Gelinlik Modelleri cok cok sansliyim sanirim:)

cnsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
57
1
96
İstanbul
kizlarrrr gelinligimiii siparis verdim ve coook mutluyumm:) eylulun 2 sinde dugunum ve ben hala diktircegim modele karar vermemistim nisan ayinda arkadaslarimla dolanip bi kac model begendik aklim pronoviasin tek parca modellerindeydi prenses modeli pek begenmiyorum ben cunku fazla kabarik degilde boyle daha zarif sade modellerden hoslaniyorum bi yandanda cok cok dumduzde olmamali cok dengeli olmaliydi...fatihte baktigimiz bi moda evinde katalogta pronovias bergamo modeline hayran kaldim ama dikilmisi yoktu sonraa istee ben dun nisanlim ailesi ve annemle gelinlik bakcaktik evden cikarken aklimda hic model yok bi yerle dikim icin anlasalim provaya kadar iyice model secerim diyodum neyse fatihe gitiik ilk o modaevine girdik ben dolaptaki gelinliklere bakiodum bi baktim o istedgim modele benziyo sordum kadin evet o dedi tanidi beni zaten ben atladim ustune tabi bi giyindim bu kadar mukemmel olur asik oldm ya aynisini yapmislar hic bi fark yok kumasi islemeleri felan mukemmeldii..tabiii fiyatida 3250 dediii bende dedim 2000 den yukari cikamam iyi bi pazarlik sonucu 2000 e diktiriyoruz walla ama terzi cok cok basarilii kadinla bi saate yakin konustuk tam tamina istedgim model oldu herkes bayildi gelinlige kayinvalidem kayinpederim gorumcem annem agladi nisanlimin gzlerindeki isiga bittim zaten dedim buuu istee:) ilk giydigimi alms oldum dun oysa bz kendimizi en az 3 4 saat gezmeye programlamistik super oldu simdi oyle huzurlu ve mutluyumkii anlatamam darisi tum evlenceklerin basina asik oldugunuz gelinligi bulmaniz dilegiyleee

mutluluklar canım bende ilk giydiğim gelinliği diktiricem br tek etek tarafı farklı olcak br kaç değişiklik ama üst tarafını bugun arkdaşmda beğendi :)

ömür boyu mutluluklar canım :) insanın aklındaki gelinliği bulması inanılmaz bi duygu :) ben de aynen senin gibi olmustum gelinliğimi bulduumda :)haftaya ilk provam var bir anca önce geçsin istiorm zmn :)

Mutluluklarr valla mutlulugun için gözlerindeki ışıltıyı görmeye gerek yok biz anladık yazılarındanda Ne güzel inşallah bizde öyle hemencik buluruz gelinliğimizi

mutluluklar canım kısa sürede içine sinen modeli bulmana çok sevindim dikildikçe nasıl olucak üstünde bizde merakla bekliyoruz

Merhaba. Aradığınız gelinliğin dikilmiş bir halini görebilmenize sevindim. İnşallah sizinki de beğendiğiniz gibi olur.

Yalnız kafama takılan bir nokta, aynı malzemeyle neden o kadar indirim yapmış olsun ki size? Ya 3250 derken kazıklıyordu, ya da 2000'de malzemeyi farklı kullanacak. Fiyattaki bu çok belirgin fark biraz tedirgin edici. 200-300 liradan bahsetmiyoruz.

ben de ilk giydiğim gelinliği aldım çok içime sinmişti, seni çok iyi anlıyorum. 19 gün sonra giyicem inşallah gelinliğimi :) sana da mutluluklar dilerim

hepinize tek tek tesekkurler kizlar evt gozlerimdeki isilti hala sonmedi icim hafifledi resmen herkese gelinligimi anlatiyorum:) cinku cok stres yapmistim gec kaldim diye ve aklimda kesin bisey yok diye...gelinliklerni bulmus ve evlenicek arkadslarima mutluluklar ve bulamayanlarinda en yakin zamanda bulmalarini diliyorum...

ayrica minenes arkadsim senin gelinlik konusundaki bilgilerini takip etmekteyim:) soyleki bu gelinliklerden ne kadar kazandiklarini zatn biliyoruz acikcasi ve ben kimden duyduysam gelinlk alirken pazarlik edip yari fiyatina yakin dusuren var cunku maksimum malzemesi 1000 tl olsaki olmaz hepmiz biliyoruz ustunden deli para kazaniyolar ve bence yinede kardalar kacirmak istemediler bizi acikcasi cok sirada bekleyenimiz var ben biraz ufak yasta evleniyorum ve arkamdan gelen o kadr cok varki kiz arkadslarim kuzenlerim gorumcem iyide pazarlik ederim kayinpederimde oyle:) hallettk bi sekilde ama en cokta patron degilde terzi etkili oldu o beni oncedende hatrladi ve cok begendigimi biliyordu modeli ben bunu sana vercem dedi sen patronu hallet malzemeden kisin de ama ben kismicam sana dedi bende annemde kumas kalitesinden dikisten anlariz hele bi aynisi olmasin walla olay cikaririm anladilar ne kadar zor bi musteri oldugumu ama terzinin dikisi mukemmel ya size soyluorum pronoviastan aldim diye pronoviasa gitsem yerler yani o kadar inceliyorum netten yakinlastirip falan sitesinden bi fark goremedm hicc:)ay sonu provam var ins istedigim gibi olurrr yaaa:)))

hayırlı olsun öncelikle benim de düğünüm 2 eylül de kısmet olursa bu fiyatı fatihte hangi modaevinden aldınız çok merak ettim bende 2 gündür gelinlik bakıyorum ve bağendimde gelimliğimi
fiyat olarak ta kiralık 2200 tl fiyat aldım .

mrb. gelinliğinizin bitmiş hali nasıldı. içinize sindimi. bende nisan ayında evlenicem kısmetse ve bergamo modelini çok begendim. birde içinize sindiyse nerde diktirdiğinizi ögrenebilirmiyimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…