• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok iyi doktorlar cinsiyette yanılabilir mi?

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
103
34
Merhaba hanımlar. Çok iyi bir kadın doğumcu olarak bildiğiniz, kız demişse doğrudur, erkek demişse doğrudur diye kendisinden emin olduğunuz, çok ilgi gören ve çok hastası olan bir doktorda cinsiyet yanılması yaşayanınız oldu mu ?

Merhaba hanımlar. Çok iyi bir kadın doğumcu olarak bildiğiniz, kız demişse doğrudur, erkek demişse doğrudur diye kendisinden emin olduğunuz, çok ilgi gören ve çok hastası olan bir doktorda cinsiyet yanılması yaşayanınız oldu mu ?
İnsanoğlu tabiki yanılabilir..

Kaçıncı haftada olduğu önemli .
16. Haftadan önce ise yanılabilir ama geçtiyse sanmam ..yani bebeğin pozisyonu uygunsa ney görmüştür

Bende bunu düşünüyorum, bana baştan beri erkek dedi doktorum ama yanıldıysa diye bi tereddütüm de var ona alıştırdık kendimizi eşyalarını da alıyoruz ediyoruz ama bakalım yanılma olmaz inş

Dogurmama az kaldı ama beni gören erkek mi diyor 🤭🤭 yok kız diyince şaşırıyorlar .karnım dik yanlara yayılma yok

Arkadaşımda yaşadık bu durumu Önceki doktoru erkeğe benziyor demişti. Şimdiki doktoru çok iyi bi doktor. 14+3 te kız bebek demiş. Ama şüpheleri dinmedi bir türlü. .Ayrıntılıyı bekliyor. Kız bebeklerde yanılma oranı daha yüksekmiş derler

14+4 erkek dedi iyi ini doktor sonradan hocam net mi dedim şimdi bacaklarını kapattı dedi bende emin olamadım Pazartesi tekrar gidicem kordon lar karışma ihtimali oluyo hepimiz için hayırlsı olsun

14+4 erkek dedi iyi ini doktor sonradan hocam net mi dedim şimdi bacaklarını kapattı dedi bende emin olamadım Pazartesi tekrar gidicem kordon lar karışma ihtimali oluyo hepimiz için hayırlsı olsun
Hayırlısı canım ama erkekte nadir yanılma olur derler

Kendi kuzenimde bunu yaşamış teyzem. Doğuma kadar kız demiş ama erkek bebek doğmuş. Yaşanamaz diye bir şey yok maalesef.

Ablam 7. ayına kadar kızım diye sevdiği bebeğinin erkek olduğunu öğrendiğinde yaşadığı şoku anlatamam :D ki doktorda iyi bi doktordu ama yanıldı. kordonla pipiyi karıştırdı herhal :D

Kendi kuzenimde bunu yaşamış teyzem. Doğuma kadar kız demiş ama erkek bebek doğmuş. Yaşanamaz diye bir şey yok maalesef.
Ablam 7. ayına kadar kızım diye sevdiği bebeğinin erkek olduğunu öğrendiğinde yaşadığı şoku anlatamam :KK70: ki doktorda iyi bi doktordu ama yanıldı. kordonla pipiyi karıştırdı herhal :KK70:
AY kıyamam yaaa

Back
X