• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çok çaresizim lütfen yardım edin :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

heparinaslan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
45
2
18
Ankara
5 aylık bebeğim her türlü yöntemi denedim fakat malesef sütümü emmedi ve mamayla besliyorum.Cumartesi günü ishali vardı ve birden ateşi yükseldi 40 41 dereceyi gördü ılık duş vs ateşini biraz düşürüp hemen doktora gittik sami ulus çocuk hastanesi acile.Bebeğimin ateşini düşürmek için makatından belirli aralıklarla üç sefer paranox fitil koydular. Burada kaka idrar ve kan sonuçları temiz çıktı buraya kadar herşey normaldi. Ertesi gün bebeğimin kakasında kan vardı ve bir müddet sonra daha fazla kan görünce tekrar acile gittik.Yine aynı doktor vardı ve bebeğimin kanlı kakası olduğunu söyledim tekrar kaka ve idrar testleri istedi ve kakasında gizli kan testine baktı yine birşey olmadığını söyleyip gönderdi.Şu an altıncı gün ve bebeğim günde neredeyse 10 sefer kaka yapıyor yavrucağım pişik oldu artık .Bugün tekrar hastaneye gittik durumun devam ettiğini ara ara kan geldiğini söyledim ki bazen sırf kanlı kaka yaptığını söyledim aynı işlemleri yapıp durumu gayet iyi deyip yolladılar tekrar tartıştım fakat bi sonuca ulaşamadım. Oğlumun hem ishali hemde kanlı kakası devam ediyor ve bişey yapamıyorum yavruma.Eşim fitillerin neden olabileceğini söylüyor fakat kesin bir sonuca varamıyoruz lütfen yardım edin tanıdığınız iyi bir doktor varsa bu konuda ankarada isim verin arkadaşlar çok çaresizim ve bu durum beni tüketiyor :((

5 aylık bebeğim her türlü yöntemi denedim fakat malesef sütümü emmedi ve mamayla besliyorum.Cumartesi günü ishali vardı ve birden ateşi yükseldi 40 41 dereceyi gördü ılık duş vs ateşini biraz düşürüp hemen doktora gittik sami ulus çocuk hastanesi acile.Bebeğimin ateşini düşürmek için makatından belirli aralıklarla üç sefer paranox fitil koydular. Burada kaka idrar ve kan sonuçları temiz çıktı buraya kadar herşey normaldi. Ertesi gün bebeğimin kakasında kan vardı ve bir müddet sonra daha fazla kan görünce tekrar acile gittik.Yine aynı doktor vardı ve bebeğimin kanlı kakası olduğunu söyledim tekrar kaka ve idrar testleri istedi ve kakasında gizli kan testine baktı yine birşey olmadığını söyleyip gönderdi.Şu an altıncı gün ve bebeğim günde neredeyse 10 sefer kaka yapıyor yavrucağım pişik oldu artık .Bugün tekrar hastaneye gittik durumun devam ettiğini ara ara kan geldiğini söyledim ki bazen sırf kanlı kaka yaptığını söyledim aynı işlemleri yapıp durumu gayet iyi deyip yolladılar tekrar tartıştım fakat bi sonuca ulaşamadım. Oğlumun hem ishali hemde kanlı kakası devam ediyor ve bişey yapamıyorum yavruma.Eşim fitillerin neden olabileceğini söylüyor fakat kesin bir sonuca varamıyoruz lütfen yardım edin tanıdığınız iyi bir doktor varsa bu konuda ankarada isim verin arkadaşlar çok çaresizim ve bu durum beni tüketiyor :((

Canim ridvan ege hastanesi var. Orayada bi git istersen. Insallah birseyi yoktur. Allahim acil sifalar versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kanlı kaka popoda catlakdan olabılır canım poposunda kılcal damara benzer kırmızılık varmı. yanlıssa arkadaslar duzeltsın catlak boyle oluyor dıye bılıyorum..
gecmış olsun annelık ne zor degılmi.. sabahlamıssınız belli kıyamam..
vucut atesı savunma olarak uyguluyor. yanı oglunuzun vucutunda bı mıkrop vardı atesı cıktı ve vucutta etkıısz hale geldi. doktorlar fıtılle atesı durdurdugu ıcın vucut mecbur ıshale basvurdu gıbıme gelıyor..
kanın sebebı fıtıl uygulanırken makat zorlanmıs olabılır.. fitilinde boyları var dozlara gore cunku.. bebiş daha cok kucuk.. fıtıle ve ılaclara baglı dıskı koyulasmıs olabılır popoda catlak oyuzden olusmus olabılır.. bu arada ıshal varsa su içirmen gerekıyor dıye bılıyorum canım su kaybı olmaması için.. gecmıs olsun..

Sizi korkutmak istemem ama bu söyledikleri rota virüsü de olabilir başka bir hastaneye başka bir doktora götürün

Canim bebegin nasil oldu haber ver bize lutfen

kanlı kaka popoda catlakdan olabılır canım poposunda kılcal damara benzer kırmızılık varmı. yanlıssa arkadaslar duzeltsın catlak boyle oluyor dıye bılıyorum..
gecmış olsun annelık ne zor degılmi.. sabahlamıssınız belli kıyamam..
vucut atesı savunma olarak uyguluyor. yanı oglunuzun vucutunda bı mıkrop vardı atesı cıktı ve vucutta etkıısz hale geldi. doktorlar fıtılle atesı durdurdugu ıcın vucut mecbur ıshale basvurdu gıbıme gelıyor..
kanın sebebı fıtıl uygulanırken makat zorlanmıs olabılır.. fitilinde boyları var dozlara gore cunku.. bebiş daha cok kucuk.. fıtıle ve ılaclara baglı dıskı koyulasmıs olabılır popoda catlak oyuzden olusmus olabılır.. bu arada ıshal varsa su içirmen gerekıyor dıye bılıyorum canım su kaybı olmaması için.. gecmıs olsun..

ne olduğunu hala anlamış değilim bebeğimin şu an ateşi yok hamdolsun kakasıda katılaştı muz yediriyorum her sabah fakat kan arasıra azar azar gelmeye devam ediyor eşim fitilden olduğunu söyleyip duruyor hastaneye gidelim dediğimde bebeğin bişeyi yok sen çok düşüyorsun aşırı düşmek iyi değildir hastaneye gittik o fitiller dahada kötü etti bebeğimi evde ben ılık suyla yıkadıkçada ateşi düşüyordu diyerek beni suçluyor :( suyu bol bol içirme gayretindeyim canım teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsun

Canim bebegin nasil oldu haber ver bize lutfen

şu an daha iyi hamdolsun yalnız poposunda pişik çok eczaneden pişik kremi ve ishal tozu aldım kullanıyorum henüz bugün başladım birde oturma banyosunu deneyeceğim bebeğimde eczanede bi ilaç söylediler fakat hatırlamıyorum ismini şu an eczacı tavsiye etmişti her sabah uyanırken gülücükler saçardı bebeğim fakat bu günlerde acıyla uyanıyo ne yazık ki pişik acısından :( gece boyu nöbet tutuyorum nerdeyse her kakasından sonra altını temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum yavrumun.İlginiz için çok teşekkür ederim ayrıca ALLAH razı olsun .

Cnm çok geçmiş olsun.bebeğin iç atesini düşürmeden banyo falan yaptırma.ishal ilacı da verme.3 tane fitilin sebebi şudur;ancak 3 tane fitil verince ateş ve havaleye engel olur.en kısa zqmanda rabbim sifasini verir inşallah

inşaALLAH değildir internetten araştırdım bahsettiğinizi fakat ondaki belirtilerin bi kısmı yok bebeğimde hamdolsun

Hepsi olmayabiliyor zaten benim bebeğim aşırı kusma ve normal ishali vardı götürdüm rota virüs dediler aşı yapılmıştı ama aşı engellemiyormuş sadece daha rahat atlatmasını sağlıyormuş

şu an daha iyi hamdolsun yalnız poposunda pişik çok eczaneden pişik kremi ve ishal tozu aldım kullanıyorum henüz bugün başladım birde oturma banyosunu deneyeceğim bebeğimde eczanede bi ilaç söylediler fakat hatırlamıyorum ismini şu an eczacı tavsiye etmişti her sabah uyanırken gülücükler saçardı bebeğim fakat bu günlerde acıyla uyanıyo ne yazık ki pişik acısından :( gece boyu nöbet tutuyorum nerdeyse her kakasından sonra altını temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum yavrumun.İlginiz için çok teşekkür ederim ayrıca ALLAH razı olsun .

Oglumda sik sik çatlak olur karin agrisi yapar. Bunun için tek ilacimiz anesgol pomat tavsiye ederim eczaciya sor cnm kullanabiliyor san ki biz mecbur kullanıyorduk iki güne keyfi yerine geliyordu. Geçmiş olsun şifa olsun bi de sik sik popoyu yika cnm İslam mendil kullanma agiz bexlzini ilik suyla yika öyle sil ve ufak havlu ile kurula. Oğlum 4 yasinda hala islak mendil kullanmiyoruz bir suru kimyasal dolu içi.

umarim biran evvel iyilesir bebisiniz.benim bebegimde cok ateslendiginde fitil kullanmak zorunda kalmistik zeytinyagiyla yumusatarak kullandik aklinizda olsun.yazik kiyamam ya nasil bir fitil koymadir o bebegin makatinda catlak olusturcak kadar?cüüüş diyorum insan minicik bebegine dokunmaya kiyamiyor.

Back