cok cektim ama degdi prensesime

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
Slm kizlar , kizim suan 9ay On gunluk. Yazmak simdi nasip oldu. Cok kotu bir hamilelik donemi gecirdim. Ogrendigimde kizim 5haftalikdi Ve ayni gun kanamalarim baslamisdi.
Haplardi ignerdi Vs. Dusmesin diye herseyi kullandim. 6ay kanamam oldu.sonra durdu. Cok rahatlamisdim. Kizimi kaybetme korkusu bitmisdi. 28haftaya geldim bakdim wc de yine kan kipkirmizi akiyor. Hastaneye kosduk dogum baslamis aciklik var dediler Baska bir hastaneye sevkettiler. Suyunda sizinti varsa sudur budur her Dr.baska bise soyluyodu. Hic sancim yokdu. Nst de gostermiodu. Tam 1ay cocuk dogacak diye hastanede yattim. Sanci gelmesin diye litrelerce gunluk serumlar. Ayaga kalkmak yasakdi. Varis olmasin diye tonlarca igneler yedim. Nekadar aci cektigimi anlatmak istemiorum. 5siringa hergun kan almalar of. Birgun kan Su felan hersry kesildi. 35inci hafta yolladilar beni Eve Hersey normale dondu Git gununu Bekle diye. Yazin ortasi koca gobek 30gun ayaga kalkmamisim bi dusunun halimi.20kg Su toplamis vucut serumdan fln. Biraz kisa keseyim:) 41.hafta oldu prensesim gelmiodu haftalarca 3cm acikla dolasdim sancim gelmedi. 9ay 20gunlukken hastane suni sanciya karar Verdi sonunda. Bahceyi Roland gel merdivenleri in cik dediler. Bahceye oturdum icime korku coktu. Anne dedim ben dogurmak istemiom korkuyom. Iceri girdik sanci icin serum takilcakdi. Sonkez Nst bagladilar. Bide Ne olsun. Kizimin kalbi yavaslamis. Yemin ederim 3dk icinde kendimi ameliyat odadinda Buldum. Herkez kosturuo ben saskin saskin bakiyorum yuzumde korku. Annemde girdi ameliyata. Spinal anestezi yapildi annem basucumda konusarak dogum yaptim. 2dk sonra omzuma koydular prensesimi aglamayi bilmiodu yuzumu yaliyodu. Yaramaz cirkin sey 9ay cektirdin senin popona vurcam kalkinca dedim. Cok Guzel bi duygu hala hatirladikca agluyorum. Cok uzun yazdim biliyorum. Ama aci ceksemde o an Hersry siliniyo insanin aklindan. Herseye deger cocuklarimiz. Suan dizimde uyuyor. Ben Telden yazana kadar uyudu minigim. Herkeze nasip etsin allahim

Allah analı babalı büyütsün. çok şeyler yaşamışsınız ama belliki güçlü bi kadınsınız.dilerim ömür boyu kızınızla mutlu olursunuz. darısı başıma artık

Allah analı babalı büyütsün canım.
Çok çekmişsin ama değmiş..
Bir ömür boyu mutlu olun inşallah..

Allah analı babalı büyütsün canım çok zorluk yaşamışsuın ama sağlıkla kucağına almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…