliyat olup sağlığına kavuşur anneciğin ben olsam o adama bundan sonra dayı demezdim
Ah ah. Parkinson hastası hasta yakınından başka kimse kaldıramaz yürütemez. Sık tuvalete çıkıyor annemin başka biriyle yıpranmasına gönlüm el vermedi. Bilsem böyle diyecek hiç öyle yapar mıyım ya. İçim öyle doldu ki. Ev satıldı para gelecek annem iyileşecek dünya benim oldu kursağıma dizdi. Allah'ım kolaylaştırsın şu işleri.
Biliyorum gerçekten zor bir hastalık bir yakınımızda da vardı amin canım sabah yazar mısın alıp alamadığını merak ederim deAh ah. Parkinson hastası hasta yakınından başka kimse kaldıramaz yürütemez. Sık tuvalete çıkıyor annemin başka biriyle yıpranmasına gönlüm el vermedi. Bilsem böyle diyecek hiç öyle yapar mıyım ya. İçim öyle doldu ki. Ev satıldı para gelecek annem iyileşecek dünya benim oldu kursağıma dizdi. Allah'ım kolaylaştırsın şu işleri.
Biliyorum gerçekten zor bir hastalık bir yakınımızda da vardı amin canım sabah yazar mısın alıp alamadığını merak ederim de
Inşallah benim için sabah olurda en güzel haberleri veririm Inşallah. Amin . Hiç merak etmeyin sizi merakta koymam.Amin cnm sonucu Bizede bildir....