- Konu Sahibi heparinaslan
5 aylık bebeğim her türlü yöntemi denedim fakat malesef sütümü emmedi ve mamayla besliyorum.Cumartesi günü ishali vardı ve birden ateşi yükseldi 40 41 dereceyi gördü ılık duş vs ateşini biraz düşürüp hemen doktora gittik sami ulus çocuk hastanesi acile.Bebeğimin ateşini düşürmek için makatından belirli aralıklarla üç sefer paranox fitil koydular. Burada kaka idrar ve kan sonuçları temiz çıktı buraya kadar herşey normaldi. Ertesi gün bebeğimin kakasında kan vardı ve bir müddet sonra daha fazla kan görünce tekrar acile gittik.Yine aynı doktor vardı ve bebeğimin kanlı kakası olduğunu söyledim tekrar kaka ve idrar testleri istedi ve kakasında gizli kan testine baktı yine birşey olmadığını söyleyip gönderdi.Şu an altıncı gün ve bebeğim günde neredeyse 10 sefer kaka yapıyor yavrucağım pişik oldu artık .Bugün tekrar hastaneye gittik durumun devam ettiğini ara ara kan geldiğini söyledim ki bazen sırf kanlı kaka yaptığını söyledim aynı işlemleri yapıp durumu gayet iyi deyip yolladılar tekrar tartıştım fakat bi sonuca ulaşamadım. Oğlumun hem ishali hemde kanlı kakası devam ediyor ve bişey yapamıyorum yavruma.Eşim fitillerin neden olabileceğini söylüyor fakat kesin bir sonuca varamıyoruz lütfen yardım edin tanıdığınız iyi bir doktor varsa bu konuda ankarada isim verin arkadaşlar çok çaresizim ve bu durum beni tüketiyor (