- 19 Mart 2016
- 267
- 155
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanoğlu tabiki yanılabilir..Merhaba hanımlar. Çok iyi bir kadın doğumcu olarak bildiğiniz, kız demişse doğrudur, erkek demişse doğrudur diye kendisinden emin olduğunuz, çok ilgi gören ve çok hastası olan bir doktorda cinsiyet yanılması yaşayanınız oldu mu ?
Orası öyle tabi . Bunu yaşadınız mı onu soruyorum aslındaİnsanoğlu tabiki yanılabilir..
Yaşamayan biri çıkmazsa da yanılabilir gözüyle bakın siz yinedeOrası öyle tabi . Bunu yaşadınız mı onu soruyorum aslında![]()
Hayırlısı canım ama erkekte nadir yanılma olur derler14+4 erkek dedi iyi ini doktor sonradan hocam net mi dedim şimdi bacaklarını kapattı dedi bende emin olamadım Pazartesi tekrar gidicem kordon lar karışma ihtimali oluyo hepimiz için hayırlsı olsun
Kordon dan dolayı yanılma olabilir canım ne olursa olsun hayırlısı olsun hepsi evlat ben sadece meraktan gidip netleşsin istiyorumHayırlısı canım ama erkekte nadir yanılma olur derler
Kendi kuzenimde bunu yaşamış teyzem. Doğuma kadar kız demiş ama erkek bebek doğmuş. Yaşanamaz diye bir şey yok maalesef.
AY kıyamam yaaaAblam 7. ayına kadar kızım diye sevdiği bebeğinin erkek olduğunu öğrendiğinde yaşadığı şoku anlatamamki doktorda iyi bi doktordu ama yanıldı. kordonla pipiyi karıştırdı herhal
![]()