blueface Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2014 51 14 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi blueface #1 Arkadaşlar diyete başladım. Kalça dan2cm belden incelmemisim.Niye böyle oldu.Bide sadece bel üstüne spor yapmıştım.
Arkadaşlar diyete başladım. Kalça dan2cm belden incelmemisim.Niye böyle oldu.Bide sadece bel üstüne spor yapmıştım.
jasse Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 3.630 5.578 17 Ağustos 2014 Konu Sahibi blueface #2 blueface .!.: Arkadaşlar diyete başladım. Kalça dan2cm belden incelmemisim.Niye böyle oldu.Bide sadece bel üstüne spor yapmıştım. Genişletmek için tıkla... arkadaşım bel bölgesi en zor eriyen yağların bulundugu bir bölge. nasıl bir spor yaptın bilmiyorum ama kardio ağırlıklı sporlar yapman lazım yağları eritmek için şart çünkü.
blueface .!.: Arkadaşlar diyete başladım. Kalça dan2cm belden incelmemisim.Niye böyle oldu.Bide sadece bel üstüne spor yapmıştım. Genişletmek için tıkla... arkadaşım bel bölgesi en zor eriyen yağların bulundugu bir bölge. nasıl bir spor yaptın bilmiyorum ama kardio ağırlıklı sporlar yapman lazım yağları eritmek için şart çünkü.
F fatoselmas Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 97 12 54 2 Eylül 2014 Konu Sahibi blueface #3 Forumda deneyenler var Pure Nature'yi sende bir dene istersen.