Çok çaresizim :(

Konu sahibi, bu sözler sanki çok doğru birşeymiş gibi yazmış bir de, Allah akıl fikir versin
Ben ne yaşadılarımın nede şuan içinde bulunduğum durumun ne de yazdıklarımın doğru olduğunu söylemiyorum ben içinde bulunduğum yanlışın hataların farkındayım ama nasılki bilinci kapalı bif hasta olur bende öyleyim mantık işlemiyor herşeyi biliyorum farkındayım ama mantık yok.şeytana uyup aramak istemiyorum ve ondan kurtulabilirim belki diye sizin yazdıklarınızda teselli bulmaya çalışıyorum

Çocuğun için söylenenler çok kötü. Bu bile uzak durman için iyi bir neden. Seni seven insan her türlü evlenirdi. Ailesinin ahını almayacak belki ama seninkini alacak. Boşver arama unut gitsin. Allah daha iyisini verir.

Bi kere onu dedi sende kendi hayatını kur dedi bana.ailem seni istemiyor bende mecbur onların istediğiyle evlnicdm dedi
Kimi bulurlarsa onunla evlenecem dedi ister bekle beni olurda boşanırsan gelirim dedi istersende bekleme dedi
Daha ne istediğini bile bilmeyen bir adam için kendi hayatını daha da önemlisi evladının huzurunu tehlikeye atıyorsun farkindaysan. Seni istemeyen adamı kararından döndürsen ne geçecek eline de hala arıyorsun. Adamin niyeti kesinlikle karisini eve koymak ondan çocuklar yapmak bir yandan da canı sıkıldıkça seni ziyaret etmek. Kaldirabilecek misin bunu? Ortada bir genç kiz var onun hayatını karartıp terkedip size dönse mutlu olabilecek misiniz bu karakterde bir adamla? Bu kadar kolay insan harcayan biriyle? Allah aşkına yapmayın kendinize gelin.

Ablacım naptın sen ya, travmalardan travma beğendirdin bize.

Allah aşkına aklını başına topla, iyi misin sen? İstersen acıdan geber, unut o şark kurnazını.

Ablacım naptın sen ya, travmalardan travma beğendirdin bize.

Allah aşkına aklını başına topla, iyi misin sen? İstersen acıdan geber, unut o şark kurnazını.
Ne kadar vahim bir vakayım görüyormusunjz
Durumum belli ağır hastayım ben ve buraya sanki herşey normalmiş gibi yazdım

Yaşadıklarınız size bu kişinin yanlış olduğunu göstermiş ama vazgeçemiyorsunuz. Vazgeçmek için kendinize zaman tanıyın. Aramayın, arayınca açmayın. Aklınıza geldiğinde kötü günlerinizi düşünün, hayatınıza devam edin. Bir aya kalmaz acınız da arama isteğiniz de azalır. Olmadı destek almayı düşünürsünüz. Normal unutma süreci genelde böyle işliyor. Acıyı da yaşamak lazım hem daha iyisi çıkar belki karşınıza neden hayatınızı yanlış bir ilişki için harcayasınız ki? İnsan aramadan durabilir, unutabilir yeter ki kesin karar versin. Geçmiş olsun...

diyelim aradın ne diyeceksin

Adam bekar galiba , sizin başınızdan bir evlilik geçmiş ailesinin istememesi normal insan evladı için hayaller kuruyor, tabiki aile yapısına göre degīşır bu kabul edenlerde olur.Īyikide evlenmemişiniz adam zaten tekin birine benzemediģi gibi birde aile rızası olmadan bir evlilik sürmez.Ben sagdece çocugunuza acıdım lütfen onu istenmeyen bir ailede büyütmeyin, sonra ona hesabını veremezsiniz.O adam onu döverdide, söverdide böyle aşk olmaz olsun.Aklınızı başınıza alın evladınıza sıkıca sarılın...

Ya bırak allasen aşkmış, gönül ferman dinlemiyormuş..
Tek bir hakarete katlanamayıp boşanan kadınlar tanıdım, tutunacak hiçbir dallari olmamasına rağmen asla ödün vermediler, asla geriye bakıp üzülmediler. Ki senin tüm enerjini, vaktini uğruna harcayacağın bir nevi terapi olan evladın var.
Sen evliliği nasılsa biter bana döner, evlenmeyiz dost hayatı Yaşar'ız diye bas bayağı umutlanmışsın.
Birinden dayak yüzünden ayrılıp, digerini neden hakaret yüzünden ayrılmadın? Şiddet ikisi de.
Aşk, özlüyorum, üzülüyorum cart curt..
Kendine saygın olsun önce.

Siz o adama değil onda bulduğunuz ya da gordugunuz bir şeye aşıksınız. Duygularinizi değil önce kişiliginizi değerlerinizi sonra da kadınlık gururumuz alın önünüze... Zira böyle kafalar yaşayan bir adamla bir ömür geçmez sonu yine hüsran olur... Belki kaşına gözüne belki de size söylediği bir sevgi sözcüğüne KANDINIZ, kandırıldınız. gerçekleri gormen bi hayli zaman alacak ama inşallah en kısa zamanda dank eder bazı şeyler.

Ayy okurken bile içim şişti , adamdan tiksindim.canım ben sana söliim ,sen daha çooook üzülürsün..o adi adam , evlendiği karısı ile gül gibi geçinir gider,bide çocuk yapar,sende dış kapının dış mandalı kalırsın.yol yakınken kaç kurtul...

Acik ve net KANDIRILDIN!

Bu hikayeyi sanki bir cok kez okudum. Cunku neden biliyomusun erkek sen evlendin ayrildin seni her yonden kullanmistir.
Cinsel anlamdada olabilir bu olmayabilirde.
Zaten maddi mAnevi somurmesi yetmistir.

Ben bekareti olmayan arkdsima bile sirf beraber olmak icin kabul edeni,evlenicez diyeni, beraber olmayi kabul etmeyincede terk edeni cok duydum.
Nolduu kiz hala bekar umutsuz erkeklere guveni gitmis. Mutsuzzzz boyle pislik erkekleri allah kahretsin.
Allah islah etsin.
Sen bir cocuk annesisin lutfen boyle densiz insanlardan umut bekleme zaten cok sacma artik evlenicek..

Canım bu senle takılmış yatmış kalkmış paranı da yemiş şimdi 18lik çıtırı da karısı yapacak.
Sende gönlü falan yok.Buna alışsan iyi olur, tabi daha fazla kullanılmak istemiyosan.

Adam ailesine düşkün. Karı bulunur baba bulunmaz demiş. Eee ailesi sana düşman...
Yarın öbür gün bir problem olsa adam sürekli ailesini tutacak.Sen sevsen de bir süre sonra bu huyu yüzünden soğursun. Hem evlenseniz ailesi seni istemeyecek yine de problem çıkacak belli. Burada da okuyoruz böyle durumları. Bana bir beladan kurtulmuşsunuz gibi geldi..

Çok haklısınız arkadaşlarımda bana dedi ozaman eşine katlansaydın çünkü ikiside alkol kullanıyor eski eşimde içip döverdi buda alkol alıyor.yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum

Evleneceği kızı katmıyorumda onun pişman olmasını istiyorum gül gibi geçinmesini istemiyorum bencillik belki ama bana çektirdiklerini yaşasın istiyorum

Kardeş neyin kafasını yaşıyorsun sen ya
Ya bir kere zaten dayağı yemiş çocuğunla ortada kalmışsın, bir kere daha mı hayatına edilsin istiyorsun?
İlla ki burnun b.ktan çıkmasın mı?
Git doğru dürüst bir işe gir, çocuğunu doğru düzgün yetiştir. Hayatta "aşk" tan daha önemli şeyler var.
Lütfen yaa...

Çok haklısınız arkadaşlarımda bana dedi ozaman eşine katlansaydın çünkü ikiside alkol kullanıyor eski eşimde içip döverdi buda alkol alıyor.yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum
Katlanmak nedir?
Muhtaç misin ki katlanacaksin?
Biri dövmüş, diğeri parmağında oynatmış.
İkisi de olmamalı yeni hayatında.
Sakın yanlış anlama, doğulu olduğunu özellikle söylemişsin.
Ne batı ne Doğu, hiçbir yörenin kadını katlanmamalı, ne kadar güzel ki calisiyorsun, ekonomik öZgürlüğün var.
Hayatta kalmak icin yanında bir erkeğin olması gerekmiyor.

Yeter ondan nefret etmem için çokta sebep var ama edemiyorum işte .
Onun pişman olduğunu gördüğümde unutabilirim herşeyi
Bence bu düşünce kendinizi kandırmaktan başka birşey değil.
Onun pişman olduğunu görünce bu sözünüzü unutacaksınız..
Bi kere onu dedi sende kendi hayatını kur dedi bana.ailem seni istemiyor bende mecbur onların istediğiyle evlnicdm dedi
Kimi bulurlarsa onunla evlenecem dedi ister bekle beni olurda boşanırsan gelirim dedi istersende bekleme dedi
Gerçekten SEVEN ADAM sevdiğini başkasıyla düşünemez canı yanar, sende git başkasına demez, diyemez!

Git telefon numaranı değiştir yada heryerden herşeyini sil, kaldır, engelle..
Vazgeç sen bir annesin, çocuğunu düşünmek zorundasın.
Ona senin annen 2. Kadın deseler hoşuna gider mi?
Çocuğun için güçlü ol.
İnsan hayatta yapamam dediği şeyleri, sadece evladı için yapar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…