Kızlar bugün saçımı boyatıcam sanırım. Kendi rengim açık kahve, ten rengim açık. daha önce saçıma röfle atıldı röflenin renkleri güzel güzel olmasına da kuaför zeminini mahvetti gün ışığında ve florasanda resmen bakır görünüyor turuncu gibi ve o açık sarılarla çok kötü görünüyor. 1-2 ay dinlendirdim saçımı epey dibi de geldi ve dibi de kahve çıkıyor o bakırlarla çok kötü görünüyor.
Sorduğum bi kuaförün dediğine göre bu çok yoğun röfleymiş. Ama saçlarımı mahvetmekten ya da o bakırlığın gitmemesinden çok korkuyorum. Siz ne diyorsunuz? 1-2 saate kadar kuaföre gidicem sanırım
canım evet farkettim şimdi beceremedim koymayı ama google a the island scarlett johansson yazabilirsen görebilirsin yorumda bulunur musun simdiden tesekkür ederim
Kızlar bugün saçımı boyatıcam sanırım. Kendi rengim açık kahve, ten rengim açık. daha önce saçıma röfle atıldı röflenin renkleri güzel güzel olmasına da kuaför zeminini mahvetti gün ışığında ve florasanda resmen bakır görünüyor turuncu gibi ve o açık sarılarla çok kötü görünüyor. 1-2 ay dinlendirdim saçımı epey dibi de geldi ve dibi de kahve çıkıyor o bakırlarla çok kötü görünüyor. Benim istediğim saç rengi ise :
bu kadının saclarına bu filmde bayılıyorum. (The island - scarlett johansson, lütfen bir bakın) Sorduğum bi kuaförün dediğine göre bu çok yoğun röfleymiş. Ama saçlarımı mahvetmekten ya da o bakırlığın gitmemesinden çok korkuyorum. Siz ne diyorsunuz? 1-2 saate kadar kuaföre gidicem sanırım