Çok çaresizim lütfen cevap verin.

RabiaIslam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
2.713
3.395
83
Merhaba ben 34 yaşındayım. 6 aydır evliyim. 2 ay önce Almanya'ya geldim. Yaşım geçiyor ve çocuk istiyoruz. Almanya'ya geldim 3 defa adet oldum.
İlk adetim 2 gün sürdü.
İkinci adetim 2 gün sürdü. Normalde 4 gün sürer
Bi 4 gün erken. Bi 4 gün geç adet oldum.
Normalde kilo almam karnım hamile kadınlar gibi şiş. Kasık ağrım var. Mide yanması var. Sırt ağrısı. Ve kendimi hamile gibi hissediyorum. Bunlara rağmen 3 dür adet oluyorum. Bu arada adetimde pıhtılaşma olur Ama bu öyle değil. Ve hem kırmızı pembesi hem kahve rengi. Ve az. Çok çaresizim ve umudumu kesmiyor.
Kan testı yap diyenler olacak. Almanya Türkiye gibi değil gittim geldim aldım taaa 3 ay sonraya verdiler. Tahlil bile yapmıyorlar.
Benim gibi adet olup hamile kalan varmı. İdrar testıde olumsuz çıktı

İdrar testini bir hafta falan sonra yine yap derim

Gebelik gibi görünmüyor bence siz bi kadın doğumcuya görünün çünkü iki gün adet görmek normal gelmedi bana

Bu arada hastaneden randevu aldım ve 3 ay sonraya verdiler randevu.

İdrar testini bir hafta falan sonra yine yap derim
İnşaallah lütfen bana dua edin. Evliliğim çok geç oldu. Arkadaşlarım hep çocukları boyum kadar iken ben bakardım. Ailemde gelene gidene hizmet etmekle çalışmakla geçti. Evlendim yuva kurdum çok şükür. Rabbimin mucizesine ihtiyacım var. Mübarek günler islim rahime lütfen ismen bana dua edin.

Idrar testini tekrar sabah ac karna yapın ama Hamilelik degildir diye dusunuyorum uzulerek

Peki normalde mide yanması olmaz bende. Adet olduğumda bile sağ kasık ağrım olmamıştır. Adet olunca sırt ağrım olurdu ama 1 aydır ağrıyor. Bunların nedenleri nedir.
Anneniz , halalarınız menopoza kaç yaşlarında girdi?
Umarım değil-dir ama sormakta fayda hissettim..

Bu arada hastaneden randevu aldım ve 3 ay sonraya verdiler randevu.
Ya o kadar yaşlı misiniz ki 45 yaşında doguranlari biliyorum 40 dan sonra evlenen cokk .. gecnkalmsis hissettmeyn...tıp ilerledi ileriki yaşta bile olsanız mümkün bazı şeyler yaşın 34 yazmışsın ben de 30 da doğurdum yaşıtlarının koca çocuğu vardı .. kısmet şans ..

Annem beni 46 larda doğurmuş. Yani kalabalık bir aile idik. Ben en küçüğüyüm. Bende baya geç doğmuşum.
Allahin izniyle öyle bi sey söz konusu olmaz ablacım. Sizden küçüğüm ama naçizane önerim regl düzensizlik ya da miktarındaki azlık çokluk dönemimde soğan suyu kürünü içerdim . Şifa olurdu bana. Siz denediniz mi hiç?

Hamile değilim Evet kendimi umıtlendirdim çok fazla. Ama mide yanması ve kaşık ağrısı beni düşündürdü. Allahım bu mübarek günler Ne olur bana hayırlı evlat ver. Amin

Hayır hiç içmedim. Çünkü benim adetim çok düzenli idi. Taa 2 ay öncesine kadar

Merhaba,

Hastane yerine Frauenarztpraxis arayin yasadiginiz yerde (online termin ya da telefonla arayip sorabilirsiniz. Bazen durumun aciliyetini bildirdiginizde randevusunu iptal eden biri yerine sizi alma durumlari oluyor). Bir de yeni bir yere yerlesme stresinden dolayi vucudun dengeleri sasmis olabilir. Bu durumu dert edip daha da stres olmayin bence.

Teşekkür ederim. Almanca bilmiyorum. Eltim aradı demişler durumu acil ise Başka yere doktora gitsin. Burda yabancıları zaten sevmiyorlar. Burdada başka kadın doktoru yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…