Çok çarpıntım oluyor

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
Merhaba arkadaşlar, 37+1 günlük hamileyim. 1 haftadır kalp çarpıntım oluyor. Nabzım
130lara yükseliyor. Nefesimin daraldığını hissediyorum. Çarpıntı yaşayanınız var mı ? Normal mi ki?

canım kasılmalar için olsa gerek prepar diye bi ilaç var onu kullanıyosan o yapıyodur bi çok hamileden duydum ablamda söylemişti çok çarpıntı yapıyo o ilaç

Merhaba arkadaşlar, 37+1 günlük hamileyim. 1 haftadır kalp çarpıntım oluyor. Nabzım
130lara yükseliyor. Nefesimin daraldığını hissediyorum. Çarpıntı yaşayanınız var mı ? Normal mi ki?

merselcim mutlu sona yaklasmıssın opuyorumnanaktan darısı basımıza inşallahhh
valla benım carpıntım tiroidten olurdu hep hamilelikte oldguunda doktora söledim demir ve kan hapı verdi ozaman azaldı kansızlıktan oldugunu sölemişti nefes darlıgıda cekılcek gıbı olmuyo valla gecmiş olsun canım :1hug:

bende de olmuştu. Doktor susuzluktan olur bol su iç dedi. O günden bu yana sıvı alımıma çok dikkat ediyorum ve hiç tekrarlamadı. Sıcak havalarda en dikkat edilmesi gereken şey bence.

BENDE DE aynı sorun var 10.haftamdayım ama ozelıkle gecelerı kalbım cok hızlı atıyor agzımdan cıkıcak gıbı bende kalp kapakcıgında üfürme var ondan mı normal bısey mı cozemedım c.tesı dr a sorucam bakalım

bende 37 haftalık hamileyim çarpıntı bende de var. buna rağmen tansiyonum 4 lerde. doktorum normal olduğunu söyledi, zaten çarpıntı olunca bereberinde mutlaka nefes darlığı oluyor. ama çok şikayetçiyseniz doktorunuza sorun yinede. tansiyonunuz nasıl?

canım kasılmalar için olsa gerek prepar diye bi ilaç var onu kullanıyosan o yapıyodur bi çok hamileden duydum ablamda söylemişti çok çarpıntı yapıyo o ilaç

Yok güzelim, bu ilacı kullanmıyorum. Vitamin, omega ve demir kullanıyorum. Ama onlardan sanmıyorum olacağını. Bu aya kadar olmuyorduu

Tansiyonum düşük güzelim, 10-5 9-4 bazennn ... Tansiyon için doktor normal dedi, yüksek olmasından iyi dedi. C.tesi günü kontrolüm var, soracağım gitttiğimde. Büyük ihtimal normal dicek ama. Kalbimle ilgili de bir sorunum yok. Anlam veremedim.
Belki bebiş sıkıştırıyor. O nefesimi daraltıyor aynı zamanda çarpıntı yapıyor. Birbirine bağlııı sanırım hepsi.

ben daha çok yeni hamileyim ama bende 2 hareketedeyim hemen soluk soluğa kalıyorum neden acaba böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

bende 36 haftadayım bendede oluyor carpıntı ve nefes darlığı bide sıcak oturuyorum biraz dinleniyorum ama yinede oluyor kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Amin güzelim. Allah yardımcımız olsun. Az kaldı bebişime kavuşmama. O yüzden çok dert etmiyorum. Bebişim iyi olsunnn da gerisi önemli değil, gecici şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…