Kızlar 28 haftalık hamileyim. Bu günle beraber 3 gündür kasılmam oluyor sürekli çamaşırımı ıslatan bir su gibi akıntı var. İlk olduğunda doktora gitmiştim kasılma görünce yatış istedi ben de 3 gündür evde serum tedavisi uygulamama rağmen hala akıntım var sizce acile gitmeli miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok çok acil kızlar! Suyum mu geliyor
- Konu Sahibi Kadinx
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
Teşekkür ederim canımDr unuzu aramalisiniz veya hemen hastaneye gitmen lazim burda beklemnin faydası olmaz
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Günde 10 defadan fazla oluyorsa kasılma doktorunuz takip etmeli birde ağrılarınız şiddetliyse. Bi ara benimde daha sık oluyordu bulunduğun pozisyonu değiştir dinlen bol su iç ağrı veya kasılmalar dinmiyorsa gel demişti ama dinlenmeyle geçmişti benim yorulunca yine oluyor.Kızlar hastaneye gittim bütün testler yapıldı bir sorun görünmedi ama bir aydır bu ağrılarla uğraşıyorum. Daha önce böyle şeyler yaşamış biri var mı acaba
Teşekkür ederim canım. Ben de serum tedavisi alıyordum. Bıraktığım anda devam ediyor. Saymadım ama çok sık oluyorGünde 10 defadan fazla oluyorsa kasılma doktorunuz takip etmeli birde ağrılarınız şiddetliyse. Bi ara benimde daha sık oluyordu bulunduğun pozisyonu değiştir dinlen bol su iç ağrı veya kasılmalar dinmiyorsa gel demişti ama dinlenmeyle geçmişti benim yorulunca yine oluyor.
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Bende 27. Haftadayken sormuşum doktora mesajlarıma baktımda belki o dönemlerde artış oluyordur yinede bir takip et çok sıksa dinlenince geçmiyosa yine doktora git magnezyum verir belki eczanede amniyon sıvısını tespit eden pedler varmış ondanda alabilirsin suyunun geldiğinden şüphelendiğinde.Teşekkür ederim canım. Ben de serum tedavisi alıyordum. Bıraktığım anda devam ediyor. Saymadım ama çok sık oluyor
Çok teşekkür ederim tatlım bunu bilmem iyi oldu her seferinde hastaneye gitmem. Magnezyum uzun zamandır kullanıyorum, kan değerlerim iyi, geçmeyen bir enfeksiyon var amaBende 27. Haftadayken sormuşum doktora mesajlarıma baktımda belki o dönemlerde artış oluyordur yinede bir takip et çok sıksa dinlenince geçmiyosa yine doktora git magnezyum verir belki eczanede amniyon sıvısını tespit eden pedler varmış ondanda alabilirsin suyunun geldiğinden şüphelendiğinde.
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
İnşallah düzelir rahatlarsın allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim tatlım bunu bilmem iyi oldu her seferinde hastaneye gitmem. Magnezyum uzun zamandır kullanıyorum, kan değerlerim iyi, geçmeyen bir enfeksiyon var ama
- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Ben.Kızlar hastaneye gittim bütün testler yapıldı bir sorun görünmedi ama bir aydır bu ağrılarla uğraşıyorum. Daha önce böyle şeyler yaşamış biri var mı acaba
Son 2 ay surekli kanamam oldu ara ara akıntı gelıyordu ve ınanlmaz bi ağrım oluyordu kaburgalarm bırbırıne gecıyordu sanki.
Yalancı sancı dıyorlarms bunlara.
Surekli dr uma soruyordum suyum mu gelıyor dye. Ozaman bana demstı ki su oyle az az gelmez bir anda gelir ve boşalır. İdrar gbı degıldr tutamazsn anlamazsn bır anda gelır tamamı demsti.
Çok sukur oyle bı durum olmadı. Bı skntıda yasamadm. Ama son aylarm cok fazla agrılı ve zor gecmsti.
Ben de iki defadır adalat kullanıyorum. Başından beri bebek düşük riskli. Umarım sonu güzel olurBenm 26. Haftada çok kasılmalarım oldu. Adalat diye bir ilaç yaZdı doktorum. Düzenli kasılmaların olursa nst ye bağlanacaksın dedi. Rahim ağzm kapalı çıktı. Su gibi akıntı durumu bende de gelmişti 24. Haftadayken. Mantarmış suyum değilmiş
Çok ağrım var. Ağlamak istiyorum artık. Küçük bir kızım var ve o bana bakıyor. O raddeye gelmişimBen.
Son 2 ay surekli kanamam oldu ara ara akıntı gelıyordu ve ınanlmaz bi ağrım oluyordu kaburgalarm bırbırıne gecıyordu sanki.
Yalancı sancı dıyorlarms bunlara.
Surekli dr uma soruyordum suyum mu gelıyor dye. Ozaman bana demstı ki su oyle az az gelmez bir anda gelir ve boşalır. İdrar gbı degıldr tutamazsn anlamazsn bır anda gelır tamamı demsti.
Çok sukur oyle bı durum olmadı. Bı skntıda yasamadm. Ama son aylarm cok fazla agrılı ve zor gecmsti.
Umarim hepimiz sağlıkla kucaklarızİnşallah düzelir rahatlarsın allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Yalancı kasılmalar olur ama daha önce doktorunuz yatış vermiş yani yalancı kaailmada yapmazlar bunu bence ihmal etmeyin doktora gidin içiniz de rahat ederKızlar 28 haftalık hamileyim. Bu günle beraber 3 gündür kasılmam oluyor sürekli çamaşırımı ıslatan bir su gibi akıntı var. İlk olduğunda doktora gitmiştim kasılma görünce yatış istedi ben de 3 gündür evde serum tedavisi uygulamama rağmen hala akıntım var sizce acile gitmeli miyim
- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
İnsallah sağlıklıca alırız kucağımıza. Rahim ağzı kısalığı kaç çıkıyor peki?Ben de iki defadır adalat kullanıyorum. Başından beri bebek düşük riskli. Umarım sonu güzel olur
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Allah yardmcnz olsun cok zordur agrısı bilirim.Çok ağrım var. Ağlamak istiyorum artık. Küçük bir kızım var ve o bana bakıyor. O raddeye gelmişim
Uzanıp dınlenmeye çalışın bol bol
Ölçü vermiyor ama iyi diyorlarİnsallah sağlıklıca alırız kucağımıza. Rahim ağzı kısalığı kaç çıkıyor peki?
Benim kasılma çok uzun sürünce yatış verdiYalancı kasılmalar olur ama daha önce doktorunuz yatış vermiş yani yalancı kaailmada yapmazlar bunu bence ihmal etmeyin doktora gidin içiniz de rahat eder