Çok çok silik çizgi hamilelik belirtisi mi

Benim yaptığım mor kapaklı ama ne bileyim güven vermiyor korkuyorum ben de
Bende mor kapaklı ile 3 test yaptım 3 tane silik çizgili testim oldu pembe kapaklı testten gecen hafta 1 tane yaptım direk negatif 2. Çizgi belirledi bile 3 ay önce bu pembe kapaklı test silik çizgi çıkarmıştı o ay hamileydim kimyasal oldu yani pembe kapaklı olan silik çizgi bile olsadoğru gösteriyor bence

Benim attığıma da bakarmısın pembe kapaklı olan

Reglinizi bekleyin kesinlikle bende önceden aşırı şüphelenmiştim önceki aylarda sürekli test yaptım negatif olmasına rağmen seviniyordum içten içe adet olunca üzülmüştüm kesinlikle adet tarihinizi bekleyin ben bu ay adet olmadım mesela 3 gün geçmişti test yaptım aşırı belirgin çift çizgi çıktı fotoğraftaki sabah yaptığımda da biraz daha açıktı ama belliydi o yüzden üzülmemek için bekleyiniz bence

Eklentiler

• IMG_0203.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 62
Haklısın keşke biraz sabredebilsem en güzel şekilde öğrenmişsin rabbim kucağına aldırsın inşallah sağlıcakla

Haklısın keşke biraz sabredebilsem en güzel şekilde öğrenmişsin rabbim kucağına aldırsın inşallah sağlıcakla
Amin inşallah Allah isteyen tüm herkese nasip eylesin asla moralinizi bozmayın biz denedik olmadı sonra bıraktık denemeyi saldık baya ilk ayda oldu stres yapınca sürekli onu düşününce olmuyor sanırım :)

Amin inşallah Allah isteyen tüm herkese nasip eylesin asla moralinizi bozmayın biz denedik olmadı sonra bıraktık denemeyi saldık baya ilk ayda oldu stres yapınca sürekli onu düşününce olmuyor sanırım :)
Haklısın en güzeli kafadan atmak rabbim isteyen herkese bekleyen herkese versin inşallah

Hatırlamıyorum canım çok test markası denedim prodoctor diye düşünüyorum ama o test iyi diyolar ve genelde pembe kapaklı oluyormus
Artmed %99 çünkü başka bir gebelik testi bu kadar yalancı pozitifi çıkartmıyor tamam gölge gibi çıkartıyor renk pigmenti olmuyor ışıkta bakıyorsun işte flash'la bakıyorsun görüyorsun ama art Med markasının testleri özellikle erken gebelik testlerinin %99'u seninki gibi çıkarıyor.

Tesekkur ederim canim bana da tecrübe oldu artık dediğin test ile devam edicem

Ben pek göremedim ama benim bu testte kamerada gözükmüyordu bak bu benim 3 ay önceki gebeligimi öğrendiğim testim kamerada pek gözükmüyor ama gercekte baktığın zaman görebiliyordum senin de öyle mi ?
Yok ben daha cok fotoğrafta fark ettim gözlede biraz belliydi ama fotoğrafta yaklaştırınca daha cok gördüm

Aynen dediğin test markası keşke piyasadan toplasalar yıl olmuş 2024 hala böyle ürünler satıyorlar teknoloji bi erken gebelik testlerinde ilerlemiyor galiba

Tesekkur ederim canim bana da tecrübe oldu artık dediğin test ile devam edicem
Mutlaka bu teste devam edin çünkü gerçekten üzülmenize hiç istemiyorum kimler konu açtıysa anladığım konuysa mutlaka yazıyorum bu markayı yazıyorum bununla alakalı konu actım üzülmenize istemiyorum o kadar hevesle bekliyoruz ki sonra bir bakıyoruz yalancı bir pozitif hayal kırıklığı onun kırgınlığı ayrı sonra gerçekten hormonlarınızı etkiliyor strese giriyoruz bu sefer diyoruz ki işte olmuyor olacağı varsa da ne oluyor psikolojimiz etkileniyor o yüzden üzülmenize asla istemiyorum güzel haberlerinizi görmek istiyorum kim isterse Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim duam da kabul olur bak kızlar ben burada birkaç kişiye böyle dua ettim sonra hemen geldiler hamileyim diye duan kabul oldu diye çünkü onlara da bu şekilde öneri yaptım gerçekten de etkisini gördüler sizin de görmenizi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…