Çok çaresizim :(

'Ana, baba bulunmaz, karı bulunur' lafı bu adamın Nasıl kişiliksiz olduğunu gösteriyor!

Bu adamla değil sevgililik, çay bile içilmez.

.iktir et gitsin, daha ne? Kurtulmuşsun işte!

Dayanıyorum dayanıyorum ama bir yandan yediremiyorum kendime yaptıklarını o an öyle canım acıyorki.zaman çabuk geçsin
Unutayım istiyorum

Ikinizin sevgi anlayışı da bana çok uzak..
Tavsiyem yavrunu daha çok sev..
Yabiki yavrumu daha çok seviyorum canımı veririm onun için.
Giç birşeyini maddi manevi eksik etmiyorum çocuğumun
Ama bu aşk sevgi farklı yani çocuğuma duyduğum sevgi ve bu sevgi farklı.
İnsan bazen arıyor aşkıda yoldaşıda

Tabiki erkek olması gerekmiyor ama bir kurtulaminilaem bu çaresililten bir daha asla ve asla hayatıma kimseyi almıcam

Yavrunuz için o yoldaş aşkını daha hayırlı yerlerde arayın o halde.

Mesela bekar bir kadın aşkını seçerken sadece kendini düşünür. Ama bir anne önce yavruma mutlu bir yuva verebilir mi bunu hesaplamalidir. Sizin bu hesabı yapmadığınızı düşünüyorum..

Yapmadım yapmadığım içinde çok ama çok çok çok pişmanım.
Bu pişmanlığımı içimi birtek Allah bilir kelimelerle anlatılmaz inanın
Bu adamla evlenseydim eğer ben başıma gelecekleride biliyordum ve bile bile o yola yanlış yola devam ettim.
Hep biraz daha biraz daha battım çukura.
Şimdiyse çukurun dibininde dibindeyim farkındayım yanlıştayım hala yas tutuyorum pişman olsun dönsün diye.
Onunlayken mutluda değildimki mutlumuydun diye sorarsanız eğer hiç değildim hemde.
Uyuşturucu bağımlılığı gibi birşeymi bu zarar biliyorum ama hala gidiyorum zarara.
Akıl sağlığımdan şüphe ediyorum

Bunlari bilerek dönmesini istemek bile bile uçuruma gitmektir. Lütfen aklınızı başınıza toplayın.

Sizin kendinizi böyle kara sevdaya kaptirma lüksünüz yok liseli genç kız değilsiniz.

Sütten dili yanmış yoğurdu üfleyerek yemesi gereken bir annesiniz.

Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın pek adetim değildir. Ama gerçekten sizin kendinize gelmeniz şart..

Yok hiç sert yazmadınız ben aslında sert konuşsanız bile hakediyorum çünkü bir anne asla böyle bir adamla olmaz flört etmez.
Kendimi en kısa zamanda toparlamayı umuyorum bunun içinde elimden gelen gayreti göstericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…