• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çok çok acilllll

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar bebeğim 10 günlük ve bu sabah altını açtığımda göbek kordonu kanamıştı niye oldu yardım lütfennnn alkol ile günde 3 kere temizliyorum ama ne yapmalıyım çok korktum ne zaman düşecek canı çok acıyor

canım oglumun 10.gununde dusmustu.herkeste farklı oluyor kımı daha erken kımının daha gec dusuyor.bızımde arada kanamıstı ama cok fazla degıl sızıntı seklındeydı.bızde alkolle temızlemıstık.eger sureklı ve fazlaca kanıyorsa bır doktora goster

canım benim oğlum 4 ay 10 günlük..aynı korkuyu ben de yaşadım.bizim 8.gün düşmüştü göbeğimiz.ama sonrasında iki kere kanama oldu sızıntı şeklinde.çok korktum hemen dr gittik.K VİTAMİNİ yaptılar bacaktan.48 saat sonra kesilmezse tekrar gel dedi.gitmemize gerek kalmadı.aslında k vitamini ben ameliyathanedeyken yapılmış ama bazen oluyormuş işte böyle.seninki de sanırım böyledir.yine de doktora götür derim.geçmiş olsun..

hiç korkma bizim 14.gün düştü. dra götürdüm kanam şiddetli olr ve dinmesse gel dedi ama kanam aşırı değildi bezi göbeği içte kalacak şekilde bağla ki kucagına alınca oynamasın hareket ettikçe acımasın baticon kurutuyo ii geliyo.günde 2kez yaptım ben kanamaya başlaı ve düştükten sonrada kanadı.baticon sürdüm .korkulcak bişey yok rahat ol.

hiç korkma bizim 14.gün düştü. dra götürdüm kanam şiddetli olr ve dinmesse gel dedi ama kanam aşırı değildi bezi göbeği içte kalacak şekilde bağla ki kucagına alınca oynamasın hareket ettikçe acımasın baticon kurutuyo ii geliyo.günde 2kez yaptım ben kanamaya başlaı ve düştükten sonrada kanadı.baticon sürdüm .korkulcak bişey yok rahat ol.

11 gün oldu bugün umarım artık düşer sağol tatlım..

kızım 16 günlük oldu ve bugün göbişi düştü :dance:
ne zaman banyo yaptırsam acaba bu sabah düştü yarın yaprısammı yoksa beklesemmi bi kaç gün daha siz nasıl yaptınız bide alkolle silmeye gerek yok artık dimi?

benim oğlumu 7. günü düştü düştükten sonra sızıntı şeklinde kanadı doktorlar bişe olmaz dedi ve alkolle kendisi temizledi bize sizde temizleyin dedi korkma bence istediğin zaman yıka birde bebeklerin kordonu ölü deri old için acımaz canı yanmaz merak etmeyin

Back