Çok Çaresizim :(

muzderif

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
44
0
16
Bursa
slm size birşey tanışmak istiyorum kafam çok karışık ben hamile kaldıgımı daha bebeğim 3 haftalıkken öğrendim doktora gitmeye başladıgımda daha miniğim keseye bile düşmemişti her ay kontrollerimize zamanında gittik her türlü testleri yaptırdım . 3 lü taramadır doppler taramadır renkli ultroson filan . 22 haftalıkkken renkli ultroson yaptırdım we bebeğimde allaha şükür bir sorun olmadıgı gözüktü. şuan 37 haftamı tamamlamak üzereyim geçen haftaki kontrolumde doktor bebeğimin ayagının birinde içe dönüklük oldugunu söledi ama tam emin olamamakla kesin birşey diyemem dedi. duruşu yan mış duruş pozisyonuda olabilir dedi ama gelin görünki bnm içime kurt düştü o günden sonra uyku uyuyamıyorum internette araştırdım. hastalıgın pes ekunovaris diye bir hastalık oldugunu öğrendim allaha şükür tedavisi var ama her anne saqlıklı bir çocuk dünyaya gtrmek istiyor. kafayı yemek üzereyim allahıma sıgındım dua ediyorum ama doktorun kararsızlıgı bu tam son günlerde bna bunu sölemesi bnm dünyamı başıma yıktı ne yapcamı şaşırdım..

Bu durum da anne karnın da tedavi mümkün olmadığına göre , minik meleğinin doğmasını ve varsa bir sorunu çözmek için her yolu denemeye başlayacaksın.

İlk kızım sağlıklı bir bebek olarak doğdu , 3 yaşın da bayılmaya başladı , sene de bir bayılıyor ve nedeni belli değil.. Onun için endişe etme, sağlıklı yada sağlıksız hepsi bizim bir parçammız bir anne olarak sen o doğunca elınden gelenın en ıyısını yapmaya gayret edeceksın.

İnsan olarak karşımızdaki doktordan çok şey bekliyoruz, o % 100 birşey söyleyemez zaten. Benim doktorum da güzel şeyleri söyledikten sonra ama bunlar % 60 geçerli herşey Allah'a kalmış derdi.
O bebek herşeyiyle senin, bu bir ihtimal neticede doktor en güzelini yapmış böyle bir durum ihtimal bile olsa bilinmesi gereken bir durum, bence daha rahat olmalısın. Benim bebeğimin de bacak boyu diğer uzuvlarına göre 1 hafta geriden geliyordu fakat doğdu şimdi 7,5 buçuk aylık oldu herşey normal çok şükür.
Ben ne zaman içime kurt düşer gibi olsa karnımı okşayarak " sen ne olursa olsun benim bebeğimsin, her halinle gönülden kabülümsün" derdim sesli sesli, esasında kendi kulaklarım duysun da içimdeki kurt yok olsun diye söylerdim :)
Sana gönülden sağlık dualarımı gönderiyorum ve çok rica ediyorum hastalıkları internetten araştırma hastalığına kapılma insanı ruhen hasta hale getiriyor, kendini doktoruna bırak eminim seni en güzel şekilde bilgilendirir ve yönlendirir.
Hayırlı ve sağlıklı haberlerini almak üzere, sevgiler...

slm size birşey tanışmak istiyorum kafam çok karışık ben hamile kaldıgımı daha bebeğim 3 haftalıkken öğrendim doktora gitmeye başladıgımda daha miniğim keseye bile düşmemişti her ay kontrollerimize zamanında gittik her türlü testleri yaptırdım . 3 lü taramadır doppler taramadır renkli ultroson filan . 22 haftalıkkken renkli ultroson yaptırdım we bebeğimde allaha şükür bir sorun olmadıgı gözüktü. şuan 37 haftamı tamamlamak üzereyim geçen haftaki kontrolumde doktor bebeğimin ayagının birinde içe dönüklük oldugunu söledi ama tam emin olamamakla kesin birşey diyemem dedi. duruşu yan mış duruş pozisyonuda olabilir dedi ama gelin görünki bnm içime kurt düştü o günden sonra uyku uyuyamıyorum internette araştırdım. hastalıgın pes ekunovaris diye bir hastalık oldugunu öğrendim allaha şükür tedavisi var ama her anne saqlıklı bir çocuk dünyaya gtrmek istiyor. kafayı yemek üzereyim allahıma sıgındım dua ediyorum ama doktorun kararsızlıgı bu tam son günlerde bna bunu sölemesi bnm dünyamı başıma yıktı ne yapcamı şaşırdım..

cnm geçmiş olsun inş. bebeğinde hiç bir sorun çıkmaz...benim ablamında hamileyken kontrollerinde bebeğinin kalbinde leke olduğunu ve böbreğinde genişleme olduğunu söylediler ablamda sen gibi günlerce ağladı üzüldü bi kaç doktora gitti kimisi özürlü olur, kimiside bişey olmaz dedi...ablamda ne olursa olsun doğurucam Allahın verdiği canı alamam dedi üzüle üzüle hamileleğini geçirdi ama maşaallah turp gibi bir oğlu oldu hiçbir sağlık sorunuylada karşılaşmadılar şimdi 5 yaşında oğlu...üzülüpte bebeğine, kendinede dahada zarar verme...Allah yardımcın olsun inş. sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin...

Back