- 6 Ağustos 2016
- 57
- 14
- 37
-
- Konu Sahibi Deryaa2987
Ben ne yaşadılarımın nede şuan içinde bulunduğum durumun ne de yazdıklarımın doğru olduğunu söylemiyorum ben içinde bulunduğum yanlışın hataların farkındayım ama nasılki bilinci kapalı bif hasta olur bende öyleyim mantık işlemiyor herşeyi biliyorum farkındayım ama mantık yok.şeytana uyup aramak istemiyorum ve ondan kurtulabilirim belki diye sizin yazdıklarınızda teselli bulmaya çalışıyorumKonu sahibi, bu sözler sanki çok doğru birşeymiş gibi yazmış bir de, Allah akıl fikir versin
Daha ne istediğini bile bilmeyen bir adam için kendi hayatını daha da önemlisi evladının huzurunu tehlikeye atıyorsun farkindaysan. Seni istemeyen adamı kararından döndürsen ne geçecek eline de hala arıyorsun. Adamin niyeti kesinlikle karisini eve koymak ondan çocuklar yapmak bir yandan da canı sıkıldıkça seni ziyaret etmek. Kaldirabilecek misin bunu? Ortada bir genç kiz var onun hayatını karartıp terkedip size dönse mutlu olabilecek misiniz bu karakterde bir adamla? Bu kadar kolay insan harcayan biriyle? Allah aşkına yapmayın kendinize gelin.Bi kere onu dedi sende kendi hayatını kur dedi bana.ailem seni istemiyor bende mecbur onların istediğiyle evlnicdm dedi
Kimi bulurlarsa onunla evlenecem dedi ister bekle beni olurda boşanırsan gelirim dedi istersende bekleme dedi
Ne kadar vahim bir vakayım görüyormusunjzAblacım naptın sen ya, travmalardan travma beğendirdin bize.
Allah aşkına aklını başına topla, iyi misin sen? İstersen acıdan geber, unut o şark kurnazını.
diyelim aradın ne diyeceksinBen ne yaşadılarımın nede şuan içinde bulunduğum durumun ne de yazdıklarımın doğru olduğunu söylemiyorum ben içinde bulunduğum yanlışın hataların farkındayım ama nasılki bilinci kapalı bif hasta olur bende öyleyim mantık işlemiyor herşeyi biliyorum farkındayım ama mantık yok.şeytana uyup aramak istemiyorum ve ondan kurtulabilirim belki diye sizin yazdıklarınızda teselli bulmaya çalışıyorum
Ya bırak allasen aşkmış, gönül ferman dinlemiyormuş..Evet zaten bende vicdansız olmadığım için böyle birşeyi kabul etmedim.o kızın hayallerini göz ardı etmedim kendim için.
Evet seviyorum acıda çekiyorum aşk işte o ne kadar kötü olursa olsun bu kalbim ferman dinlemiyor.
Ben sadece nasıl unutabilirim yollarını arıyorum
Çok haklısınız arkadaşlarımda bana dedi ozaman eşine katlansaydın çünkü ikiside alkol kullanıyor eski eşimde içip döverdi buda alkol alıyor.yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşumYa bırak allasen aşkmış, gönül ferman dinlemiyormuş..
Tek bir hakarete katlanamayıp boşanan kadınlar tanıdım, tutunacak hiçbir dallari olmamasına rağmen asla ödün vermediler, asla geriye bakıp üzülmediler. Ki senin tüm enerjini, vaktini uğruna harcayacağın bir nevi terapi olan evladın var.
Sen evliliği nasılsa biter bana döner, evlenmeyiz dost hayatı Yaşar'ız diye bas bayağı umutlanmışsın.
Birinden dayak yüzünden ayrılıp, digerini neden hakaret yüzünden ayrılmadın? Şiddet ikisi de.
Aşk, özlüyorum, üzülüyorum cart curt..
Kendine saygın olsun önce.
Evleneceği kızı katmıyorumda onun pişman olmasını istiyorum gül gibi geçinmesini istemiyorum bencillik belki ama bana çektirdiklerini yaşasın istiyorumAyy okurken bile içim şişti , adamdan tiksindim.canım ben sana söliim ,sen daha çooook üzülürsün..o adi adam , evlendiği karısı ile gül gibi geçinir gider,bide çocuk yapar,sende dış kapının dış mandalı kalırsın.yol yakınken kaç kurtul...
Katlanmak nedir?Çok haklısınız arkadaşlarımda bana dedi ozaman eşine katlansaydın çünkü ikiside alkol kullanıyor eski eşimde içip döverdi buda alkol alıyor.yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum
Bence bu düşünce kendinizi kandırmaktan başka birşey değil.Yeter ondan nefret etmem için çokta sebep var ama edemiyorum işte .
Onun pişman olduğunu gördüğümde unutabilirim herşeyi
Gerçekten SEVEN ADAM sevdiğini başkasıyla düşünemez canı yanar, sende git başkasına demez, diyemez!Bi kere onu dedi sende kendi hayatını kur dedi bana.ailem seni istemiyor bende mecbur onların istediğiyle evlnicdm dedi
Kimi bulurlarsa onunla evlenecem dedi ister bekle beni olurda boşanırsan gelirim dedi istersende bekleme dedi
Ben ne yaşadılarımın nede şuan içinde bulunduğum durumun ne de yazdıklarımın doğru olduğunu söylemiyorum ben içinde bulunduğum yanlışın hataların farkındayım ama nasılki bilinci kapalı bif hasta olur bende öyleyim mantık işlemiyor herşeyi biliyorum farkındayım ama mantık yok.şeytana uyup aramak istemiyorum ve ondan kurtulabilirim belki diye sizin yazdıklarınızda teselli bulmaya çalışıyorum