Çok çaresizim :(

Deryaa2987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
57
14
37
merhabalar herkese.konuya direk giricem ama neolur ağır eleştiriler yapmayın :KK43: ben istanbulda yaşıyorum 6sene önce bir evlilik yaptım şiddet nedeniyle ayrıldım evliliğim topu topu 2yıl sürdü.boşanınca boşluğa düştüm hayata küstüm çünkü psikolojim bozuldu ama işe girdim çalıştım çabaladım düzeldim.sonra biri çıktı karşıma neden bilmiyorum ama ilk görüşte çok etkilendim ondan ve onun beni bulmasına imkan yoktu ben onu buldum ulaştım ve tanıştık.doğuluydu bende doğuluyum oda benden hoşlandı birbirimizi tanıttık ama ben ilk gün evlenip ayrıldığımı söylemedim tanıştıktan iki gün sonra tekrar buluştuk ve ciddi bi şekilde konuştuk anlattım herşeyi bu arada bir tanede çocuğum var.herşeyi dürüst bi şekilde anlattım.oda kabul etti eğer bana telefonda söyleseydin sana direk yol verirdim ama seni gördükten sonra çok güzeldin etkilendim bende gördüğümde aşık oldum dedi kopmam şuan zor dedi.ve görüşmeye başladık çok üzerime düşüyordu hatta ailesine nerdeyse sölicekti ben beklettim biraz.seni ilk gördüğümde evleneceğim kız bu dedim içimden dedi bana ama keşke bu durumun olmasaydı ailem kabul etmez ama ben şansımı denicem savaşıcam dedi.yaklaşık 2 yılı geçti görüşmeler devam etti bu arada ailesine annesine söyledi beni annesi çok tepki gösterdi ne işin var çocuklu kadınla sana kızmı yok gibi laflar ettiler biz sürekli onların yüzünden ayrıldık barıştık ya o beni aradı ya ben onu olamadık birbirimizsiz oda bende çok acılar çektik.
Görüştüğümüz süre boyunca hep ona destek oldum maddi manevi o hep odundu ama ben herşeye göz yumdum çünkü onu çok seviyordum.kalbimi çok kırdığı zamanlar oldu beni hep üzüyordu herşey ilk günkü gibi olmadı hiç bir zaman ama ayrıldığımda daha çok üzülüyordum.sonra bir ara ayrıldık o gitti başkasıyla görüştü ama yine bana döndü.ben ona herşeyde destek oldum maddi ihtiyacı oldu yardımcı oldum manevi olarak hep destek oldum hep fedakarlık yaptım karşılığındada beni gerçekten sevsin istedim seviyorduda biliyordum.
Sonra ailesi bunu evlendirmeye kalktı tutturdular evleneceksin diye.oda bana ben evlenmek istemiyorum ama mecburum dedi hep.ailesine okadar bağlı değil ama ana baba ahı alamam ana bana bulunmaz ama karı her zaman bulunur diyordu.sabredersen biz yine ayrılmayız beni sen gibi kimse çekemez anlaşamam ben kimseyle bekle bende boşanayım kavuşuruz bu süredede görüşürüz diyordu hep ben giç öyle bişey istemedim razı gelmedim öyle birşeye.çünkü biliyorum ailesi bile bulsa evleneceği kızı sonuçta karısı olacak yaşayacaklar çok şey duygusuz mu olacak herşey bende görücü usulü evlendim ama yine insan iyi günlerinde paylaşıyor çok şeyi.ben hep ona diyordum seversin karın olacak sonuçta oda bana benim için sevgi defteri kapandı ben senden sonra karım dahi olsa sevmem kimseyi isterse dünya güzelini getirsinler diyordu.
Öyle inandırıcı konuşuyorduki ben hep ona inandım saf gibi.
Ailesi bir kız buldu köylülerindenmiş kız 18yaşında okula bile göndermemişler kzıı sanırım.benim sonradan haberim oldu görüşüldükten sonra anlatmış bana ama anlatmadan önce ben anladım çünkü o zaman zarfında bana biraz soğuk davranıyordu ben anladım kzıı beğendiğini ve söyledim sen beğenmişsin yok dedi etkilenme beğenme yok sadece mecbur olduğum için mantıken evlenicem bikaç tane kız buldular diğerlerine göre bu daha iyi dedi.
Kızla görüşmeye başladılar :KK43: ve ben tabiki ondan çoktan ayrıldım onlar yeni başlamış görüşmeye arkadaşıma öyle demiş.ama çok görüşmüyolarmış.
Ben ondan ayrılmak için onu unutmak için her yolu denedim gezdim kafamı dağıtmaya çalıştım psikoloğa gittim arkadaşlarımla dertleştim başka birini hayatıma almaya çalıştım ama başkasıyla normal muhabbet ederken bile hep ona ihanet ediyormuşum gibi geldi onunla ayrı olsak bile.
Ve depresyona girdim sanki tat almıyorum giç bişeyden çocuğumla ilgileniyorjm unutmaya çalışıyorum yine unutamıyorum.
Ailesi çocuğuma bile laf söylemiş madem görücü ısulü evlenmiş madem şiddet görmüş neden çocuk yapmış hadi yapmış çocuğu neden bırakmamış ben öyle çocuğu s...atarım getirmem yanımda demiş babası
Bunlar nasıl insanlar vicdansızlar ben o bebeği nasıl bırakayım.ben onların beni istememesini anladım zaten evlenmek te istemedim onunla aam başka biriyle evlenmesini anlamıyorum
Beni çok seviyordu öyle diyordu başkasını sevemem diyordu
Şimdi zor tutuyorum kendimi onu aramamak için kaç kere gururuma yenik düştüm onu aradım ama bu sefer tutuyorum bu acı çok ağır geliyor :KK43:

:KK57: Adam evlenip bir kızın hayatını kaydırıp size geri dönecek diye mi umdunuz?
Ne korkunç düşünceler bunlar böyle?
Sizin aşkınız aile engeline takıldı diye, başka birisi sizin yüzünüzden paravan evlilik mi yapacaktı?
Kaldı ki adam düzgün birisi olsa böyle bir şeyi teklif etmezdi. Hem o 18'lik kıza hakaret hem de size. Adama bir şey olduğu yok.
Bir de hala unutamıyorsunuz ha bu adamı? Metres mi olacaksınız adam evlenirse?

Cok karısık bı olay gercekten ama ıyıkı evlenmemişsınız eger evlenseydınız aılesı yuzunden daha cok sorunlar yasıcaktınız.İçimde kesınlıkle ırkcılık yok yanlıs anlamayın doguluyum dıyosunuz bende doguda yasadım oradakı ınsanların bu tarz olaylara bakıs acısını bılıyo olmanız gerek.Yanı özet olarak unutmaya bak kımse vazgecılmez degıldır.Evlenseydın cok cok daha mutsuz olcaktın eminim.

:KK57: Adam evlenip bir kızın hayatını kaydırıp size geri dönecek diye mi umdunuz?
Ne korkunç düşünceler bunlar böyle?
Sizin aşkınız aile engeline takıldı diye, başka birisi sizin yüzünüzden paravan evlilik mi yapacaktı?
Kaldı ki adam düzgün birisi olsa böyle bir şeyi teklif etmezdi. Hem o 18'lik kıza hakaret hem de size. Adama bir şey olduğu yok.
Bir de hala unutamıyorsunuz ha bu adamı? Metres mi olacaksınız adam evlenirse?
Evet zaten bende vicdansız olmadığım için böyle birşeyi kabul etmedim.o kızın hayallerini göz ardı etmedim kendim için.
Evet seviyorum acıda çekiyorum aşk işte o ne kadar kötü olursa olsun bu kalbim ferman dinlemiyor.
Ben sadece nasıl unutabilirim yollarını arıyorum

adamın "karı bulunur baba bulunmaz " lafından sonra okumayacaktım ama merak işte.
sizin sağlıklı düşünemeyen biri olduğunuza eminim.neden mi?
1- berbat bi aile kültürü olan bi adamla evlenmeyi bekliyosunuz.
2- onun evlenip boşanıp sıranın size gelmesi hayalini kuruyorsunuz.
3- ve en önemlisi bu adam 18 yaşındaki bi kızla evlenip onun dünyasını yıkıp size dönecek, böyle bi tip size güven veriyo mu?

meğer diziler gerçek olabiliyomuş.
inanın hayretler içindeyim.
Allah akıl fikir versin.

"ailesine okadar bağlı değil ama ana baba ahı alamam ana bana bulunmaz ama karı her zaman bulunur diyordu.sabredersen biz yine ayrılmayız beni sen gibi kimse çekemez anlaşamam ben kimseyle bekle bende boşanayım kavuşuruz bu süredede görüşürüz diyordu hep " demişsin

bu adam seni en sonunda sevdiğine inandırmış ya diyecek sözüm kalmadı ilk defa

Cok karısık bı olay gercekten ama ıyıkı velnememişsınız eger evlenseydınız aılesı yuzunden daha cok sorunlar yasıcaktınız.İçimde kesınlıkle ırkcılık yok yanlıs anlamayın doguluyum dıyosunuz bende doguda yasadım oradakı ınsanların bu tarz olaylara bakıs acısını bılıyo olmanız gerek.Yanı özet olarak unutmaya bak kımse vazgecılmez degıldır.Evlenseydın cok cok daha mutsuz olcaktın eminim.
Biliyorum bu durum kabul edilemez bir durum ama yinede herşeye göğüs gerebilirdi.bana seni seviyorum allah biliyor diyor ama sevseydi böyle yapmazdı

adamın "karı bulunur baba bulunmaz " lafından sonra okumayacaktım ama merak işte.
sizin sağlıklı düşünemeyen biri olduğunuza eminim.neden mi?
1- berbat bi aile kültürü olan bi adamla evlenmeyi bekliyosunuz.
2- onun evlenip boşanıp sıranın size gelmesi hayalini kuruyorsunuz.
3- ve en önemlisi bu adam 18 yaşındaki bi kızla evlenip onun dünyasını yıkıp size dönecek, böyle bi tip size güven veriyo mu?

meğer diziler gerçek olabiliyomuş.
inanın hayretler içindeyim.
Allah akıl fikir versin.
Bende aklı ve fikri istiyorum inanın dua ediyorum hep

Evet zaten bende vicdansız olmadığım için böyle birşeyi kabul etmedim.o kızın hayallerini göz ardı etmedim kendim için.
Evet seviyorum acıda çekiyorum aşk işte o ne kadar kötü olursa olsun bu kalbim ferman dinlemiyor.
Ben sadece nasıl unutabilirim yollarını arıyorum
Unutmak için tonla sebep vermiş size? Biz daha ne verelim ki size? Yetmez mi daha?
Peki ne gerekir bu adamdan soğumanız için daha?
Sizin mantıklı hareket etmeniz lazım artık, bir çocuğunuz var.

Unutmak için tonla sebep vermiş size? Biz daha ne verelim ki size? Yetmez mi daha?
Peki ne gerekir bu adamdan soğumanız için daha?
Sizin mantıklı hareket etmeniz lazım artık, bir çocuğunuz var.
Yeter ondan nefret etmem için çokta sebep var ama edemiyorum işte .
Onun pişman olduğunu gördüğümde unutabilirim herşeyi

Kanım dondu desem yeri. Adam karaktersizin önde gideni. Evleneyim ama devam edelim öyle mi? Senin yerinde olsam o cümleyi kurduğunda yamulturdum bi tarafını. Adamin seninle evlenmeye niyeti yok ama değişiklik olsun karisinin üstüne diye cepte tutmaya çalışıyor seni. Sen de hala unutamadım diyorsun. Sana diyeceğim şu olabilir aile istememiştir seni o yüzden senle evlenmeyi kafasindan silebilir. Ama bu durumda seni gerçekten seviyor olsaydi ben evleniyorum sen de kendine yeni bir hayat kur beni unut derdi emin ol. Niyeti tamamen onursuzca.

Biliyorum bu durum kabul edilemez bir durum ama yinede herşeye göğüs gerebilirdi.bana seni seviyorum allah biliyor diyor ama sevseydi böyle yapmazdı

Senin bekar bı anne olman kabul edılemez bı durum degıl anlatamadım sanırım.
Orada yasayan ınsanların kendılerıne gore cızdıklerı hayat standartlarına gore olmazdı.]
Helekı evlenıp cocugunuzla beraber bı yuva kurmanız(kı bu bıze gore gayet normal ama o cevreye gore anormal bı durum) sızı cok daha buyuk sorunların içine atacaktı.
O adam sızı ne kadar severse sevsın cevre baskısı bı sure sonra onu degıstırecektı.
Anlatmak ıstedgım bu.

Yeter ondan nefret etmem için çokta sebep var ama edemiyorum işte .
Onun pişman olduğunu gördüğümde unutabilirim herşeyi
Adamın isteği şu canım. Alayım 18'liği, eve koyayım, orada bir hayatım olsun. Bir tane de sevgilim vardı, onu da metres yaparım orada da bir hayat. Ohhh hiç canı sıkılmayacak. Bu kafayla devam edersen olup olabileceğin bu!

Bence uzak durun ve lutfen cocugunuzla ilgilenin cok zordur tahmin edebiliyorum ama kadinlar zayiftir anneler gucludur lutfen oncelik siralamanizi gozden gecirin

Kanım dondu desem yeri. Adam karaktersizin önde gideni. Evleneyim ama devam edelim öyle mi? Senin yerinde olsam o cümleyi kurduğunda yamulturdum bi tarafını. Adamin seninle evlenmeye niyeti yok ama değişiklik olsun karisinin üstüne diye cepte tutmaya çalışıyor seni. Sen de hala unutamadım diyorsun. Sana diyeceğim şu olabilir aile istememiştir seni o yüzden senle evlenmeyi kafasindan silebilir. Ama bu durumda seni gerçekten seviyor olsaydi ben evleniyorum sen de kendine yeni bir hayat kur beni unut derdi emin ol. Niyeti tamamen onursuzca.
Bi kere onu dedi sende kendi hayatını kur dedi bana.ailem seni istemiyor bende mecbur onların istediğiyle evlnicdm dedi
Kimi bulurlarsa onunla evlenecem dedi ister bekle beni olurda boşanırsan gelirim dedi istersende bekleme dedi

"ailesine okadar bağlı değil ama ana baba ahı alamam ana bana bulunmaz ama karı her zaman bulunur diyordu.sabredersen biz yine ayrılmayız beni sen gibi kimse çekemez anlaşamam ben kimseyle bekle bende boşanayım kavuşuruz bu süredede görüşürüz diyordu hep " demişsin

bu adam seni en sonunda sevdiğine inandırmış ya diyecek sözüm kalmadı ilk defa
Konu sahibi, bu sözler sanki çok doğru birşeymiş gibi yazmış bir de, Allah akıl fikir versin

Senin bekar bı anne olman kabul edılemez bı durum degıl anlatamadım sanırım.
Orada yasayan ınsanların kendılerıne gore cızdıklerı hayat standartlarına gore olmazdı.]
Helekı evlenıp cocugunuzla beraber bı yuva kurmanız(kı bu bıze gore gayet normal ama o cevreye gore anormal bı durum) sızı cok daha buyuk sorunların içine atacaktı.
O adam sızı ne kadar severse sevsın cevre baskısı bı sure sonra onu degıstırecektı.
Anlatmak ıstedgım bu.
Evet anladım.

Tamam ben söylüyorum.
Bu adam sizi sevmiyor. Gönül eğlendiriyor. Siz sevgi aradınız buldunuz sandınız ama bu adam sizi sevmiyor. Sevse böyle yapmazdı beklerdi. Başka bir kıza bakmazdı. Evlenip ayrılan bir kadın olduğunuz için çok hassassınız şu an. Arayış içindesiniz. Ama bu adam sizi sevmiyor siz kandırıyor. Kanmayın.

X