Oyle canım ben kayit oluşturdum şikayet var a keşke herkes yazsaAynen dediğin test markası keşke piyasadan toplasalar yıl olmuş 2024 hala böyle ürünler satıyorlar teknoloji bi erken gebelik testlerinde ilerlemiyor galiba
Canimm çok teşekkür ederim o kadar temiz kalplisin ki ettiğin dualar kabul oluyo umarım bende gelip sana teşekkür ederim hamile olursamMutlaka bu teste devam edin çünkü gerçekten üzülmenize hiç istemiyorum kimler konu açtıysa anladığım konuysa mutlaka yazıyorum bu markayı yazıyorum bununla alakalı konu actım üzülmenize istemiyorum o kadar hevesle bekliyoruz ki sonra bir bakıyoruz yalancı bir pozitif hayal kırıklığı onun kırgınlığı ayrı sonra gerçekten hormonlarınızı etkiliyor strese giriyoruz bu sefer diyoruz ki işte olmuyor olacağı varsa da ne oluyor psikolojimiz etkileniyor o yüzden üzülmenize asla istemiyorum güzel haberlerinizi görmek istiyorum kim isterse Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim duam da kabul olur bak kızlar ben burada birkaç kişiye böyle dua ettim sonra hemen geldiler hamileyim diye duan kabul oldu diye çünkü onlara da bu şekilde öneri yaptım gerçekten de etkisini gördüler sizin de görmenizi istiyorum
Rica ederim kuzum benim güzel haberlerini bekliyor olacağım eğer haber alırsan burayı da yazmanı isterim bizde sevınelımCanimm çok teşekkür ederim o kadar temiz kalplisin ki ettiğin dualar kabul oluyo umarım bende gelip sana teşekkür ederim hamile olursamBende katılıyorum sana artık her gördüğümde uyaracagim çünkü 10 saat sonra mutlaka kuruma çizgisi çıkarıyor. Allah gönlüne göre versin kuzum tekrar teşekkür ederimmmm
Canım ben duramadım kan testi verdim acilde 1 saate çıkar haberimi bekleRica ederim kuzum benim güzel haberlerini bekliyor olacağım eğer haber alırsan burayı da yazmanı isterim bizde sevınelım
Yaa umarım pozitif cıkar güzel haberini duyalım inşallahCanım ben duramadım kan testi verdim acilde 1 saate çıkar haberimi bekle
Malesef kuzum 0.2 negatifYaa umarım pozitif cıkar güzel haberini duyalım inşallah
Önümüzdeki aya inşallahMalesef kuzum 0.2 negatif
Durumun ne oldu acaba merak ettim
Silik bi şekilde gözüküyor var gibi ama testn markasına da bağlı yalancı da olabilirBunda daha net gözüküyor sanki bilemedim ne garip şeyler bunlar
İnşallah vardır yapta bakalımÇok test yaptım hep tek çizgi çıkmıştı. Sonradan da çok bağiktığım olmuştu. İlk defa böyle bir şey denk geldi kafamda karıştı. Bakalım bugün bir tane daha yapacağım kısmet
Bu da bugün sabahki. Diğerlerine göre bi tık daha iyi gözüküyor bu seferİnşallah vardır yapta bakalım
Ayy pozitif canım belirginleşmiş hayırlı olsunBu da bugün sabahki. Diğerlerine göre bi tık daha iyi gözüküyor bu sefer
Ay evet galiba çok mutlu oldum ilk bebek 5 aydır da deniyorduk. Pazartesi kana gidicem inşallah oradada çıkarAyy pozitif canım belirginleşmiş hayırlı olsun
Cıkar cıkar baya belirginleşmiş gene haber et sağlıklı ilerler inşallahAy evet galiba çok mutlu oldum ilk bebek 5 aydır da deniyorduk. Pazartesi kana gidicem inşallah oradada çıkar
İnşallahCıkar cıkar baya belirginleşmiş gene haber et sağlıklı ilerler inşallah