- 8 Mayıs 2023
- 146
- 74
- 25
Canım ilk resimde tek başına olan gebelik testi direk yapar yapmaz yani bir 10 saniye içinde çektim çizgilerin arka planı biraz pembe sonra bir 5 dakika bekledim arka taraf bembeyaz oldu çizgiler daha belirgin ve renkli oldu senin de yüklediğin görseldeki gebelik testinin ekranı hafif pembe beyaz olması gereken yere o yüzden sordum böyleyken çizgiyi görmek daha zor oluyor şimdi sen benim yüklediğim görsellerden anlarsın ikisi aynı testi aslındaÖzür dilerim soruyu anlayamadım
Ben bu testi dün yaptım 11. Dk da bu resmi cekmişim var mı yok mu diye ağma olana kadar bakıyordum zaman geçmiş sonra fotoğraftan farkettim. Yarın tekrarlıycam testi ama bi umut işte fikir almak istedimŞimdi testini çizgilerinin arka kısmı normalde daha beyaz olmali direk testi yapar yapmaz mı Testi çektin canım
Markası nedir artmed mi canım yada days comfiort frelly bu üç markadan birimi?Kızlar bende de yanılttı 3 test 3 silik çizgi ama hamile değilim
Kızlar bende de yanılttı 3 test 3 silik çizgi ama hamile değilim
Simdi çok mor kapaklı test var canım kapağıyla değilde marka önemli canım3. Testi bulamadım o da bu şekildeydi bu mor kapaklı test yanıltıyor
Test duruyor mu attın mı canım çünkü hani bu şekilde çıkan testlerin pozitif olma ihtimali yüksek oluyor ama çizgiler netleşmediği için elinde test varsa şu an da görüyorsan Beta düşüktür ama vardırBen bu testi dün yaptım 11. Dk da bu resmi cekmişim var mı yok mu diye ağma olana kadar bakıyordum zaman geçmiş sonra fotoğraftan farkettim. Yarın tekrarlıycam testi ama bi umut işte fikir almak istedim
Maalesef atmıştım yarın tekrarlıycam onu atarım sizeTest duruyor mu attın mı canım çünkü hani bu şekilde çıkan testlerin pozitif olma ihtimali yüksek oluyor ama çizgiler netleşmediği için elinde test varsa şu an da görüyorsan Beta düşüktür ama vardır
İnşallah daha belirgin bir çizgin olur canım içinde hiç acaba var mı diye düşünmeyecegin bir test olur güzel haberler verirsin inşallah canımMaalesef atmıştım yarın tekrarlıycam onu atarım size
İnşallah cünkü daha önce 2 kez kimyasal oldu varsa da aşırı silik olması yüzünden gene aynı olucakmış gibi bi düşünce oluşuyorİnşallah daha belirgin bir çizgin olur canım içinde hiç acaba var mı diye düşünmeyecegin bir test olur güzel haberler verirsin inşallah canım
İnşallah daha belirgin bir çizgin olur canım içinde hiç acaba var mı diye düşünmeyecegin bir test olur güzel haberler verirsin inşallah canım
Yani beklemen gerekiyor biraz daha sonra kan tahlili yaparsınKızlar selam ilk aşılamam. Reglime 4 gün var erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir çizgi cıktı. Çatlatma iğnesinin etkisi oldugunu sanmıyorum cünkü 13 önce yapıldı iğne. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Böyle hamilelik öğrenen var mı aranızda ?
Beklenen adet tarihi neydi?İnşallah cünkü daha önce 2 kez kimyasal oldu varsa da aşırı silik olması yüzünden gene aynı olucakmış gibi bi düşünce oluşuyor
normalde benim döngüm 29 du iki aydır 31 32. Günde adet oldum. Bu testi 27. Gün yaptım. 19 kasımda doktora gittiğimde yumurta 20 ml di bi kaç güne çatlar demişti 19 20 21 kasımı değerlendirdimBeklenen adet tarihi neydi?
Kızlar bende de yanılttı 3 test 3 silik çizgi ama hamile değilim
Ay hadi İnşallah daha Beta Yeni yeni yükseliyordur güzel sonuçlar alırsınnormalde benim döngüm 29 du iki aydır 31 32. Günde adet oldum. Bu testi 27. Gün yaptım. 19 kasımda doktora gittiğimde yumurta 20 ml di bi kaç güne çatlar demişti 19 20 21 kasımı değerlendirdim
İnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederimAy hadi İnşallah daha Beta Yeni yeni yükseliyordur güzel sonuçlar alırsın
Rica ederim ne demekİnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederim
Sizinki hangi test markası ne zaman yaptınız testi sakıncası yoksa bende sabah yapmıştım benziyor testlerimizEki Görüntüle 3513396
Benimkine de bakarmısınız
Bu hangi test markası benimki gibi çizgilerKızlar bende de yanılttı 3 test 3 silik çizgi ama hamile değilim