Bebek İkinci El çok çok ucuza sıfırdan farksız bebek arabası ihtiyacı olanlar kaçırmasın ...

ELPHY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
209
3
118
İstanbul
Arkadaşlar komşum ihtiyaçtan dolayı çok çok az kullanılmış sıfırdan farksız bebek arabasını satmamı rica etti araba gerçekten yeniden farksız ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim istanbul avrupa yakası elden teslim olacak fiyatı 100tl

Özellikler

0-5 yaş kullanım süreli.
Koldan tek hareket kapatma özelliği.
3 pozisyon ayarlı sırt pozisyonu (yatma,yaslanma,oturma).
Ayaklık bölümünde ayarlı
360 derece donebilen süspansiyonlu ön tekerler.
süspansiyonlu isteğe göre frenlenebilir arka tekerler.
Kolay çıkarılıp takılabilen ön mama taplası.
Geniş hacimli sepet,Yağmurluk
Bebek arabasının kendi ağırlığı 9 kg.
Johnson markası Türk markası olup,40 yıllık köklü bir firma olan Derya Bebek Çocuk Gereçleri Ltd.Şti imalatıdır.Derya Bebe'nin Tüm Ürünleri TSE,TÜV,E4 belgeli,sağlık bakanlığı onaylı ve iki yıl garantilidir.

Ürün Ağırlığı: 9 kg
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Kullanım Süresi 0-5 Yaş

ihtiyaçtan acil satılık olduğu için fiyat 90 a düştü arkadaşlar bilginize

alacaklara tavsiyem bu fiyafa bu araba kaçmaz bende 3 tekerlekli aynı modeli kullanıyorum mükemmel rahat sürülüyo bide bu fiyata satan kişi adına üzüldüm doğrusu hayırlı satışlaar

canım teşekkür ederim sana da hayırlı satışlar dilerim bu arada umarım ilk arabam bulmuşsundur gönlüne göre

Arkadasim merhaba araba cift yönlü mü? Bir de hangi ilcedesiniz

bebek arabası duruyormu ben talibim istanbul eyüp gaziosmanpaşa civarındayım gelip alabilirim

araba an itibariyle duruyor ama birisiyle telefonda görüştüm 1 saat kadar önce o da esenlerden gelecek oldu isterseniz özelden tel falan yazın gelmezse size haber vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…