- 25 Şubat 2020
- 2.713
- 3.395
- 83
- Konu Sahibi RabiaIslam
Merhaba ben 34 yaşındayım. 6 aydır evliyim. 2 ay önce Almanya'ya geldim. Yaşım geçiyor ve çocuk istiyoruz. Almanya'ya geldim 3 defa adet oldum.
İlk adetim 2 gün sürdü.
İkinci adetim 2 gün sürdü. Normalde 4 gün sürer
Bi 4 gün erken. Bi 4 gün geç adet oldum.
Normalde kilo almam karnım hamile kadınlar gibi şiş. Kasık ağrım var. Mide yanması var. Sırt ağrısı. Ve kendimi hamile gibi hissediyorum. Bunlara rağmen 3 dür adet oluyorum. Bu arada adetimde pıhtılaşma olur Ama bu öyle değil. Ve hem kırmızı pembesi hem kahve rengi. Ve az. Çok çaresizim ve umudumu kesmiyor.
Kan testı yap diyenler olacak. Almanya Türkiye gibi değil gittim geldim aldım taaa 3 ay sonraya verdiler. Tahlil bile yapmıyorlar.
Benim gibi adet olup hamile kalan varmı. İdrar testıde olumsuz çıktı
İlk adetim 2 gün sürdü.
İkinci adetim 2 gün sürdü. Normalde 4 gün sürer
Bi 4 gün erken. Bi 4 gün geç adet oldum.
Normalde kilo almam karnım hamile kadınlar gibi şiş. Kasık ağrım var. Mide yanması var. Sırt ağrısı. Ve kendimi hamile gibi hissediyorum. Bunlara rağmen 3 dür adet oluyorum. Bu arada adetimde pıhtılaşma olur Ama bu öyle değil. Ve hem kırmızı pembesi hem kahve rengi. Ve az. Çok çaresizim ve umudumu kesmiyor.
Kan testı yap diyenler olacak. Almanya Türkiye gibi değil gittim geldim aldım taaa 3 ay sonraya verdiler. Tahlil bile yapmıyorlar.
Benim gibi adet olup hamile kalan varmı. İdrar testıde olumsuz çıktı